Jump to content

DogSledder

Medlemmer
 • Content Count

  133
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

49 :)
 1. Med en gang jeg så dette jublet jeg over å ha mulighet til å spille Divinity Original Sin 2, uten å måtte spille splitscreen med kontrollere.
 2. Litt lei av tolkningen av predictionsene som ble gjort. Ble lagt mye fokus på at alle fem topplagene er regnet så gjevne at alle kunne havne på hvilken som helst av de fem øverste plassene. At Fact var den som ble plassert som femte på lista er mer tilfeldig og ikke en indikasjon på at "Fact blir mest sannsynlig å havne på femte-plass".
 3. I motsetning til BoTW så var jo faktisk Link's Awakening et godt spill. Antar at kommentaren er for å provosere, men BOTW er vel egentlig regnet som et svært godt spill?
 4. Er så utrolig trist.. Geoff spilte absolutt en stor del i at jeg begynte med kommentering, og har vært en stor inspirasjon på flere felt for meg. Er nesten ikke til å tro at han er borte.
 5. Jeg skjønner ikke helt hva du mener er negativt med det Nintendo gjør her. Utdyp gjerne mer
 6. Det kommer mest sannsynlig ikke ut på Steam med tanke på at de er i sammarbeid med Microsoft.
 7. Vil du si at klagene som kom før lanseringen av spillet også var helt uten grunn?
 8. Foreløpig relativt vanskelig å komme i kontakt med andre enn venner i spillet.Tilogmed da er det ikke lagt opp for Coop før begge har sett mellomsekvenser i oppdraget. Liker du SP så er det like god grunn til å kjøpe det. Forstod det som dette var et multiplayer spill jeg: siterer fra anmeldelsen her: Monster Hunter handlar om å samarbeide. Det handlar om å slå seg saman med eit knippe tilfeldige personar for å leggje eit massivt beist i bakken Man kan spille det multiplayer, men man kan også spille det solo. Kommer ann på preferanse.
 9. Jeg vil ikke påstå jeg er en hardcore Warhammer-fan, men jeg har nå malt noen figurer, vært med på et par kamper, og vet generelt hvordan reglene i brettspillet fungerer. Å få Creative Assembly til å lage et Warhammer-spill i Total War-stil syns jeg er en god ide, men jeg klarer virkelig ikke skjønne hvorfor de skal lage en trilogi av dette. Jeg ser personlig ingen grunn til å kjøpe Total Warhammer 2, fordi jeg vet Total Warhammer 3 kommer til å være bedre, og jeg eier allerede første spillet i serien. Jeg har ikke satt meg inn i situasjonen til CA, men hvis det faktisk er to grupper internt er det enda mer overraskende at vi ikke ser et Total War basert på verdenshistorien. Det er tross alt 30 måneder siden ATTILA kom ut som en polering av ROME 2, mens det bare er 18 måneder siden Total Warhammer 1 Her er en developer post fra tilbake i Juni for mer klarhet https://www.totalwar.com/blog/what-the-teams-are-working-on-07-06-17 Når det kommer til hvorfor de lager 3 spill, så er det for å kunne lage ett stort kombinert campaign-map med alle rasenen, og hvis man tar i betrakning hvor unike og forskjellige rasene har vært til nå så overasker det.meg ikke det grann at de deler det opp for å fortsette å de individuelle rasene den oppmerksomheten de fortjener.
 10. De har planlagt en trilogi med Warhammer-spill, så jeg regner med at de fokuserer på å få de ut før det kommer noe annet igjen.Det er helt tullete på alle mulige måter. Med tanke på at det er to forskjellige teams som jobber med Warhamer og historisk titler, så er tidslinjen til TWW irrelevant i forhold til den neste historiske tittelen. Bare fordi man personlig ikke er en fan av fantasi-sjangeren så betyr ikke det at Total War Warhammer ikke har vært en kjempesuksess, for det har det absolutt vært, og de pengene og erfaringene som CA har fått ut av dette kommer til å ha en veldig positiv innflytelse på fremtidige Total War spill.
 11. Sharp er nok den eneste jungleren i Norge som er edgy nok til å spille Kayn!
 12. Nei, men å se Telenorligaen på Tv2Sumo er helt gratis. Du trenger ikke legge til bankkort engang, bare å lage en konto!
 13. Konseptet minner veldig om denne kampscenen fra Samurai Jack:
×
×
 • Create New...