Jump to content

eander

Medlemmer
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Jeg har en 1557 som plutselig av en eller annen grunn ikke vil gå i stand-by mode lenger. Når jeg velger stand-by får jeg bare en blå windowsskjerm hvor det står "preparing stand-by". Så skjer det ikke noe mer. Er det noen som vet hva som er galt ? Jeg har vært å sett på innstillingene mine, men finner ingen feil. Alle tips taes imot med takk
 2. Jeg har samme maskin og minnekort og har samme problemet. Jeg tror imidlertid det har noe med størrelsen på minnekortet og gjøre. Jeg har et MS kort på 32 MB og det virker som det skal. Jeg har også et MS kort på 256 MB og der får jeg samme feilmelding som deg.
 3. Er det ikke ganske dyrt å skifte toppakning ???
 4. Jeg har en Peugeot hvor ca. 1/2 liter av kjølevannet blir borte i løpet av 1-2 mnd. Jeg kan ikke finne noen synelig lekasje i motoren eller på bakken under bilen. Hvor blir det av ???
 5. Jeg hadde litt lite vann på radiatoren. Har fyllt på nå, så jeg får se i morgen om det hjelper. Ellers er motortemperaturen min som normal. Hvis jeg må skifte termostat, er det dyrt ???
 6. Jeg har en Renault hvor jeg ikke får full varme fra varmeapparatet lenger. Når jeg setter det på max varme blir det bare en lunken varme. Hva kan være galt ???
 7. Jeg vurdere å kjøpe meg en bærbar pc, men er litt usikker på hvilke komponenter jeg skal velge. Ram: Er det noen vits å velge 400Mhz(PC3200) istedenfor 333Mhz(PC2700) ??? Vil jeg merke noen forskjell i det daglige ??? Harddisk: 7200Rpm eller 5400Rpm. Vil jeg merke noen forskjell på å gå for en 7200Rmp disk ??? Jeg vil bruke pc'en til internett, Word/Excel og noe spilling. Vil varigheten på batteriet gå ned ved en 7200 disk ??
×
×
 • Create New...