Gå til innhold

AkselStr

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AkselStr

  1. Hei! prøvde og logge på gmailen min idag, men fikk beskjed om at passordet mitt var skiftet for 5 timer siden. fikk resetta passordet og logget inn. Var en mail i innboksen som sa at noen hadde prøvd å logga på mailen min fra USA. 

     

    Noen som har hatt lignende erfaringer? Eventuelle tiltak mot dette? bør jeg sperre visa kortet mitt? 

     

  2. Hei! 

     

    Satte nettopp opp pcen igjen etter å ha flyttet. Alt så ut til å fungere helt fint, helt til jeg åpnet et spill i fullskjerm modus, da begynte det å flimre no voldsomt!

     

    Aldri hatt dette problemet før. Noen som har peiling på hva dette kan vær?`

     

    Etter å ha googla litt ble jeg anbefalt å endre skjermfrekvensen.. Denne står fast på 60hz. 

     

    Til info har jeg NVIDIA GeForce GTX 560 ti... begynne å bli noen år :)

     

     

    takk på forhånd! 

     

  3. Hadde alltids 2 priser under leppa da jeg var snuser i min tid. Tro meg, og alle andre ovenfor som sier at du bør slutte nå mens du kan. Det ble for hardt for meg, men per i dag er jeg en lykkelig "damper". Grunnen til at jeg byttet fra snus til damp var i all hovedsak økonomiske fordeler og det å slippe gule ekkle tenner

  4. Hei! Bak skjermen sitter en 20 år gammel permittert lærling, som får i underkant av 9000 kr utbetalt fra NAV/mnd. 20 år, og 9000 burde ikke være noe problem eh? Jo, jeg betaler 8k i leigeutgifter, og har ingen planer om å flytte hjem. 

     

    Ingen vet hvor lenge jeg er uten jobb, men om det skulle bli en stund kommer jeg til å gå på veggene om jeg ikke har noe å gjør. 

    Trenger tips til en BILLIG hobby. Det kan så å si være hva som helst! :D Ellers har jeg drevet med ølbrygging, men det blir fort dyrt. Har heller ingen planer om å "game" trenger en hobby der jeg får aktivisert meg litt, og kommet meg litt ut. 

     

    Takker på forhånd for alle svar!:)

  5. Fikk utskrevet Xencial, som, om jeg har forstått det riktig, inneholder det samme virkestoffet som Alli, bare i dobbeldose. Jeg endte opp med å bruke ett brett av disse. Hjalp meg bort i mot ingenting. Fikk beskjed av legen at kapslene KUN ville ha effekt ved livsstilsendring, og kostholdomlegging. Hva er vitsen med xenical om man legger om kosten og holder seg unna fett uansett? Har greid meg fint i min vektnedgang uten hjelpemidler.

     

    ALLE vet hvordan man slanker seg, så det er bare å få fingern ut.

     

    Hadde forberedt meg på at det var vanskelig å få tak i Xenical, men dette gikk smertefritt (var over BMI grensa)

  6. Etter oppgitt spenning og motstand, blir effekten i motstanden 19,27 Watt.

     

    Men temperaturen i motstanden avhenger av hvor stor den er, overflate-arealet, omgivelsestemperaturen osv.

    Hvis motstanden ikke klarte å kvitte seg med noe av effekten via stråling eller ledning, ville temperaturen steget uendelig.

    Ja, noe avvik i brukte instrumenter. Motstanden er også noe mindre en 0.6 ohm, ca 0.58.

    Matten min er noe rusten, men kom frem til at overflate-arealet er ca 3.14 mm2.. omgivelsestemperaturen er 18-22 grader, la oss si 20.

    En annen faktor er at spenning kun slipper igjennom en bryter i ca 3 sekunder om gangen. Så det går kun strøm gjennom motstanden i 3 sekunder. Motstanden varmer opp en bomulls-bit som er dunket i en væske. Varmen gjør at væsken fordamper

  7.  

    Tynnere ledninger har samme motstand i utgangspunktet

     

    Resistans i en leder: R = ρ*l/A hvor ρ er resistivitet (ohm/meter), l er lengde og A lederens areal. Så nei, tynnere ledninger har ikke samme motstand :)

     

    (..)

     

    Spør du av ren nysgjerrighet, eller er målet å komme fram til et fornuftig tversnitt for lederen?

     

     

    Takker for svar! Spør i all hovedsak av ren nyskerrighet. Tverrsnitt for lederen er i boks, og alt fungerer som det skal. Hadde en liten misstanke om at dette er vrient å regne på!

     

    Forbrukeren (motstanden) er en enkel kanthal tråd (ca 6 cm), coatet i aluminium for bedre ledeevne. Har tvinnet denne til en spole, slik at den passer der jeg vil ha den (utgjør 0.6 ohm).

  8. Hei! Er egentlig ikke noe skolerelatert, men nysgjerrigheten spiser meg opp innvendig! :confused:

    Så jeg går rett på sak:

     

     

    Det er en enkel krets. Spenningen fra batteri er konstant 3.4V, effekten er 20W, og motstanden er 0.6Ohm.

     

    Motstanden er i form av en kanthal tråd (tverrsnitt 0.25mm).

    Oppsummert:

    U: 3.4

    P: 20

    R: 0.6

     

    Lurer på om det er mulig å finne ut hvor varm denne tråen blir? Er det en gitt formel for å regne dette? :hmm:

  9. Hei! Nå har det seg slik at vi sitter å planlegger en guttetur til Aalgård. Men vi har et bekymrings moment: Hvordan er åpningstidene i Påsken?? Tenker å reise Skjærtorsdag med retur på Søndag (2. påskedag). Kan fort bli en bomtur om flesteparten av butikkene og barene er stengt.

     

    Noen som ellers kan dele noen tips/erfaringer om aalgård? :)

  10. Kvalitet koster.

    Æsj, lurte fælt på Mothers milken når jeg bestilte en ny batch for 2 dager siden. Gode greier?

     

    Bestilte og for anledningen en Eleaf istick 50w med Kanga sub tank mini, første gang jeg eiger sub ohm O:) Spent! :D

     

     

    Forresten, er det noen her som har erfaring med egen blanda juicer? Kjøpe en 250ML VG og en 100 ML PG, samt smak og et par 30ml flasker. Noen som har erfarig med hvor lenge juicen må stå etter den er ferdigblannet?

  11. helt ærlig synes jeg penisring virker skummelt, liker ikke tanken på å sperre for blodårer og sånt, høres bare ubehagelig ut.. og denne orgasmekremen, er det bplacebo eller er det et virkestoff i dem?? Anonymous poster hash: 0065c...71c

    Noe for enhver smak. Etter å ha prøvd penisring et parganger, fant jeg ut at dette ikke var noe for meg! Men når det er sakt, kjenner jeg folk som omtrent ikke har sex uten penisring.

     

    Kremen skal visst inneholde virkestoffer:

    http://www.kondomeriet.no/produkt/dragon-virility-krem/18941229

     

    Kremen er mest sannsynlig ikke for alle den heller, men jeg liker den :-)

     

    Har du fast partner? Er du trygg på partneren? Trygg på deg selv?

    Går nokk over skal du se!

  12. Personnummer på bankkort - 5 siste tall. Du sitter igjen med 6 tall. Del 6 på 2. Svaret blir 3. Du har nå 3 grupper med tall

    Xx-zz-yy

    Gruppe 1: xx = datoen du ble født

    Gruppe 2: zz = måned du ble født

    Gruppe 3: yy = 2 siste tall i årstallet. Feks om du er født i 1990 (som er SVÆRT usannsynlig), vil yy= 90

    • Liker 1
  13. Siden du poster her regner jeg med dette er noe du tenker mye på, noe som plager deg. Slutt å tenk. Tenker du at nå mister den gløden, mister den sannsynligvis gløden. Stress ned og fyr opp.

     

    Er i din alder, men ikke i din situasjon. Har faktisk kjøpt en "orgasme krem" fra blue dragon (gidder ikke finne link, er på tlf atm) som gjør meg steinhard og utholdenheten skutt i været. Aldri hatt tro på at kremer osv kan piffe opp sexen, men denne får både meg og dama til å bli superduper våte.

  14. Takk. Hvordan er paintball, egentlig? Tenker en bursdag med maks 10 venner, og vi er ikke alle av de "kuleste"...

    Pff ikke av de kuleste? Skjønner kkke helt...

     

    Paintball er gøy! Actionfullt og morsomt. Innendørs "paintball" heter vel Reball om jeg ikke husker feil. Samme markørene som paintball, men du bruker gummikuler istede for maling. Selv om du ikke ser maling flekken der du blir truffet, vil du nok se et blåmerke :-) Husker jeg inviterte til reball på min 14 eller 15 årsdag. Alle var storfornøyd. Vet ikke hvilke fasiliteter du har i nærområdet, men go-kart er alltids gøy?

  15. At folk fortsatt begynner å røyke fatter jeg ikke? Trodde det var av moten for en stund siden..Stump røyken. Fort gjort å bli fastrøyker/snuser om det fortsetter ofte. Selv om jeg har et åpent sinn og mener at "alt" må prøves, syntes jeg det er en dårlig idé å prøve det for ofte. Er 4 uker nikotinfri etter en 6 års periode med snus/røyk. Kan si deg at det er et helvette å slutte.

     

    Hygg deg heller med alkohol :-D

    • Liker 1
  16. Jeg vil ikke si han er kravstor. Samfunnet har talt, og det skal aller helst være strøkent nedentil. Personlig har jeg ikke noe imot en real partybusk, selv om om jeg skal gå ned på hun må jeg si det ikke er digg å plukke ut hår i et døgn etterpå..

     

    Til topic: Sverger til laser :-) tror ikke du kommer til å angre, men ta deg tid til å tenke gjennom det først.

  17. Halla! Gutt 19 som nettopp har hentet en pakke med Xenical på apoteket. Grunnen til legebesøket var ikke angående vekten min i det hele tatt, vi kom bare inn på teamet og vips sto jeg med en resept i handa. Så jeg sitter og leser litt på nettet osv osv. Hadde nettopp en middag med ca 20g fett, og lurer på når den berømte gule olje avføringen skal skli ut? Ca 50min siden jeg tok tabletten, og tør egentlig ikke gå ut før jeg har fått ut fettet. Noen som vet hvor lang tid dette tar?

     

    Sånn forresten så kan jeg nevne at jeg egentlig ikke har troen på en "slankepille" men sa til legen jeg var i en livsstil endring og hun anbefalte meg dette, så la gå tenkte jeg.

     

    Alt jeg la på meg var iløpet av 2013 (ca 35 kg). Og da var det ca 25 kg fra nyttår til sommer, som mange syns var ganske sykt, mildt sakt.

    MenMen, del gjerne erfaringer her om du har noen! og da tips også osv.

  18. Hvor du skal reise kan ikkje jeg eller vi bestemme for deg:) Det er for eksempel en stor kontrast mellom Magaluf og guilin, så vet ikke helt av du er ute etter. I ordet ferie/utenlandstur er det mange som tenker "aah, avslapping!" Det ville jeg ikke tenkt hvis jeg skulle dratt tilbake til magaluf. Det var en tur der alkohol satt fast i årene bortimot døgnet rundt i en uke. Aldri mer.

    Jeg personlig er fascinert over Asia! Og da spesielt kinesisk kultur. Av vurderte her hadde jeg reist til Hong Kong og vert der i 7-14 dager og deretter reist videre til Guilin.

     

    Har ingen erfaringer som turist i Kina, men det er noe som fort kommer til å endre seg:)

×
×
  • Opprett ny...