Gå til innhold

ltg-hw5

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ltg-hw5

  1. I følge faqen skal det være mulig å oppdatere gratis fra disk utgaven til den nye "better together"oppdateringen av minecraft. Er det noen som har fått dette til i Norge? Her får vi opp spørsmål om kjøp for to hundre og noe, hver gang. Ingen gratis knapp.

     

    FAQ til minecraft lyder slik:

    Q: How long will the Better Together Update be available as a free download to players who own the console version of the game?

    A: Owners of the disc version of Minecraft: Xbox One Edition will have until January 30th 2018 to have played Minecraft for five or more hours in the past 12 months OR purchased a DLC Pack. There is no cutoff for digital Minecraft: Xbox One Edition owners.

  2. Jeg har kjørt cm7 og kjører nå cm9 på min x10 min pro. Jeg har aldri fått til å sette opp apn setingene riktig mot telenor. Jeg har prøvd mange ganger. Skrevet av andre telefoner, men uten hell. Ditto for mms opplysningene på telenor sin side. Er det i hele tatt noen som har fått til dette? Uten å ha datatrafikk på bestandig?

  3. Som andre og har sagt her virker denne greit på linux med argyllcms i versjon 1.1.0. Argyllcms er multiplattform og lar deg kalibrere flere skjermer. Du kan lage både matrise profiler og LUT profiler. Hvis man vil bruke linux kjøper man som regel enkleste utgaven av slike produkt. I dette tilfellet har de vel og tatt vekk sensoren som måler lys i rommet på express utgaven. Altså selve hardwaren er litt forskjellig.

     

     

    Datacolor har derimot ikke noen høy stjerne i linux miljøet.

    http://www.argyllcms.com/doc/instruments.html#spyd

    Spyder3 er litt letter å bruke under linux en det spyder2 var. For å bruke Spyder2 trengtes det et firmware hack og det er ikke nødvendig i 3 serien.

     

    For de som synes at argyllcms er vanskelig å bruke finnes det et flott GUI som hetter dispcalgui

    http://hoech.net/dispcalGUI/

  4. Da kan 3 ting være feil:

     

    1. Sim kortet har ikke blitt registrert hos telenor ennå, (det kan være en portering som ikke har gått gjennom ennå, det kan være en treghet hos telenor som gjør at det ikke har blitt aktivert ennå, eller det kan ha skjedde en feil hos forhandler)

     

    2. Du har sperret ditt abb, enten på grunn av manglende betaling, eller fordi du har meldt telefon din stjålet.

     

    3. Imei nummeret på telefonen du har kjøpt er meldt stjålet og telefonen du sitter med er sperret i telenor sitt nett.

    7889032[/snapback]

     

    Takker for svar.

    Da vil jeg tippe ditt alternativ 1. Jeg gikk over fra telenor bedrifts abonnement til telenor privat og tok med meg nummeret. Jeg får vente litt å se. Telefonen ble ellers kjøpt oss forhandler og regninger har vært betalt av bedriften.

    Lars

  5. Hei

    Jeg sitter her med en flunkende ny nokia 5500 med nytt sim kort. Ved oppstart må jeg taste inn pin kode noe som jeg tror tyder på at jeg har kontakt med sim-kortet.

    Når telefonen er oppe å går får jeg meldingen "sim-kort registrering mislyktes" og får ikke kontakt med telenors nett. Noen som vet hva dette skyldes. Taknemlig for hjelp.

     

    Hilsen

    Lars

  6. Skal vi se, det er nok ingen garantier for at time eller ctime gir deg en nøyaktighet på millisekunders nivå.  Her må du nok informerer litt mer om hvilken platform du er på etc.  På mitt system har funksjonene bare sekunds granularitet, så jeg må i så tilfelle bruke noe annet. 

     

    se på gettimeofday (man 2 gettimeofday om du er i *nix)

     

    En helt annen ting er at svaret fra vevtjeneren skal være slik, da det er en standard for hvordan dato/klokkeslett skal oppgis for at vevklientene skal skjønne det

    7878136[/snapback]

     

    Jeg takker så mye for svar. Jeg er selvsagt ;) på linux. Det ser ut som om gettimeofday kan gi meg nanosekunder. Jeg har prøvd å hacke litt med fila, den kompilerer med noen stygge advarsler. :hmm:

     

    Jeg er inneforstått med at å endre headeren ikke er så lurt. Nå kjører denne på localhost så konsekevnsen er kanskje ikke så store. Uansett kunne jeg sikkert lagt tidstempelt i server feltet. Problemet er at jeg ikke kan C. Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har angret på at jeg ikke tok noen programeringsfag når jeg studerte.

    Noen som gidder å bruke teskje modus her?

    Takker

    Lars

  7. OK jeg har ikke noe særlig forståelse for C :blush: , men jeg skulle gjerne forandret noe i et c program.

    Programmet jeg ønsker å forandre er http://pm2erglib.sourceforge.net/

     

    Programmet kjører som en webserver som kommuniserer med min romaskin (ja du leste riktig, se www.concept2.com)

    Det jeg ønsker er å forandre denne linjen (linje 151 i denne filen http://pm2erglib.cvs.sourceforge.net/pm2er...t.c?view=markup

    )

    strcat(p, "Date: ");strcat(p, ctime(&hoelaat));strcat(p, "\r");

     

    I dag er headeren slik

    Date: Sun Feb 4 20:37:48 2007

    Jeg trenger altså enten å endre denne linjen eller legge til en ny med et mer nøyaktig tidstempel. Gjerne i hundredels sekund, om tidstemplet blir i sekunder siden 1970 så er nok det ingen ulempe.

     

    Jeg leste om ctime men fant ikke helt ute av dette. Kan noen hjelpe meg med denne? Jeg regner med at dette ikke er så vanskelig. Jeg mener ikke at dere skal forandre på dette på sourceforge, men bare gi meg litt veiledning for hvordan dette kan gjøres. Programmet kompilerer greit så den delen har jeg kontroll på.

     

    Lars

×
×
  • Opprett ny...