Gå til innhold

Hrymr

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hrymr

  1. Takk for en bra test!

     

    Jeg har lest alle innleggene her nå og må si at jeg synes okolbu svarer enormt bra for seg og følger opp på en eksemplarisk måte. Jeg har selv en "gammel" X3000 Neolink, en fin sak som har gjort jobben, men som er moden for utbytning. En NMT høres virkerlig bra ut, et av hoved-ankepunktene mine mot X3000 har vært altfor lite firmware-oppdateringer, så det er betryggende å høre at det er et velfungerende team og community her.

     

    Som en digresjon må jeg si at det er litt morsomt å lese innleggene til XanderZ. Han tar dette så personlig at han ikke klarer å se hvor saklige og velbegrunnete svar og spørsmål okolbu kommer med. Han graver deg ned i skyttergraven og kommer ikke en meter videre i diskusjonen. Så, XanderZ, du hadde kommet mye lenger og blitt tatt på langt mer alvor om du ikke presterte å legge inn så mye gift og pepper uten grunn i innleggene dine. Du fremstår som en bråhissig tenåring. Bare et velment tips.

  2. Vet noen om det finnes en mulighet til å slette mine stats på Xbox live?

    Eller må jeg lage en ny live profil i tillfelle?

    7368703[/snapback]

     

    Ingen som vet dette?

    7373362[/snapback]

     

    Heldigvis finnes ikke dette. Du må lage en ny profil, og den må du betale inn på LIVE Gold. Dette var mange som gjorde på PES5 (spilte kun på PS2 dog), hvis de tapte for mye så lagde de bare en ny profil og startet på nytt slik at det så ut som de var rookies som var "vanvittig god" e.l. Nå for man se hvem som virkelig er god.

×
×
  • Opprett ny...