Jump to content

Hoffy

Medlemmer
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

129 :)
 1. Dette var en et dårlig utsagn til å begynne med og du gjør det ikke noe bedre. 1. Mobilen er ikke med deg overalt, du vil ha alt i skyen. Den dagen noen stjeler mobilen din eller du mister den på en annen måte, så skjønner du det. 2. Preferanser; Jeg vil ikke ha 512GB med dritt på telefon. Jeg vil ha en ryddig 64GB med det jeg bruker til en hver tid. Unødvendig mange apper som ikke blir brukt fører til at man bruker den fantastiske «fjern ubrukte apper» knappen. Har hatt iPhone 8 plus 64GB i 2 år. Aldri ryddet, tatt bilde av alt jeg vil, filmet det jeg vil og lasta ned spill og apper jeg vil. Runescape, Blades, MC, Pubg osv. Har fylt 32gb til nå. Jeg klarte meg helt fint tur/retur Japan med 64GB iPhone, 2000 bilder, Netflix i offline modus og Spotify playlist. Visste du at du kan fjerne lister du ikke bruker og filmer du har sett ferdig? Veldig ensidig artikkel for å forsvare seg selv.
 2. Merkelig at dere kun tester kommersielle alt mulig jallamerker i en kaffekvern samletest. Savner både HARIO, Chemex og Baratza her. Ser at den dyreste kverna fra Wilfa har dårligere kvern enn min manuelle HARIO til 200kr. Skjerpings.
 3. Ja, det gjør jeg! Og når jeg ikke er dritings, så raner jeg forsvarløse gamle damer og brenner barnehager. Hva har det med poenget å gjøre? Jeg skjønner ikke hva poenget ditt med at det er tek.no som har avslørt og kommet frem til at det selges et ulovlig produkt. De er en avis, underlagt vg, og som du kanskje har lagt merke til, er jobben til aviser å nettopp finne ut hvor enten butikker(kjeder), politikere, helseforetak, politiet, departement osv osv bryter loven. Og om ikke annet, gjøre leserne av nevnte aviser oppmerksom på det. Om du kjører dritings er jo en ting, men om du trodde du kjørte edru fordi alkometeret du og 100.000 andre har kjøpt, ikke funker som det skal, vil du sikkert at tek.no skal avsløre det... Tek har ikke avslørt noe som helst, lovverket er åpent og enkelt og forstå. Flere butikker opplyste lenge før TEK var på banen om at syklene som går fortere enn 20 var ulovlig.
 4. Skjønner ikke hvorfor journalister kun sammenlikner rekkevidde på biler. Model 3 har lagt bedre ytelse enn de knappe 150hk til ID.3. Bare fordi noe er elbil betyr ikke det at de kun skal sammenliknes på rekkevidde. Man sammenlikner ikke en MB AMG A45 med GOLF 1,4 TSFI..
 5. «Satt en sur tysker inni», «fikk ikke tatt bilder fordi han skjulte panelene». Hvorfor tror folk at det er greit å være så påtrengende?
 6. Det hadde jo vært trist siden Tesla lager verdens beste biler. Overlegen på teknologi, rekkevidde, lading, kjøreegenskaper og brukeropplevelse. Du kan takke Mercedes for de gode kjøreegenskapene. Teknologimessig har de ikke noe annet som de andre merkene ikke hadde fra før, annet enn autonomisk kjøring som strekker seg lenger enn lane assist og ACC.
 7. De gjør jo slikt allerede, det er et helvete å få produkter på det kinesiske markedet, mens de kan sprute ut alt de vil i resten av verden..
 8. Det reklameres ikke veldig godt for av Amazon, men hvis man har Amazon prime har man også Twitch Prime med medfølgende spill og diverse skins/coins osv til spill.
 9. Ja, for hva som er gode eller dårlige spill er jo helt og holdent objektivt det eller......? Ække det vettu, det er subjektivt det. Ta deg sammen a..
 10. En skatt til oss vil gi oss en ekstra kostnad fordi produsentene lager dårlige produkter og vi er avhengig av produktene deres i dag. En skatt til produsentene vil føre til at utsalgsprisen igjen vil bli dyrere, kundenes problem igjen. Et direktiv, som det er snakk om i artikkelen, vil tvinge produsentene til å lage miljøvennlige produkter, mye smartere.
 11. «Hjemmel i lov» Nå må vi slutte å tro vi skal ha rettigheter til alt her i verden. Har seg sånn at bedrifter trenger noen rettigheter de og, og de kan avslutte kundeforhold til alle verdens tider uansett grunn, og i noen tilfeller ikke engang oppgi grunn, så lenge de tilbakebetaler evt resterende beløp.
 12. Siden det er bruker score fra Origin så har de jo selv kjøpt spillet, så ikke ubegrunnet. Det meste fra EA blir godt tatt imot av anmeldere. Spilte selv Fifa & det har ingen ting med fotball å gjøre. Her er tydeligvis plenty av game modes & grafikk nok til god score, selvom gameplay er totalt fraværende.Er en viss sannhet i bruker score. Artikkelen nevner følgende. "*Kritikerscore er hentet fra Metacritic.com." Om du går inn der å leser, så vil du se at et flertall av de negative kommentarene kommer fra folk som ikke har spilt spillet. Du kan da ikke snakke om brukerscore og folk som ikke skal spille spillet. For så å referere til metacritic når du tar feil 😂
 13. Hjelper ikke at busslomma er borte når de har flyrampa til USS Harry S Truman i bunn av skjermen..
×
×
 • Create New...