Gå til innhold

mJ_Msv

Medlemmer
  • Innlegg

    88
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mJ_Msv

  1. Styr unna denne nettsjappa sier jeg (Nordic Import), har fått autoreply på mailen i over 3mnd nå med at de kommer tilbake fra ferie neste uke, det må vere den lengste uken ever, de klarte å rote til min siste forsendelse skikkelig sist gang, sendte feil vare og glemte å sende med ting jeg har betalt for!

    Ser ut som det er bare å glemme hele greia, makan til useriøs bedrift skal man lete lenge etter, handler du med denne sjappa så må du bare krysse fingrene for at det ikke blir noe feil, da de er så og si umulig å komme i kontakt med, til og med via deres facebook side! Men de er kjappe å sende, det skal de ha, men kundeservice/reklamasjoner aner de ikke hva er, så ikke kjøp for mer enn hva du kan anse som tapt dersom noe er feil! - men kjapt leverte de, det skal de ha, men kundesupport skjer nok aldri på reklamasjoner! - på info om produkt derimot svarte de raskt, merkeli! :)

  2. Kan ikke anbefale Nordic imoport, dersom de gjør en feil kan du se langt etter å få det du har krav på, svarer ikke på e-post, telefon oppgir de ikke, styr for all del unna denne sjappa!, har sendt mail til de i over 3mnd nå, og får alltid standard svar tilbake at de er tilbake fra ferie neste uke, det må være verdens lengste uke spør du meg!, makan til useriøs nettsjappe skal man lete lenge etter heldigvis!

  3. Heisann, er på tide å kjøpe meg ny pc, men er lett å gå seg vill i gfx kort jungelen, er på jakt etter best mulig gfx kort i ca 1000-1500kr klassen... Har sett på feks Asus Radeon HD 6870 og et Geforce GTX 550ti Kort, er det vesentlige forskjeller imellom disse jeg bør vite, forstår Geforce støtter både Open GL og DirectX mens Radeon Støtter bare DirectX, vil dette ha noen større betyding?, men så er det ytelsen også da, hvilket er best ytelsesmessig?, Virker som Radeon er hakket bedre her? Eventuelt hva er best kjøp til MAX 1500,- i dag av eventuelt andre kort? Kommer ikke til å bruke det til mye spilling, men en del til videoredigering/bilderedigering om det har noe betydning!

     

    Utenom dette skal jeg etter planen investere i en Intel CoreI5 - 2500k Prosessor, dette har om jeg også forstår det rett intregrert gfx kort, så kansje det i utgangspunktet er unødvendigt med et standalone gfx kort i begynnelsen for meg, eller vil det vere til god hjelp til feks video redigering/visning? Det intregrerte gfx kortet er nok sikkert ikke like bra, så regner med jeg vil merke brukbar ytelsesforskjell selv med et middels standalone gfx kort!?

     

    Ellers om det skulle ha betydning så velger jeg nok å gå for følgende også:

     

    - Asus P8Z68-V Pro HK

    - Corsair Venegance DDR 1600mhz 16GB CL9 Minne

    - Corsair SSD Nova Series2 60GB 2,5" til Systemdisk

    - Segate Barracuda 7200.12 1TB SATA 3,5" x2 til lagring

     

    Tar gjerne imot innspill med gode begrunnelser om jeg burde gå for noe annet her også!, men Hovedpoenget er at det ikke skal bli MYE dyrere....

     

    MVH Helge

  4. Takker for tips, skal ta en kikk på det, tok en kjapp titt på bildene dine eneste eg la merke til var at det var forsvinnende lite område på noen av disse som var i brukbart fokus. Når det gjelder makrolinse så er jeg faktiskt intressert i en linse som kan fokusere på opptil 1cm avstand, ser mange linser har feks 45cm nærgrense på fokus, og dette ødelegger litt av moroa for meg, mye lettere å ta et stabilisert bilde helt nerme enn på lang avstand har jeg en formening om, og jeg er ganske flink å lure meg innpå småkryp, utrolig hva man får til bare man er tolmodig nok, har tatt rimeli mange bilder tidligere bare noen få mm unna og trives med den arbeidsavstanden! :)

  5. Heisann, da sendte jeg kjerringa på By'n for å kjøpe et Nikon D7000 med standard 18-105mm Linse, kansje galskap å tenke på at jeg aldri har brukt et speilreflekskamera før, men det vil nok tiden vise. Min store lidenskap er fotografering av nærbilder, ala innsekter og blomster, utrolig mye detaljer man får som man ellers ikke får sett, brukte et gammelt nikon kompaktkamera til dette med overraskende gode resultater tidligere. Regner med jeg ikke kan forvente dette med en 18-105mm linse, så mitt spørsmål er hva dere der ute anbefaler?, ser det er linser der ute helst i 5000+ klassen, lurer vel egentlig på om det er noen rimeligere og fullt brukbare andre alternativer å finne for å få utfoldet min makro lidenskap?

    Opptil 2500 hadde vert ok, men kansje jeg må bite i det sure eplet en gang til å punge ut mer for en linse også, er egentlig denne linsejungelen som har holdt meg tilbake fra speilrefleks hittil!... Ellers så tas det gjerne imot tips på hva annet man bør ha av filter?, etc til kamera, og eventuelt blitz?, gjerne i den enden av skalaen der man får mye for pengene...

    All hjelp mottas med takk!

  6. Hei!

    Jeg har sett de selger PS3 for 3000kr på elkjop nå, men jeg finner ikke noe billigere sted på din pris eller kelkoo.... Er det noen andre her som vet om det er noe billigere sted? Fordi hvorfor betale for mye:P?

     

     

    Var akkurat på utkikk selv, såg de hadde til 2990 på elkjøp forje uke, og at de selger den til 2990 på nettet der nå, hadde tenkt å svippe innom å prute det ned til nettpris, burde vel gå bra tenkte jeg!, flaks for meg svippa eg innom på expert bare for å sjekke utvalget der og tror du ikke de solgte ps3 bundle med Motorstorm pacific rift der til

    2999,-... Så rimeli fornøyd med den handelen ja :)

  7. Okidoki, det fungerte helt glimmers, fått utført en vellykket restore nå, og

    "problemprogrammet" mitt fungerer igjen, så her er det bare fryd å gamme akkurat nå... Takker så mye til deg "another_visitor" for fantastisk hjelp, du burde ha begynt i medion "support", hehe

    Får se å få ordnet meg en skikkelig image backup når alt er reinnstallert og fungerer som det skal, så eg slipper å reinstallere og konfigurere alt på nytt om uhellet skulle vere ute igjen, alltid godt av en "reinstall" av og til for å rense maskina litt :)

    Eneste som irriterer meg litt er at eg ikke får innstallert noe anna operativsystem enn det som fulgte med da, men det skal eg heller leve med, og tør ikke utforske skjebnen for mye, tross alt bedre med xp home enn ingen operativsystem i hele tatt :) Takker igjen for fantastisk support!

  8. Stemmer nok det magnum65 skriver om lisensen når jeg tenker tilbake

    på forrige restore, da kan du bare legge inn din egen lisens.

     

    Medion er ikke så greie å få tak i nei, nå har jeg lagd en image fil av recovery cd'n til deg og lasta opp på en server.

    Sender deg linken på PM, greiere enn snail-mail :)

    9057809[/snapback]

     

    Genialt!, Setter den på Dl, så får vi se i kveld om den er ferdig etter jobb!

    Takker så mye, blir spennende å se om det virker :)

  9. Hei Helge, har funnet en CD her nå, skal teste den litt seinere når jeg kommer hjem igjen.

    Tenkte på en ting tho, recovery CD'n vil legge inn XP versjonen som fulgte med maskinen min så det kan bli problemer med lisensen pga dette :/

    Vet ikke hva vi kan gjøre med dette, evt må du legge inn din lisence key etter restore eller så kan det hende Compare Support kan ordne deg en ny recovery CD om du tar kontakt med de og oppgir serienr. på maskinen din & XP lisensen?

    9049327[/snapback]

     

     

    Høres supert ut!, tror heller det ikke burde vere noe problem med lisensen, regner med at restore cd'n er identisk til alle maskinene, vist ikke sliter eg vel kansje litt....

    Men velger å tro alle er like, og som magnum65 sier at man sikkert må trykke inn nøkkelen etterpå,den har eg ivertfall heldigvis da den er klistra under maskina :)

     

    Prøvde å kontakte Medion support, men ennå ikke fått noe svar, er vel ferie,

    eller så er vel supporten elendig :), mulig jeg har kontakta feil også, da jeg kontakten den jeg fant på medion sida for Norge... Men jeg blir overrraska om dei klarer å hjelpe meg, men man skal aldri si aldri :)

    Men hmm, for sikkerhets skyld så skal jeg lete grundig en gang til etter den cd'n, kan du beskrive hvordan den ser ut?, står det noe på den, og eventuelt farge?, regner med den ligger i en plast eller papirlomme??, og ikke i et plastcover?

    Jaja, kansje det hjelper om eg hadde fått en beskrivelse av hva jeg leter etter :), men tviler litt på at det hjelper ja, har leta en del ganger etter den, fatter ikke hvor jeg kan ha gjort av den, frykter den har havnet i bosset ved et uhell, eller at jeg rett og slett ikke har fått den med i hele tatt....

    Men kanon om eg kunne fått lånt den av deg om den ikke skulle dukke opp fortsatt...

  10. interessant, jeg har samme maskinen som deg og hadde selv problemer med å legge inn en fresh kopi av XP.. maskinen drev og skrudde seg av under installasjonen hos meg også.

    Fikk lagt inn XP til slutt men det tok LANG tid og måtte gjøres raskt,

    bl.a med quick format etc.

    Men jeg har hatt mye problemer med maskinen og den har vært inn og ut av service, dermed har jeg trodd at problemet med innstallasjon gjaldt kun min maskin.

     

    Men jeg fikk med en recovery cd og denne fungerer, skal se om jeg

    kan finne den igjen.

    Eneste er at da får du samme partisjonsopplegg og alle ekstraprogrammene du kanskje ikke bruker installert.

    9033719[/snapback]

     

    Ja, det er merkeli, er første gang jeg har bærbar, så tenkte det kansje ikke var meningen at man skulle kunne innstallere andre oprativsystemer på denne enn det orginale av en eller annen dum grunn!, Men som sagt, så skrur den seg bare av når jeg kommer til partisjoneringa, og tør ikke gjøre en format først fra DOS, eller lignende i frykt for at jeg fortsatt ikke skal få innstallert en annen versjon av XP....

    Er tross alt bedre med en 99% virkende maskin eller 0% :)

    Men hadde du funnet den der recovery cd'n så hadde det vert knall, så jeg får

    tilbakestilt den som den var orginalt, tipper det er noen av programmene jeg har innstallert i ettertid som har rota til systemet mitt.

    Så får eg heller avinnstallere tulleprogramma eg ikke trenger :)

    Ellers så er eg rimeli fornøyd med maskina, og ikke hatt noen vesentlige problemer utenom et par programmer som streiker helt, og at den ikke vil la seg innstallere med nytt xp av en eller annen merkeli grunn sånn uten videre.

    Du bor vel ikke tilfeldigvis i Bergen også Vel?, det hadde jo vert det mest praktiske, men snailmail hadde vert mye bedre enn ingenting :)

    Ang å Brenne ut med Nero så funker nok ikke dette, hadde nok kansje funka

    med driveimage, men jeg er litt redd å eksperimentere da jeg er redd jeg sitter igjen med en død maskin som ikke funker i hele tatt... og ikke vil innstallere noe som helst.

    MVH Helge

  11. Først av alt sorry for å vekke denne tråden til live igjen, Men vet ikke helt hvor jeg skal skrive dette innlegget ellers :)

    Har begynt å få litt problemer med denne modellen, og skulle så gjerne hatt en tilbakestilling til factory default på denne, men problemet er at jeg ikke finner ut hvordan. Det ligger en partisjon på denne kalt RECOVER, med filene

    factory.PQI factory.002 factory.003 factory.004 , men hvordan i alle dager får man

    startet disse filene?, trenger man som jeg mistenker en Recover CD i tillegg?, kan verken huske jeg fikk en sånn med, og minst av alt finne den isåfall?

    Så mitt spørsmål er vel om det går an å starte denne factory dafault prosessen på noensomhelst måte uten en recovercd.

    Om dette ikke er muligt, er det isåfall mulig å bruke en cd som er kjøpt til en annen lik maskin?, isåfall er det noen behjelpelige sjeler her på Hardware.no ?

    Dekker selvfølgelig isåfall utgifter for å låne/lage en ekstra kopi av denne om muligt og

    kansje en 100 lapp som takk for hjelpen? :)

    Ps: Bor i Bergen/Loddefjord, så er det noen bergenesere jeg kan låne cd'n av (om denne finnes), så hadde det kansje vert det beste!

    Begynner å bli ganske desperat her, prøvde også å innstallere fra en annen xp cd men det virker ikke som den vil godta det, da maskinen skrur seg av når man skal til å velge partisjon, er det ikke muligt å innstallere hva man vil på denne laptopen?

    Takker på forhånd for alle råd og hjelp :)

  12. Oki, vil bare si at jeg hadde akkurat samme problemet her, datt av nettet titt og ofte, men nå fungerer det etter at jeg gjorde følgende:

    1. Innstallerer nyeste Intelproset/wireless driver

    2. Dobbelklikker på ikonet, går inn på avansert menyen på toppen og velger kortinnstillinger og velger transmit power på innstillingen der, og setter den på max!

    (Stod ikke på max her som default ivertfall)

    Tipper det har en del å si på stabiliteten.

    Håper det virker for deg også....

    Har ikke ramla utav nettet en eneste gang etter at dette ble gjort her ivertfall :)

  13. Ringte sartor, og dei hadde fått inn noen til 8500,- med litt bedre specs, spørte

    ikke mer om specen da :D, men det er kansje verdt det?

    Har ikke sett noen annonser for den ennå, verken i avisa eller flygeblad.

    Men det er jo 2500,- mere plutselig, og ikke 500 som en sa før her :(

    6028507[/snapback]

     

    Hmm, merkeli han sa 8500 til meg på sartor da, trodde dei hadde samme "tilbuda!" her i Bergen, noen som kan bekrefte dette?

    Intressert i mere specs, så får eg heller ta meg en tur til Lagunen da, men

    sartor hadde vert bedre/nermere, hater trafikkorket ved lagunen... :D

    Ikke sett noen annonser heller, kansje det kommer i avisa i morra...?

  14. Har Pioneer Dvr-108 og Nec 3500, begge med nyeste offisielle firmware, muligens

    det ikke er brenner'n / platene i hele tatt, men maskina i sin helhet, litt merkeli og

    fått en del corrupte filer i det siste, men i dag testa eg en del filer og i ene øyeblikket

    var dei 100% ok, for så i neste vere corrupt, for så å bli 100% ok igjen, nei, får

    vel bosse hele pc'n å få meg en ny.... Eventuelt beholde noen av komponentene :)

    Er vel dags for en liten oppgradering uansett...

    Ellers takk for svar :)

  15. Problemet mitt er at jeg ikke får brent dei nye verbatim 16x dvd-r platene skikkelig, verken

    i min nec, eller pioneer brenner... Ser ut som det brenner fint i Nero, men tar eg

    verify/sjekker for feil etterpå så er ikke filene som dei skal vere....

    Fryktet at verbatim hadde blitt et drittmerke, men har bare funnet positiv omtale

    om platene, så det kan vel ikke vere det håper eg.

    Mulig problem jeg kansje tror kan vere at dei rett og slett ikke funker å bli brent

    i 6x eller eventuelt 4x (prøvd begge med samme resultat), fikk vel brent 1 av 10

    plater uten feil btw.......

    Er platene virkeli så kresne på brennehastighet i dag at dei ikke takler å bli

    brent på 4x eller 6x om dei er sertifisert for 16x?, er jo knapt muli å oppdrive

    4x plater til en vetig pris/kvalitet i dag...

    Ikke si at eg må brenne på 16x, fordi det takler ikke maskina mi..... Øh......

    er bare 1200mhz P3, så den takler ikkje så mye raskere rett og slett...

    Har klart meg hittil uten å oppgradere, og synst den fungerer helt grett.

    Men kansje jeg må bite i det sure eplet å investere i en nymotens modell?,

    overrasker meg bare litt at det skulle vere på grunn av dvd brenneren, og ikke

    noe anna som krevde mer rå ytelse... Men kunne tenkt meg å fått verifisert dette

    med noen som muligens har erfart det samme, så jeg ikke kjøper meg en ny

    maskin til 10000 og så er det samma problemet, liksom litt "bortkasta" penger

    i såfall bare for å brenne noen dvd plater siden jeg ellers klarer meg godt med

    den maskina eg har.

    Håper på noen kloke svar!

  16. Heisann, begynner å tvile, men spør allikenvell, finst det noen tv-kort med

    s-vhs inn og utgang... Vet det er en del kort med s-vhs utgang på, men trenger

    aller mest et med s-vhs inngang på. Har noen sett et slikt så er eg meget

    takknemmelig!

    Trenger det for å koble til en videokilde med bare s-vhs utgang, men kan vel kansje

    bruke en overgang til nød her....

    Eventuelt om det finst noen andre overkommelige kort der ute som har s-vhs

    inngang og som kan brukes til å ta opp i god kvalitet og ellers helst med hardware

    mpeg encoding også....

  17. For å sette det litt på kanten så står det ingensteder at det er verken med eller uten batteri på hjemmesiden demmers, så dere har begge rett antagligvis!

    Det grunner bare i om det er opplysningsplikt eller ei om pc'n er veid med eller uten batteri, tror nok du har en litt svak sak her, men som sagt så kommer det nok mest an på hvor dumsnille dem er med deg på expert!, hvis dem ikke er det kontakt tv2 hjelper deg! :) Hadde vert morsomt om dei tok saken for en så liten filleting :)

×
×
  • Opprett ny...