Gå til innhold

markula78

Medlemmer
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av markula78

  1. Kan du vise til at lyoness får noen rabatt ved større kjøp av gavekort hos Elkjøp og jysk ??? Ifølge det jeg har sjekket gis det ikke noen rabatt på disse kjøp og Elkjøp har sagt klart fra de ikke har noen avtale med lyoness / My World.

    Disse kjøp av gavekort fikk vi høre som var med skulle på sikt stimulere disse kjeder til bli partnere.

    Ifølge Elkjøp ville det aldri skjedd uansett om selskapet var lovelig heller ikke.

    og det gjelder ikke bare Elkjøp og Jysk!

     

    SAS

    Tine

    osv. 

  2. OMG så mange drittunger som skal til skolen på sykkel om morgenen. I motsatt retning av meg. Men de ser kun to meter foran seg og ligger i flokk over hele bredden på gang og sykkelveiene så da virrer de fra venstre til høyre side og de på høyre virrer over til venstre, jeg har derfor sluttet å sykle på gang og sykkelvei der dette kan unngås.

    Skulle ønske det fantes et fremkomstmiddel som ikke krevde førerkort men lot meg sitte og kjøre i 20 km/t og som hadde nok kraft i motorene til å drive meg oppover en bakke. Nå må jeg tråkke hele vekten min selv... :(

     

    Du kan kjøpe deg en elektrisk sparesykkel med 2000W motor, den drar deg lett opp bakken i 20km/t. Bare send mail og be de sperre scooteren til 20 siden de med 2000W har krefter til og gå mye fortere. 

  3. Jeg syns det er rart at et så stort advokat firma som https://www.schjodt.no/ tok Lyoness saken. Her har nok en lærlig sakt ja på en sak de brude ha takket pent nei til. Og nå må de bare fortsette og forsvare saken. Håper ingen her inne kommer til og benytte advokat hvelp fra Schøldt! 

     

    Hva de mener om sine kunder: 

     

    "Når vi leser i aviser, klientanbefalinger og internasjonale rangeringer at Schjødt er "et velrenommert firma" er vi fornøyde med uttrykket. Vårt renommé er summen av vår juridiske dyktighet, klientservice, profesjonalitet og etikk og vi jobber intenst med å holde et meget høyt nivå på alle disse parametere. Vi er stolte av at våre klienter er våre beste ambassadører." 

    ref: https://www.schjodt.no/om-oss/om-oss/renomme/

    • Liker 1
  4. 225 mill omsatt i Norge?

    Seriøst?

     

    Omsetningstype      NOK

    Kommisjon fra lojalitetsbedrifter 15 446 279

    Drift av CRM - system for lojalitetsbedriftene 3 903 521

    Salg av rabattkuponger 112 773 224

    Salg av andeler ikundeskyer 54 167 850

    Salg av mobile gavekort 30 637 874

    Salg av seminar og arrangement 6 090 880

    Salg av markedsføringsmateriell 2 849 587

    Totalt                                       225 869 215

  5. Men saken mot Lyoness. osv.. 

    De må bli dømt på 4 av 4 punkter for at Lotteritilsynet skal kunne dømme dem. Lotteritilsynet skriver i brevet at: 

     

    "Den 6. oktober 2017 sendte derfor Lotteritilsynet brev til Lyoness Europe AG og Lyoness Norway AS v/advokat Olav Kolstad med krav om at selskapet dokumenterte at deres inntekter fr a virksomheten iNorge i hovedsak kom fra salg eller forbruk av varer ,tjenester eller andre ytelser, og ikke fra verving av deltakere, jf. lotteriloven § 16 tredje ledd."

     

    Jeg vet at "Vennskapsbonus" 0,5% i 2 ledd har blitt tatt ut av Cashback world. Så lotteritilsynet må se på det som inntekt ?

     

    Blir det da ikke 225 mill omsettning mot 170 mill "Handel". Da kommer de over 50% paragraf 16. 

  6. Hvis man ser på Google play.

    Lyoness har nylig byttet fra 100 000+ til 500 000+ ganger nedlastinger av android app. La oss anta det samme på IOS. 

    1 million nedlastinger globalt. Hvis en app har 25% av det tallet som "aktive brukere" er det en super app!

    Da er det 250 000 medlemmer globalt som skal shoppe for nesten like mange PM medlemmer. 

    I norge er det da under 10 000 medlemmer som shopper for de 18 000 PM medlemmene som skal bli rike. 

  7. Ja jeg finner mye fra dem men de beskriver jo ikke hvor håpløst mye det må handles for å kunne bli "rik", naturlig nok. De skal jo selge dette inn. Om man leter etter info hos motstanderne (som jeg er uten å ha vært med) finner man sikkert bare skyggesidene. Jeg kunne tenke meg en enkel skisse som helt objektivt besvarte + og -. Den ville da trolig vist hvor ufatterlig mye de man verver skal handle for før du tjener noe særlig. Altså er jeg på jakt etter en realistisk regnestykke for hva som må til (og da trolig ikke er mulig) for at jeg om jeg nå starter med dette, skal bli rik.

     

    Hvis man ser på medlemm chart så sier dem.

     

    "This is how we will get from 3 500 000 Lyoness members to 1 billion Lyoness Members by the great year 2020"

     

    Så tror de bruker 1 milliard medlemmer verden over. 

  8.  

     

    Er det virkelig 18 000 markedsførere i Norge som har blitt lurt inn i dette, det er jo sinnsykt.

     

    Uansett håpløst å prøve å skille cashbackworld og lyconet når de er såpass tett knyttet sammen i markedsføring og praksis.

     

    At det har tatt så lang tid å legge frem disse opplysningene lover dårlig for dem:p

    Det jeg finner smått utrolig er at siden senhøsten 2017 har antallet markedsførere steget fra 16.600 til 18.000! Og dette er ETTER at Lotteritilsynet sendte sine brev...Skremmende hvor lite folk undersøker ting før de hopper på!

     

     

    Verdt å merke seg er de aller fleste nettbutikkene som hadde Cashback-avtale i 2017 ble eid av Lyconet-markedsførere. Rabattene som medlemmene har fått i disse butikkene er det altså medlemmene selv som har stått for, ergo er dette i praksis et nullsumspill medlemmene imellom. Når antallet nettbutikker i Cashback nå har stupt er det et tydelig signal om at antall aktive markedsførere også har stupt tilsvarende. Da BA begynte å skrive om dette sist sommer var det knapt 3000 aktive Lyconet-markedsførere i Norge. I løpet av sommeren stupte dette til under 2000, og dette har bare fortsatt gjennom høsten og vinteren.

     

     

    Er de 2000 noe du estimerer eller hvordan kommer du frem til disse tallene ?

  9. Noen som har mer og oppdatert 'inside information' fra «Fri Ørnen» teamet med Duen i spissen eller et av de andre teamene? (Hvor mange er det egentlig.. 2-3?) Vi får håpe det blir en avklaring før mai måned - det er jo heller ikke garantert. Nei, nå skal ikke jeg være så negativ... ;-)

    Vi har Team> 

     

     Kristin Moslått og Jimmy Larsen

     

    De holder"Team one Norway"

     

    Med 2400 deltagere på Facebook for å si noe om størrelsen. 

    • Liker 1
  10. Når jeg ble med likte jeg idé om tjene penger på handel i nåtid og fremtid og syntes konseptet var spennende med tanke på de fortalte 100 land var målet og 1 milliard handlende kunder i verden :) I Norge 1 million casback medlemmer og 10 tusen butikker. Vi fikk høre der ville da komme store kjeder med og noen litt opp i level fortalte at lyoness ville kjøpe opp trumpf kortet og dermed alle disse medlemmer ville da bli integrert i lyoness. Flott hva ? noen fantaserte også at Norges idrettsforbund ville bli med og legge alle forbund under seg og de igjen klubber og osv ( pyramide ) og norsk tipping ville få en stor konkurrent. Wovv tenkte jeg godtroende og glad for aldri likt folk spiller seg gale på spill og mister gård og grund pga spille gale. Jeg var skeptisk til dette konsept fra begynnelsen av og stilte noen kritiske ? men fikk da til svar det ikke skulle gjøres i gruppene men til uppline og kompetanse planen var viktig og lære i så måte for da trengte jeg ikke spørre om noenting. Det som fikk opp mine øyne og varsel lampene gikk fra gult til rødt var jaget de forlangte ang verve nye msrkedsfører og selge skyer osv.Være med på møter i dress og halleluja stemning osv var et must. Dette maset om verve venner og familie var ikke min greie og jeg skjønte jeg var viklet inn i noe jeg ikke likte. Konseptet kunne være spennende med riktig ledelse og med tanke på reel handel og gi bort gratis kort og stimulerer til handel og få tak i varme butikker osv. Verve markeds førere og selge skyer og alle måtte gå ESP på minimum 400 kr for få lov og få betaling ( deltakeravgift ) gjør dette fra et spennende konsept til rett og slett et ponzi selskap som gjør casback world til et skalkeskjul for svindel satt i system. En riktig god påske ønskes :)

     

    Hvis Lyoness hadde et snev av intensjoner og operere lovlig, skulle de ha stoppet og selge PM og skyer for lenge siden. De kanskje 10 000 aktive medlemmene i Cashback(som bruker kortet) og 20 000 PM er alt for mye! 

  11. Advokat 

    Mag. Josef Fromhold

     

    Går frem at han har vunnet flere hundre saker.

     

    "Lyoness må ikke bare betale hele hovedstaden, men renter på 4% - godt over bankrenten - og erstatte kostnadene ved rettssaken. "

     

    https://www.fromhold.net/lyoness

     

    For å ha en god sak mot Lyoness, må man ha blitt medlem før 2014. Før Lyoness måtte ta et navneskifte til Lyconet. 

     

    Noen som har erfaring med dette ? 

    • Liker 1
  12.  

     

     

    Fra linken (oversatt til engelsk):

     

    Upon request to BMW Credit Card, the press office of the Deutsche Kredit Bank (several e-mails are available) said:

    "Dear Mr. Ecker,  

    Thank you for your inquiry and the related information.

    DKB and our partner have no business relations with the myWorld / Cashback World (formerly Lyoness Europe AG) you mentioned ....... We will investigate the matter accordingly.

    Best regards

    Press Office "

     

    It may well be speculated about how different affiliate partners in the Lyoness management in "pay and bread" are. The ongoing denials from well-known companies also make it very clear how insignificant and low the shopping turnover at Lyoness (Cashback World) must be. If this huge shopping turnover at Cashback World actually existed, as claimed, large and high-volume companies / corporations would certainly also be willing to be listed on Lyoness (Cashback World).

     

     

    Lyoness kommer til og forklare dette med at banker kommer å går. Bank er Ikke noe man har langvarige forhold til.

    Folk høyt oppe blir jo forgudet, pga 10 store banker "signert" avtale med Lyoness. 

  13. Folk i Lyoness tror virkelig at når X lanseres i sommer, så kommer alle de store kjedene til og stå i kø for å bli med i Lyoness.

     

    Men vis folk hva de store kjedene egentlig mener: 

     

     

    SAS

    Tyvärr är det så att många tvivelaktiga "organisationer" och andra bluffmakare olagligt använder sig av vårt varumärke för att försöka lura människor. 

    Jag ska ta din information vidare så att vi kan vidta rätt åtgärder.

     

    TINE

    Tine ønsket ikke å bli assosiert med en samarbeidspartner som har en ledelse og selskaper tilknyttet Lyoness.

     

    CUBUS

    Vi har ikke direkte samarbeid med Lyoness/Cashback World, men er nå klar over at de er i nettverket til en av våre leverandører.

    Derfor fronter de -25% på alle jeans, som er en kampanje for alle våre kunder akkurat nå.

    Jeg kan informere deg om at vi i dag gitt vår leverandør beskjed om å avslutte samarbeidet, fra Cubus sin side, med Lyoness med umiddelbar virkning.

     

    STORMBERG 

    Tusen takk for at du sendte informasjon om dette! 

    Vi har nå sendt saken videre til riktig person, slik at vi får rettet opp i dette. 

     

    CDON.COM

    Vi har ikke noe avtale med Lyoness, så det er feilaktig informasjon de har. 

     

    osv..
    • Liker 1
  14. * Av den grunn har Lyoness fått varsel om at Lotteritilsynet vil stanse all virksomhet i Norge

    * For få uker siden endret selskapet navn i foretaksregisteret fra Lyoness Norway AS til Myworld Norway AS.

     

     

    Siden Lyoness fortsetter å byttet navn kan de bare holde på og Lotteritilsynet får egentlig ikke gjort noe med det ?

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...