Gå til innhold

lillelarve

Medlemmer
  • Innlegg

    61
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lillelarve

  1. Hei! Min helt nye s8 som skal ha lynrask fokus virker ikke helt som den skal. De første gangene jeg brukte kameraet virket den helt fint og fokus var fantastisk.

     

    Nå bruker den ti sekunder på å justere fokus og den blir helt blurry og jeg får aldri fanget ting på bilde lenger. Skulle ta bilde av rakettene, men den ville ikke fokusere så den gikk helt amok.

     

    Den sliter å finne punkt å fokusere på i dagslys også. Veldig plagsomt, da det tar lang tid bare å ta ett bilde. Og ofte er det ikke helt i fokus heller.

     

    Noen som vet om noe instillinger den må stå på for å funke? Har prøvd å slå av og på autofokus, og å bruke pro mode funker heller ikke.

  2. Hei! Takk for svar.

     

    Jeg har backet opp og tilbakestilt mobilen, men den oppfører seg helt likt enda. Har oppdatert mobilen, men ingen forbedring. Hadde den samme oppdateringen på forrige mobil, og den var helt fin, så det ville ikke forklart problemene på denne.

     

    Da er det vel bare å ringe inn da..

  3. Hei! Har problemer med min ganske nye iPhone SE. Hadde en helt likens tidligere som dessverre ble stjelt, og måtte kjøpe ny mobil. Kjøpte akkurat samme mobil, og allerede fra start har det vært noe med den.

     

    Skjermen fryser og det eneste som hjelper er å skru av og på.

     

    Når jeg bruker Spotify eller musikkapper stopper musikken når jeg får varsler, som regel når jeg er i Safari. Musikken kommer ikke tilbake heller. Og så hender det ofte at jeg kun kan spille av musikk i selve appen, og hvis jeg lukker skjermen eller går ut av appen stopper musikken. Det skal jo ikke skje.. Igjen må jeg skru av og på. Men dette skjer såpass ofte nå at det begynner å bli en plage.

     

    Og så er det kameraet. Det slutter å funke når den selv vil. Får meg inn i appen, men skjermen er enten svart eller blurry. Kan se ikoner, men de har ingen funksjon. Da fungerer ikke kameraet i noen apper heller; har testet. Så, må skru av og på mobilen igjen.

     

    Enkelte apper tar en eeevighet å få åpnet, f.eks bussappen, der jeg har billetten min. Det kan ta ti minutter+. Det skjer ikke på noen andre mobiler jeg har hatt, og det skjer heller ikke med Samsungen jeg har som jobbmobil.

     

    Tenkte det gikk bra i starten fordi det ikke skjedde så ofte, men nå hender det hele tiden og jeg kan ikke holde på sånn lenger..

     

    Den ble kjøpt i september om jeg husker rett. Har kvittering av kjøp. Det står at reklamasjon av mobiltelefoner er på 5 år. Er det bare å ringe inn til ice (de jeg kjøpte hos) og klage? Får jeg den sendt inn og sjekket + fikset, gratis?

  4. Ble nemlig spurt om å møtes etter jeg møtte han på byen. Vi var ikke særlig fulle, så vi fikk snakket ordentlig og fikk god kjemi (da vi traff hverandre).

     

    Har ikke vært på utkikk etter noe spesielt jeg, men vi møttes... Jeg vet ikke hva han føler, men han vil se meg igjen. :) Spennende.

     

    Liker å høre alle de forskjellige tankene her bare for nysgjerrighets skyld. Vet at ikke alle tenker likt da. ;)

  5. Hvis du møter en kvinne på byen, dere flørter veldig/roter og du får mobilnummer og spør om å finne på noe et par dager etterpå... Hva har grunnen din som regel vært?

     

    Har du vært mest interessert i bare sex eller vært interessert i å bli mer kjent? Har det kommet an på personen? Hva i så fall?

     

    Selvfølgelig vil man jo ikke finne på noe med en man ikke finner interessant på et vis, men er nysgjerrig på hva dere har tenkt og hvorfor! :)

  6. Skjønner absolutt ingenting. Jeg spilte The Sims 4. Jeg trykket på Windows-knappen for å se en melding på Facebook, og da jeg trykket meg inn i spillet var spill-skjermen helt hvit, men jeg kunne høre lydene. Da tenkte jeg at jeg bare skulle åpne oppgavebehandling og avslutte spillet. Oppgavebehandlingen ville ikke starte opp; jeg fikk meg ut av spillet, men kunne ikke gjøre noe. Kunne ikke trykke meg inn på nett eller noen plass. Kun inn på spillet, der det var hvitt.

     

    Så jeg trykket på hvilemodus-knappen og PC-en gikk i hvilemodus. Jeg ventet litt, skrudde PC-en på og da var alt avsluttet, men jeg kunne ikke åpne et eneste program eller innstilling. Jeg kan fortsatt ikke få meg inn noen plass, og når jeg trykker på dette kommer det opp error; det gjør det når jeg trykker på PC-innstillinger også. Jeg kan heller ikke avslutte PC-en. Har prøvd å ta ut batteriet, men har fortsatt samme problem. Jeg klarte å bytte bruker og her fungerer alt som det skal.

     

    Men hva er dette og hva kan jeg gjøre for å fikse? Hvis jeg skal bruke min bruker (som jeg må, siden jeg har alt der) så må dette fikses, men aner ikke hva det er.

     

    Når jeg trykker på noe skjer absolutt ingenting, eller så kommer error...

  7. Garanti ?

    Reiseforikring ?

    Innboforsikring ?

    Trygghetsavtale ?

    Den er fått fra min far for et par år siden, så den har ikke garanti. Tror min reiseforsikring har gått ut. Innboforsikring skaffer vi oss denne uken i og med at vi nettopp har flyttet inn. Har ikke trygghetsavtale. Så må enten prøve å fikse selv eller så kjøper jeg ny når jeg har råd...

     

    Utrolig kjedelig situasjon, men sånn kan det gå.

  8. Ser nå åpenbart falsk ut, men tok meg tid til å finne ut hva den goo.gl urlen peker til og det er freedom.TM

     

    Freedom.TM er en YouTube partner.

     

    Skulle gjerne likt å vite hvorfor de bruker goo.gl url da hele greia ser mystisk ut...

     

     

    ------

    Edit, er vel mulig spam til mange personer som driver med YT-videoer.

    Synes også den så litt mystisk ut; sånn, e-post adressen og sånt. Hva ville du gjort? Har ikke så mange visninger enda, så kanskje jeg bør vente til jeg har flere visninger og følgere før jeg selv melder meg på? Kanskje jeg gjør det...

    Nå har jeg ikke gjort noe research, men eposten ser da legit ut.

     

    Er jo flere selskaper man kan inngå avtale med, slik at det blir et "felles" nettverk med forskjellige youtube-kanaler.

     

    Feks norske Nordic Screens. ol.

    OK. Jeg risikerer vel ikke noe om jeg prøver å bli partner? Lurer på om de trenger sensitiv informasjon. Da er det vel kanskje litt risky dersom dette kan være falskt. Nå ser det jo gyldig ut da, selve innholdet i e-posten. 

  9. Haha, kjenner meg igjen der; sånn med den skravlinga. Skjønner det bare ikke... Jeg har flere venninner som skravler I ETT, og når jeg endelig kommer til ordet, avbryter de meg i første setning og skravler videre... Joda, koselig å prate... Men å prate i ett over lang tid... Blir sliten av det.

     

    Går jo an å spørre henne om dere kan skifte samtaleemne; at du har lyst å snakke litt om noe annet akkurat nå, f.eks. Eller prøve å komme til ordet og snakke om noe annet. Vet ikke om det fungerer, men... Verdt et forsøk kanskje. Jeg har selv prøvd det, men det funket ikke helt med denne personen; hun nikket OK og begynte å bable i ett igjen.

     

    Du kan enten bli sammen med henne og rett og slett godta at hun snakker mye, og om seg selv. 

    Eller så kan du prøve å ta det opp på en saklig måte.

    Eller... Så kan du prøve å finne noen andre som snakker mindre. Hvis det i dine øyne ødelegger så mye av forholdet. :)

  10. Okei... Så taxi-sjåføren slenge ryggsekken så hardt i bakken at PC-tastaturet på høyre side ble ødelagt, USB-en som satt i ble knust og det ble også øretelefonene mine. Pluggen sitter altså fast inni PC-en og dermed får jeg ikke lyd fra høytalerne. 

     

    Har prøvd å få den ut med en pinne-liknende sak og superlim, har prøvd å fikle litt på den, har prøvd å få den ut med resten av øretelefonene... Ingenting funker. Så nå lurer jeg på om det finnes andre muligheter. Kanskje det går an å "deaktivere" "øretelefonene" selv om de er i... Eller noe liknende? 

     

    Det eneste jeg gjør på PC-en er å redigere videoer, se film og spille (altså; man trenger lyd). Så er litt desperat nå...

     

     

    Kan hende at jeg rett og slett bare må kjøpe meg ny PC neste måned, hvis det ikke er håp.

  11. Ok! Jeg blir nok å gjøre det samme som nå;nedbetalingsordning. Så prismessig er jeg ikke så veldig nøye. Slipper å miste alt på samme tid, hehe... Men får se. Greit å spare penger også.

     

    I forhold til 5c eller 5, er nr 6 bedre når det kommer til skjerm, eller på ca lik linje? I så fall kjøper jeg iphone 6! Har ikke så alt for mange andre "krav" egentlig. Så lenge skjermen er like bra eller litt bedre. Synes Samsung s3 hadde uklart og mørkt bilde når jeg så film.

     

    Kommer nok ikke gå over til Samsung/Android igjen med det første. Selv om mange har bedre skjermer. Har fått smaken på iphone

    • Liker 1
  12. Når bør jeg da eventuelt selge min 5c? Vil jo få litt for den, tenker jeg.

     

    Trenger ikke det beste, men noe som er bra nok. Er enda litt usikker... Vil prøve meg på en til iPhone. Har trivdes godt med den så langt, sett bort i fra den lille skjermen - fine funksjoner, nydelig og enkelt design, osv.

  13. Jeg ser mye film, spiller en del, redigerer bilder og videoer, tar bilder, etc. Har en iPhone 5c. Gikk fra Samsung s3, og forandringen var stor! Alt ble klarere og skarpere og alt ser.. Bra ut. Men skjermen er så liten, hehe. Helt grei å bruke, men blir litt knørvete. F.eks. tastaturet, skriver hele tiden feil.

     

    Er det kanskje lurt å kjøpe meg en iPhone 6? Er det en god mobil? Jeg vil ikke bli skuffet av å bytte, så vil vite om selve mobilen er bra til mitt bruk. Setter pris på lyse, klare og skarpe bilder og god nok batteritid (det trenger ikke holde veldig lenge, men vil ikke lade tlf to ganger daglig heller).

×
×
  • Opprett ny...