Jump to content

kilimanjar0

Medlemmer
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 :)
 1. Erna jubler? Dette høres jo nesten ut som avisene på tidlig 90-tall, hvor de spekulerte i at ungdommen blir massemordere av å spille Doom o.l. Dessuten er grafikken i Superhot mildt sagt urealistisk 😁 Får være måte på hvor langt man skal gå for å ikke tråkke på noens tær.
 2. Håper de klarer å levere et knakende godt spill uten å pushe woke-agenda.
 3. Har hørt mye bra om KLP, men får vel ikke like gode vilkår om man ikke jobber i staten?
 4. Cashgrab + masse pr rundt BL-franchisen. Tipper Gearbox tjener på dette. Er det noe de kan er det absurd humor, så dette kan bli gøy uansett. Kunne godt tenkt meg et nytt BL-spill bygget på litt mer moderne visuell stil, med RT og en stor åpen verden (ikke områder med lading mellom). Selv om stilen er ganske kul er det store rom for forbedringer.
 5. Var ikke noe mer snakk om FPS boost til disse?
 6. Samme her. Var vel det at jeg forventet detaljniveau som i et Fallout-spill, men så infridde det ikke helt der. Spillet var helt Ok, men ikke noe jeg kommer til å spille igjen.
 7. Har spilt Hades rundt 20 timer men kan ikke si jeg har kommet helt inn i det. Er vel ikke for alle. Blir uansett pent i 4k.
 8. Nå er det ganske lenge siden jeg så på AirPlay. Du må arrestere meg om dette er feil. La oss si man caster eksternt innhold fra mobil: - Til chromecast vil chromecasten koble seg opp på nettet selv og gjøre all "heavy lifting". Man kan altså skru av mobilen og Chromecast vil fortsette å spille av. - Til Airplay vil mobilen stå og gjøre "heavy lifting" ved å videresende dataen til streamingdingsen. Skrur man av mobilen vil man da bryte forbindelsen.
 9. Leser at diverse hermetiske varer som f.eks hakkede tomater absorberer BPA fra overflaten til hermetikkboksen. Nå har det blitt vanlig at hakkede tomater o.l. kommer i pappemballasje. Men tar man en titt på innsiden av pappkartongen ser man at det er coatet med et metallisk lag. Lurer på om det er noen som vet om det har blitt målt BPA-verdier her, og om det evt er bedre BPA-wise å bruke papp enn hermetikk.
 10. Mi Box kan være et alternativ også. Android-basert streamingboks som er mye billigere enn Shield. Den har også innebygget chromecast, google assistant osv. De selger den på Mi Store nede ved Stortinget
 11. Dette ryktet liker jeg 🤩 (Over 50 spill får snart FPS Boost) https://www.vgchartz.com/article/448565/rumor-over-50-games-to-get-fps-boost-on-xbox-series-xs-soon/
 12. Det er full chromecast-støtte i de fleste streaming apps i iOS nå. Jeg bruker iPad-en til å caste til Chromecast. Ikke nødvendig å speile.
 13. Digger spillet, men kjenner jeg er litt bitter fordi utviklerne ikke tar seg bryet med å unlocke framerate for PS5 og XSX. Uansett er det gode nyheter for Steam og Switch-brukerne.
 14. Peacock sender alt av EPL og CL (Tror det er NBC sin) og prisen ligger på $9 per mnd hvis jeg ikke husker helt feil. Er en del som bruker denne. Krever at man skaffer seg en virtuelt visa-kort. Det kan man få hos usunlocked.com
 15. Ja, jeg kjøpte med en feiltakelse en 4-pack vanlig sukkercola her forleden (disse "pant meg" merkelappene ser jo kliss like ut). Det var da flere år siden jeg sist hadde drukken en sukkercola, og smaken var faktisk overraskende lik.
×
×
 • Create New...