Gå til innhold

Joachim R

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Joachim R

  1. Hei!

     

    Har eid en Hubsan X4 H107L en stund. Men nå er jeg gira på oppgraderinger!

     - Har kikka på div. karbonrammer med plass til 7-8.5mm motorer, samt FPV og Naze32. Tenkte å bygge noe som var et snev større enn Hubsan X4, med cleanflight og et kamera som tar opp film i god kvalitet. Er ikke såå nøye på at det er stabilt.

     

    Kan noen fortelle meg hva jeg trenger totalt sett, og også tipse om ting som kan være fint å ha? Vekt: lav, Ramme: ca. 110mm e.l. FPV/Rec kamera: ja.

     

    Budsjett: Bruke litt på NAZE, ramme og kamera. Resten vil jeg spare litt på. Trenger ikke noen VILLE specs. Tanker? Kan gjerne bruke litt ekstra om det er lurt, men selvfølgelig vil jeg ha det til en greiest mulig penge. Se bildet!

     

    TAKK!

    post-329112-0-19098700-1458210173_thumb.jpg

  2. Hei, har noen full oversikt på alt som kreves ved kommersiell bruk av droner? Trenger ikke detaljer, finner ut det meste selv, bare en grov sjekkliste :) Gjelder Norge, med om noen vet om kravene i andre land også så hadde det vært fint..

  3. Hei. Trenger hjelp med ideer til prosjekt:

     

    Jeg ønsker og bygge et relativt langtrekkende fly med lastekapasitet nok til å dra med ulike sensorer, raspberry/arduino og kamera, da snakker vi noen hundre gram oppå vekten av flysystemene. Det bør også tåle litt vær. Det bør være rimeligst mulig.

     

    Hvilke flyskrog svarer best til mine ønsker? Hadde vært rått med litt fart i flyet også.

     

    Bare lek med tanken. Ikke vær realist av noe slag. Bare peis på med ideer til best mulig gjennomføring.

  4. Hei.

     

    Jeg trenger hjelp til å finne en porche 911 977 2005-2009ish modell, helst skala 1:18 men mindre er ok det også. IKKE GT3 versjon ellernoe sånt.

     

    Vet dere om noen gode nettsjapper eller steder jeg får tak i nettopp denne bilen?

     

    Det hadde varmet et porche-hjerte. Liker nettopp denne modellen godt. Se bilde, grå bil. På denne linken (klarer ikke laste opp bilde)

     

    http://www.tuningmag.net/?name=porsche-997-turbo-tuning-speedart

     

    God jul!

  5. Hei.

     

    Jeg er veldig gira på å ta befalsutdanning i forsvaret og etterhvert kombinere det med en utdanning innen økonomi og administrasjon e.l.

    - Forsvaret skal jo ha noen ordninger for å ta opp fag, samidig får man penger, tak over hodet og mat.

     

    Har noen her gjort dette, skal gjøre det eller er midt i suppa?

    Jeg lurer på hvilke muligheter jeg har, år i forsvaret, år i økonomiutdanning osv. ettersom jeg ikke klarer å få god oversikt. Kommentarer, forslag og tips til dette utdanningsløpet mottas med takk!

  6. Hei,

     

    Kunne tenkt meg og røre sammen tre vifter på kabinettet mitt, slik at de 3 kan skrus av og på med 1 bryter. Noen som gidder og gi en kjapp tegning/forklaring e.l på hvordan jeg gjør det SKIKKELIG? Har er crappy løsning atm, hvor jeg manuelt kobler ut og inn en og en vifte.

     

    (Du hadde vært en gud om du klarte og vise til hvordan jeg bruker "reset-knappen" som allerede er i kabinettet til og skru av og på 3 vifter, på den ene knappen.)

     

    Takk.

×
×
  • Opprett ny...