Gå til innhold

Skurk

Medlemmer
  • Innlegg

    269
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Skurk

  1. Ser ut som mitt MSI GeForce RTX 2080 Ti VENTUS OC stopper på rundt 2100MHz/8001MHz.

    Har flashet kortet med Galaxy 126% Power Target (380W) BIOS.

    Tviler på jeg får noe særlig mere ut med vannblokk, men skal bli godt og få ned vifte støyen og tempen :) Tempen ligger på rundt 75-82 grader med overclock.

     

    Må bare få byttet ut 7700K med 9900K snart :p

     

    attachicon.gifCapture.JPG

    https://www.3dmark.com/spy/4593844

    Mulig å få en kjapp innføring i hvordan du flasher bios?  :)

  2. Sånn har jeg og. Begynte først med en grønn stripe. nå har jeg sikkert 10 stripper tett sammen i forskjellige farger flere plasser på skjermen. forsvinner hvis jeg klemmer å vrir litt på skjermen. bryr meg ikke så veldig da dette er en gammel laptop. Kommer garantert av støv/dårlig kontakt. gidder ikke fixe før det blir for plagsomt :p

  3. interesting.. dette ble lagt ut på forumet på fotosidan.se i går og er nå også sitert på CR:

    Enligt andrahandsinformation till mig på förmiddagen idag, den 17/7, kommer EOS 60D att presenteras nu på tisdag, den 21/7.

    Jag utgår ifrån att den kommer att visas upp på den kommande fotomässan om några veckor.

    Infon kommer från en person på Canon Sveriges marknadsavdelning. Ryktet säger att infon läckte under onsdagen. Cyberphoto sänkte sina priser på 50D rejält idag, fredag, samtidigt sjönk priset på 7D med ca 500 SEK.

    Denna gången verkar det nog som om 'ryktena' stämmer - det vore typiskt Canon att läcka en knapp vecka före lanseringen, så har de gjort flera gånger tidigare.

    Men men... Vi får som vanligt vänta och se...

    EDIT: Den 21:e är på Onsdag och inte Tisdag som jag skrev...;)

    Link

     

    hmm.. må vell vente litt til da..

  4. Kjøpte meg nylig 2GB ram ekstra, identiske med de 2GB jeg hadde fra før.. Problemet er at pc nekter å fungere med alle 4 brikkene. får feil i memtest med en gang med alle 4 satt i. 3 går uten feil. Begge de nye brikkene fungerer med de gamle hver for seg, men så fort begge settes inn spyr memtest ut feil. Jeg satte volt til 2.1v. stod på auto før og lå rundt 1.9v, men får feil uansett. hva er galt?

     

    Det er OCZ DDR2 2048MB Platinum XTC Dual både de gamle og nye.

    på et Asus P5N32-E SLI Pluss nForce 650i hk med e6600..

  5. Hoy.

     

    Skal kjøpe meg ny forsterker til b&w dm 603.. er vell en gammel variant av de.. :hrm:

    Vet ikke om jeg skal gå for hjemmekinoreceiver med tanke på et mulig system senere, eller om jeg bare skal kjøpe en integrert forsterker. :hmm:

    Har snust litt rundt på hifikubben og kommet frem til noen alternativer. :roll:

     

    Receivere:

     

    CAMBRIDGE 540R

     

    DENON AVR-1907

     

    NAD T744

     

     

    Intergrerte forsterkere:

     

    CAMBRIDGE 640A v.2

     

    NAD C325BEE

     

    NAD C352

     

    Driver disse høyttaler'ne greit eller må jeg bla opp flere laken? :whistle:

    Er det noen som skiller seg ut eller er det et fett hva jeg velger? kom gjerne med andre forslag eller løsninger :thumbup:

  6. slenger meg med jeg også..

    spec:

    DFI Lanparty UT NF4 SLI-DR Expert

    X2 4400+

    OCZ 1024MB Dual Channel Plat.Ed. EE TCCD PC-4800 2x512MB (2,5-4-4-10) 600Mhz E.L.

     

    testet først rammen 7 timer for å se om de holdt det de lovet på 600Mhz, og det kom ingen feil. Så fikk jeg cpu opp i 2,7 Ghz me litt voltøkning.. men når jeg klokker både cpu å ram sammen så funker ikke noe lengre.. blåskjerm, frys og restart. de virker fint med klokk hver for seg men ikke sammen.. hvorfor det?

  7. Hvorfor restarter temp prog som CPuCool og Speedfan pc? hvis jeg prøver å kjøre en av de 2 slår bare pc'n seg av før programmet starter.. why?

    har nettopp oppgradert og formatert med ny spec:

    DFI Lanparty UT NF4 SLI-DR Expert (nyeste bios)

    XFX 7900GT Extreme

    AMD X2 4400+ 2X1Mb

    OCZ 1024MB PC-4800 Dual Channel Plat.Ed. EE TCCD

    MIST 600W

  8. En gang for lenge, lenge siden var socketA bare en drøm i det fjernet. Men etter møysomelig sparing og flere hull på beltet senere, fikk jeg da bestilt et system. 5 dager senere tjuvlånte jeg mopeden til en kompis å henta pakkene på posten. :dribble: (Annbefales overhodet ikke å hente store pakker med moped; et jævla slit :blush: )Så etter en følelse av juleaften va det tid til montering. Dette ble utført greit(trodde jeg). Trykka start knappen med skjelvende hender og pustet lettet ut da "start pipet" kom. Rett inn i bios å sjekke hdd, system, etc, men fant fort ut at CPU var forferdelig varm. Slo av og tok ut CPU vifta, for så å oppdage en liten plast lapp over kjølepastaen. Da den var fjernet og vifta skulle på plass, glapp skrujernet av vifta og knuste en knøtte liten komponent på hk, som igjen resulterte i et fullstendig dødt system. :mad:

  9. finnes det noe program som tar backup av program å spill så jeg slipper å legge inn alt på nytt etter en formatering? Jeg har en osdisk som kun kjører os. alt av program å instalerte spill legges på andre disker.. men når jeg formaterer så virker ikke noe av ting som er instalert lengre. så er det mulig å få disse til å virke uten å legge de inn på nytt? backup av de nødvendige filene eller no?

  10. hhmm.. får jeg bare disken som en mappe på en annen disk da? det er ikke no vits i.. jeg tenkte at det kanskje gikk å bare legg til 250GB på den ene disken liksom. den er full nå så har jeg et fint system på den.. kjedli å spre filmer/mp3/spill osv på flere disker.. bare rot til slutt:p

  11. Sliter med et problem jeg aldri har sett før. Etter at HD er formatert og alle filene er kopiert så restarter pc som nomalt, men når den skal boote fra HD for å fortsette instalasjonen, stopper det opp. kan ikke laste operativsystem eller noe sånt står det bare.. *"#@£$¤# :wallbash: har prøvd flere disker, forskjellige partisjoner. forskjellige xp-cd'er. men kommer akkurat like langt hver gang.. hva skjer?

×
×
  • Opprett ny...