Gå til innhold

[L]337-Zonic

Medlemmer
  • Innlegg

    1 054
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av [L]337-Zonic

  1. Eg ser det blir spurt på ny og på ny om driverar for ATI baserte bærbare. På tide med ein sticky kanskje?

     

    Så vidt eg veit er det to måtar. Ein kan anten laste ned dei siste Radeon driverane fra ATI, og bruke dette verktøyet for å legge dei inn, eller ein kan laste ned siste versjon av Omega driverane. Kva som er best veit ikkje eg, men denne artikkelen på Driverheaven.net kan ein jau for eksempel kikke på.

     

    Lenkjer:

    ATI driverar

    Verktøy for å legge inn ATI driverar

    Omega driverar

    Omega vs. ATI

    Driverheaven.net for nyhende og downloads

    Ikke glem at vi har en guide om dette emnet her: http://barbara.no/art.php?artikkelid=5841 :yes:

     

    Hadde vært interessant med en artikkel for bærbare med NVIDIA drivere også. En utfordring for noen på forumet her? :roll:

  2. Eurcom med GeForce 6800 Go-basert bærbar PC

    Den Kanadiske produsenten av bærbare PCer Eurcom har lansert en superkraftig bærbar PC med blant annet NVIDIAs GeForce 6800 Go-grafikkbrikke, SATA harddisker i RAID og DDR2-533. Sistnevnte grafikkbrikke er i skrivende stund ikke lansert ennå. Nyheten fra Eurcom kan tyde på at NVIDIA kommer til å lansere ”NV41M” i løpet av kort tid.

     

    Les artikkelen her

  3. Skjermen på G556E er bedre beskyttet enn 1557, men testen sammenlikner ikke bare hvor godt skjermen er beskyttet på de to modellene. Det finnes jo andre modeller på markedet. Resten av "kroppen" til 1557 er bedre beskyttet enn G556E. G556E gir etter for trykk spesielt rundt pekebrettet og opp til tastaturet. Under maskinen er ikke beskyttet spesielt godt det heller.

     

    Alle artikler som vi publiserer blir alltid lest for korrektur av andre som jobber i barbara.no eller andre søstersider i hardware.no nettverket før de blir publisert. Det er mulig at det er noen skriveleif i artikkelen. Fint om du kan melde skrivefeil til meg på e-post.

×
×
  • Opprett ny...