Gå til innhold

FLuAA

Medlemmer
  • Innlegg

    957
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av FLuAA

  1. En ting man også må ta høyde for er annenhåndsverdien, f.eks får jeg 6500kr av Apple og andre "oppkjøpere" for min 2014 mbp 13" med 512ssd. Da blir regnestykket straks mye penere. En MBP som er rimelig bra speccet har man lett i 4-5 år uten at den føles treig. Mulig Windows har kommet seg her siden win7, men for min del føler jeg at jeg har fått mye igjen for det ekstra utlegget i starten.

    • Liker 1
  2. Hadde fra før av en Huawei U8800 som jeg var svært misfornøyd med (elendig batteritid, elendig software med masse bugs osv). Denne kjørte jeg MIUI rom på som gjorde den noenlunde OK, men fortsatt veldig skuffet. Så kjøpte jeg en Samsung Galaxy S2 til dama, og fikla litt med den, og var overbevist om at jeg ville ha en slik en jeg også... helt til jeg kom over Huawei U8860! Telefonen føles like kjapp i bruk som Galaxyen, skjermen er stor og fin, og batteritiden er strålende! Uptime på 5 døgn i skrivende stund, hører en time radio hver dag, 30-45min tale per døgn, samt at jeg tekster en del meldinger og sjekker facebook i ny og ne. U8800 holdt akkurat 5t dersom jeg spilte mp3, så dette er enorm forbedring. Lyden i den innebygde mp3-spilleren er også overraskende bra, på nivå med ipod og minst like brukervennlig. Standard operativsystem er android 2.3 med en stilren Huawei finish, og har enda til gode at noe av programvaren krasjer, og jeg har brukt telefonen daglig i en måneds tid nå. Fikk telefonen for 2000kr, og eneste ankepunkt ift. galaxy må være kamera. Kamera er brukbart til videoopptak og bilder (merkbart bedre enn på U8800, men likevel et stykke i fra galaxy s2) - men til 2000kr mindre gir jeg rett og slett beng i innebygd kamera, og legger heller de 2000kr på sparebøssa til et digitalt speilrefleks :) Knallbra kjøp, anbefales på det sterkeste!

    • Liker 2
  3. Hei, jeg ønsker å gå til innkjøp av et nytt systemdisk oppsett der jeg øsker mest mulig ytelse for pengene. Det jeg ønsker er raskest mulig oppstart av operativsystem, samt rask respons i programmer og spill. Jeg benytter meg av en raidkontroller, da hovedkortet mitt kun støtter sata2. Hva vil være det beste alternativet her? Har sett på et par oppsett som er innenfor mitt budsjettområde (vil helst ikke bruke mer enn 2000kr):

     

    - Raid 0 oppsett med 2x Western Digital VelociRaptor® 150GB

    10000RPM, 32MB, 3.5", SATA 6GB/s (SATA 3.0).

    Totalt ca 1600kr.

     

    eller

     

    - Corsair SSD Force Series 3, 120GB 2.5"

    SATA 6 Gb/s (SATA3.0), 550MB/510MB/s read/write, SandForce® SF-2281, w/bracket

    Totalt ca 1200kr

     

    og eventuelt dette, her sprekker budsjettet, men er alikevel et alternativ.

     

    - Raid 0 oppsett med 2x Corsair SSD Force Series 3, 120GB 2.5"

    SATA 6 Gb/s (SATA3.0), 550MB/510MB/s read/write, SandForce® SF-2281, w/bracket

    Totalt ca 2400kr

  4. Jeg har nå hatt denne mobilen i snart 2 uker og har vært svært fornøyd med kjøpet! Det er dog ting jeg sliter med og finne ut av. F.eks hvis jeg slår på funksjonen for å benytte data i mobilnett (3g/edge), så blinker det konstant 3g og E i statusfeltet øverst, og ved hjelp av en network monitor kan jeg se at telefonen konstant bruker fra 0.6-8kB/s på det mobile nettet. Har prøvd advanced task killer til å kille ting jeg ikke vil ha, men disse ser ut til å poppe opp igjen etterpå uansett. Jeg har også slått av automatisk sync osv. Noen andre som har samme problem?

  5. Er det noen som har sett en guide til å roote denne telefonen?

    Jeg har søkt litt rundt men har ikke funnet noe.

    Jeg er helt fersk på Android så jeg tør ikke begi meg ut på noe før jeg finner en god guide :)

     

     

     

     

    FLuAA har du prøvd det som Telcontar skrev på første sida?

     

    Har du prøvd å kalibrere batteriet som det er en guide til på xda-developers forumet? Skal visst funke på de fleste Android telefoner.

     

    Hele guiden på dette:

     

    Hi *******, I understand your concern regarding battery life on your Nexus One device. The following steps should significantly extend the battery life on your phone. Please connect the phone to the charger with the phone powered on, and allow the phone to charge until the notification LED is green, indicating the device is fully charged. Disconnect the phone from the charger, and power it off. Reconnect the phone to the charger with the phone powered off, and allow the phone to charge until the notification LED is green. Disconnect the phone from the charger and power it on. Once the phone is powered completely on, power it off again and reconnect it to the charger until the notification LED is green. Disconnect the phone, power it on, and use it. You need to use this sequence only once. If the issue of battery life on our phone persists, I recommend you contact our HTC accessory department directly.

     

    Det bedra mitt batteri betydelig, selv om jeg ikke syntes det er allverden (2 dager med lett bruk av WiFi og samtaler)

    Fulgte den kalibreringsguiden, samt at jeg la til en app på skrivebordet som lar en slå av og på alt strømkrevende, som wifi, gps osv. Nå er det to dager siden jeg koblet fra lader, og har halve batteriet igjen. Nå har jeg alt avslått per default, og slår kun på wifi osv ved behov. Regner med å klare en 3-4 dager på batteri med disse innstillingene :)

  6. Jeg har nå bestemt meg for at jeg skal kjøpe en ny laptop, og da tenker jeg på en maskin som har 12-14" skjerm. Har sett på to alternativer: asus og denne fra acer. Lurer på hvilken maskin som er nyest/har den beste teknologien/passer best til mitt behov. Jeg ønsker en laptop som kan kjøre lengst mulig på batteri uten at dette går ut over ytelsen på maskinen, men vanlig bruk vil ikke være noe særlig utover facebook, irc, msn og youtube/spotify. Det er viktig at maskinen har HDMI slik at jeg kan spille av 720p på tv-en min i stua. Jeg er også glad i linux som operativsystem, og ønsker også at det skal være mulig å bruke linux på maskinen. Dersom det finnes bedre maskiner enn disse to til min bruk, så kom gjerne med forslag! Jeg tenker prisklasse 5000-7000kr, men kan strekke meg til 8000 dersom dette utgjør stor forskjell. Håper på mange gode svar.

  7. Heisann, det har seg sånn at min gamle mor nå begynner og klage over den gamle 29" CRT-TV-en sin, og jeg tenkte da at jeg skulle være snill gutt og trø til med en ny TV til jul!

     

    TV-apparatet kommer til å være tilknyttet get digitaltv, og vil nok for det meste brukes til vanlig tv-titting. Det viktigste vil være bildekvalitet, og TV-en vil ikke bli brukt til spill.

     

    Kriterier for TV:

    40-42" TV (1080p)

    Ønsker 100Hz, dersom man kan se en merkbar forskjell mellom 50-100Hz

    Prisen bør ligge mellom 4-6000kr.

     

     

     

    Har sett på denne: LG 42LD550, men virke som flere klager på dårlig høyttalere på dette apparatet. Er det noen her inne som kan komme med forslag til hvilken TV jeg burde kjøpe? Ønsker det apparatet som gir mest for pengene når det kommer til bildekvalitet.

  8. Har en N95 som jeg har vært en svært fornøyd eier av i litt over 6 måneder, men er først nå i det siste jeg har begynt å bruke den for alvor som mp3-spiller. Problemet er nå at batteriet er helt flatt etter ca. en 5-6 timers musikkavspilling. Er dette normalt for denne telefonen, eller bør jeg gå til innkjøp av et nytt batteri?

  9. Jeg fullførte VGS for 2 år siden og fikk da vitnemål med generell studiekompetanse. Året etter tok jeg 3MX ved en annen skole, og det eneste jeg fikk her var en eksamensprotokoll. Denne eksamensprotokollen sendte jeg sammen med en kopi av vitnemålet mitt til et universitet i fjor, så den har jeg ikke lengre. Tingen er nå at jeg skal søke studieplass ved et annet universitet, og er da nødt for å bevise at jeg har 3MX. Hvordan kan jeg da få denne karakteren på vitnemålet mitt?

  10. Noen som vet hvordan man får kontaktlista til å stenges automatisk , eller vises etter man har lagt på? Irriterer meg noe så innmari at kontaktlisten blir sendt til bakgrunnen når man er ferdig med en samtale, siden man da må holde inne symbianknappen for å hente den fram igjen, og så stenge den. Er fint med multitasking, men har ikke behov for å ha kontaktlista kjørende 24/7.

  11. Har nå hatt min N95 8GB i ca. 2 mnd og er storfornøyd, men er et ganske så stort irritasjonsmoment. Når man ringer en kontakt ut i fra kontaktlista og man har lagt på, så blir automatisk kontaktlisten kjørende i bakgrunnen. Fra andre telefoner er jeg vandt med at man enten står i kontaktlista etter at man har lagt på, eller at hele kontaktlista lukkes. Er det mulig å endre på oppførselen til s60 til en av de to valgene jeg ønsker?

×
×
  • Opprett ny...