Jump to content

Omdetvar

Medlemmer
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Har tenkt å begynne på en manga/tegneserie som jeg har skrevet en historie til. Er dette et vanskelig og stor prosjekt med tanke på at andre ting må gjøres som skole, jobb og kjæreste..? Noen tips og triks fra manga elskere?
 2. Religion var, for flere hundre år siden, en banebryter for utvikling i mange land og førte med seg en del positive elementer. Det er helt riktig. Hvordan utviklingen ville blitt uten religion vet vi ikke, og man kan spekulere i blinde.... Jo det vet man, verden hadde fortsatt vært i steinalderen og det tidlig steinalder. Men er det ikke slik at man Ikke hadde spurt spørsmål utenfor religionens rammer, hvis det ikke fantes mennesker som satte spørsmålstegn på vår eksistens utenom det religionen sier?
 3. Er ens "Gud" noe noen trenger å tro på for å leve? For å forklare det man ikke forstår? Hindrer det progresjon i samfunnet?
 4. Hvor mange kan si de ikke er troende og faktisk ikke bedt til Gud om livet var i fare ? Jeg ble spurt om dette, og det fikk meg til å gruble. Det var ikke før min mor hadde vansker jeg følte svaret viste seg. Jeg bedte ikke da, og såg heller ingen hensikt i å be. Hva tenker dere ?
 5. http://relativeopi.wordpress.com/ Bloggen er til for å lære meg å si hva jeg tenker(noe jeg ikke alltid får til). Hadde vert hyggelig om noen kunne ta en titt på den og gi kritikk
 6. Hei! Jeg er en ung mann på 23 år som har bachelor i 3D karakteranimasjon og går for øyeblikket på spill design. Jeg øver meg litt på webdesign og har laget en side til nå og såvidt begynt på en blogg. http://relativeopi.wordpress.com/ er linken til bloggen. Hadde vert hyggelig om dere kunne tatt av litt tid for å se på den og gi tilbakemelding. All kritikk er bra
×
×
 • Create New...