Jump to content

irrasjonell7

Medlemmer
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

About irrasjonell7

 • Birthday 06/24/1993

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 1. Hei! Jeg og ei venninne skal til Manchester om noen uker på helgetur. Ettersom prisnivået i England er en god del lavere enn i Norge, tenkte jeg å benytte meg av sjansen til å gå til frisøren. Så lurer på om noen vet om en dyktig frisør eller salong i Manchester området, og det er bare et pluss om de selger extensions/clip-ons Pris er ikke så viktig, bare det at de er flinke :-) Takk for svar!
 2. Hei, Ei venninne og jeg skal til London om tre ukers tid. Vi har satt av en hel dag til shopping ettersom garderoben trenger en skikkelig fornying. Selv har jeg aldri vært i London og i forbindelse med shopping kun hørt om Primark og Harrods osv. Selv handler jeg det meste av klærne mine på carlings, urban, og typiske skatebutikker. Er det noen som vet om noen bra butikker hvor de selger klær i den type stilen? På forhånd takk
 3. Natt til første mai skal jeg og 10 andre kollegaer fra jobb samles i vinterhagen for litt sosialt samvær, vi har blitt enige om at alle tar med seg en liten matrett, noen skal drikke alkohol, andre ikke. Det jeg lurte på var om noen hadde noen tips til aktiviteter/spill eller lignende. Vinterhagen er ikke særlig stor, men rommer stor pallesofa og flere stoler. veldig koselig plass å sitte å prate, men greit å ha en backup i tilfelle tiden skulle gå litt sakte. På forhånd, takk for svar
 4. Var i OP sjæl faktisk, så godt valg. Hvis du har noen spørsmål om den tjenesten så vet jeg det meste liker jeg å tro. Ikke mye detaljert info om tjenesten rundt om kring. Uten tvil den mest fysisk krevende troppen du kan komme inn i som januarkont. i Art.. Du må vanligvis gjennom et kort opptak for å komme inn her også, men det går nok fint. Det er veldig opp til hva du føler når du kommer litt utti tjenesten egentlig. Kjenner folk som gjorde begge deler. Det kan for så vidt være greit å fullføre førstegangstjenesten hvis du plutselig bestemmer deg for at du vil bli grenader, men det varierer jo med folk. Man finner ofte ut hva man er egnet til når man har vært i militæret en stund. Og ja, det er separate gutte- og jenterom. De eneste jeg vet om som ikke har det slik er sanitet. Velger å la være å spørre så alt for mye, vil jo ikke vite absolutt ALT før jeg skal inn heller :-) Men dette opptaket til OP-troppen. Var det veldig hardt? Akkurat den biten hadde vært grei å vite, sånn at jeg skal forberede meg best mulig.
 5. Usikker på om jeg er på rett side av forumet, tilgi meg hvis ikke. Jeg har en svært så fotogen og vakker lillebror på 7 år som ser ut som han er tatt ut fra en kleskatalog, han elsker å posere for kamera og se gjennom bildene etterpå. Lurer da på om noen vet hvor en kan melde seg inn i et byrå av noe slag, hvor finner f.eks. hm sine modeller til katalogene ? Takk for svar
 6. Takk for utfyllende svar. Planen er å sette i gang med styrketrening samt spinning igjen fom. 1. april, med teipet ankel + skinne. Løpingen får jeg ta gradvis, men blir idiot av å ikke få trent skikkelig. Trening på pute, samt balansebrett og tåhev gjør jeg hver dag fra før av og kommer til å fortsette med det over ti uker, så håper jeg ankelen kan komme seg tilbake til normalen så fort som mulig! Kondisen får heller vente :-)
 7. Jeg tråkket kraftig over for tre uker siden, og har siden det lot seg gjøre trent tåhev og på balansebrett. Har lest på nettet at jeg må regne med opptreningstid på ca ti uker. Vet noen om noen andre øvelser jeg kan gjøre for å eventuelt kutte ned den tiden, skal inn i forsvaret og vil helst forberede meg så godt som mulig, men samtidig ikke risikere å få en fucka ankel for resten av livet. takk for svar
 8. Det var jegertroppen for kvinner jeg tenkte på ja. Men da tror jeg nesten at fgtj og befalskole passer bedre for meg. Jeg ser for meg å jobbe i forsvaret så lenge som mulig, Så kanskje krigsskolen også er et alternativ, men det blir plutselig veldig langt fram i tid. I første omgang vil jeg ha en fortreffelig fgtj og resten får jeg ta som det kommer!
 9. Bare hyggelig Sitter på jobb og kjeder meg, så har ikke så mye annet å gjøre. Er det en ting jeg definitivt kan si, så er det at tiden din der oppe er uforglemmelig, og noe du virkelig kommer til å huske tilbake til når du er ferdig. Berettrikset virker vanligvis helt i begynnelsen når de nye rekuttene kommer, og du er eldstekontigent. Tenkt noe på hva slags type tjeneste du vil ha der? Dere er jo omtrent de eneste som får lov til å søke om hvor dere vil havne selv. Jeg skal inn i artilleribataljonen, og håper på å få komme med i op-troppen. Vil ha en så aktiv tjeneste som mulig. Sjansene for at jeg søker meg inn på befalskolen eller FSK er ganske store, så treningen er i gang for fullt. Men usikker på om jeg skal søke befal/FSK så tidlig eller vente med det til etter jeg har fullført førstegangstjenesten. Vet du noe om dette, hva som ville lønne seg? Og er det seperate gutte- og jenterom med tanke på at vi er så få som kommer opp i januar?
 10. Takk for langt og utfyllende svar! Likte veldig godt trikset ditt med bereten etter rekrutten, dette må jo prøves ut, om ikke over lengre tid så hvertfall en gang og to, bare for moro! Planen er jo å forbedre noen fag fra vgs samt trene en god del når rekrutten er over, men det får jeg nok ta på sikt. Igjen, tusen takk for svar!
 11. Er fra Tromsø selv, så for min del kunne det vært 500 innbyggere der, er jo en del av opplevelsen det å bo på en så liten plass. Men nå var det i bunn og grunn ikke fylla jeg tenkte mest på da jeg skrev denne posten. Tenkte mer på hva som skjedde på fritiden blant folkene på leiren.
 12. Kommer derfra, tjenestegjort og jobbet der Shoot! Såppass ja ! Nei altså, nå tenker jeg ikke så mye på livet under rekrutten da jeg har forstått at man er ganske så travel da, men nå tenker jeg videre etter rekrutten. Hva er det å finne på på fritiden?? For å være dønn ærlig, om du ikke er veldig interessert i jakt/fjell/natur, så tilbyr plassen veldig lite. Men velferden har en del arrangerte turer som er vell verdt å dra på (Scooter tur m.m.).. Elllers ville jeg tatt høyde for å reise til Tromsø i helgene hvis du skal ut på byen (3 timer buss) Til tromsø for en tur på byen? Så det er slik å forstå at det ikke finnes utesteder der? Da tenker jeg ikke på nattklubber og store uteplasser, holder i massevis med en liten pub eller så.
 13. Kommer derfra, tjenestegjort og jobbet der Shoot! Såppass ja ! Nei altså, nå tenker jeg ikke så mye på livet under rekrutten da jeg har forstått at man er ganske så travel da, men nå tenker jeg videre etter rekrutten. Hva er det å finne på på fritiden??
×
×
 • Create New...