Jump to content

Sturle Johansen

Medlemmer
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)
 1. Ok, hvis du sier det så. :-) - Tenkte litt på det etter at jeg hadde skrevet det, alt er jo selvsagt viktig! Det er jo en grunn til at vi lærer det. Skal i hvertfall gjøre absolutt alt det jeg kan for å få forbedret karakteren i faget samt muligens begynne å få litt spesielundervisning i faget dersom det vil vise seg nødvendig. Så lenge jeg får en god nok forståelse av det vi holder på med, er jeg fornøyd. Jeg må jo ærlig si at jeg kan se det litt vanskelig å frembringe naturfagskunnskap i en jobb som reiseguide eller kabinansatt, men det er i fremtiden og nå er nå, og det er nettopp nå jeg faktisk må lære det. Takk for tipset! Det setter jeg stor pris på. :-)
 2. Ok, da høres det da veldig så fornuftig og lurt ut. Da vil jeg anbefale deg å prøve det ut! Skjermen er jo heller ikke dyr så det er jo bare å forsøke.
 3. Ok, takk skal du ha. Det er godt. Vurderer nemlig å oppgradere til den nyeste One-modellen med bl.a. plass til minnekort. Teit og til dels plagsomt at det faktisk ikke går an å oppgradere på den One-modellen som jeg allerede har.
 4. Takker for opplysningene. Jeg vil selv si at jeg klarer meg godt i de andre fagene vi har, men naturfag har alltid vært et fag der jeg ikke har vært helt med, kan du si. Er mye flinkere i matte enn i naturfag i motsetning til de fleste jeg vet om, så det er litt spesielt. Men jeg ser i hvertfall at i en servicejobb så vil jeg få mye mer bruk for matte en naturfag. Skal ta en prat med læreren om hvordan vi kan løse dette.
 5. Hei, KontorPult. - Personlig så vil jeg si at siden ser betryggende og seriøs ut og at det bare er å bestille den dersom du er helt sikker på at ikke du vil spandere på deg en skjermbyttetime hos noen i Norge. Det er jo et stort og ganske så bra samt trygt marked for dette i landet blitt. På Finn.no, finner du de beste prisene og produktene. De vil koste mer enn de 150 kronene Ebay-skjermen koster, men alt i alt så kan det være verdt det da du muligens får et bedre produkt og gjennomført jobb dersom du ikke har gjort det før. Husk forresten også at både retur- og bytterettgarantien går ut dersom du fikler med iPaden på egenhånd. Dette gjelder for så vidt også dersom du leverer den inn til en privatforhandler for bytting av skjerm. Jeg tror forresten at en vanlig norsk skjerm-byttejobb fra Finn.no vil koste i underkant av 700-800kr.
 6. Det er faktisk mye jeg lurer på som jeg aldri før har tenkt..

 7. Det høres veldig bra ut da jeg skal ha linja i ett eller to år til.
 8. Hei, lydinteressert leser. Jeg er en gutt på 17 år som er over gjennomsnittet opptatt av både bilde og lyd. Nå er det dags for å spandere på seg et nytt sett såkalte "over-ear"-hodetelefoner. Jeg har egentlig alltid foretrukket Bang & Olufsen-hodetelefoner og småhøyttalere som Beolit 12, men ønsker et nytt merke når det nå er viktig at bassen skal være kraftig og dyp. Jeg er av en eller annen grunn litt skeptisk til Beats-øretelefoner så vil helst ikke ha dette men heller et annet premium-merke i tradisjonelle, over-ear hodetelefoner. Dersom du har noen råd til meg så hadde jeg virkelig satt pris på det! Jeg kan sette en makspris på 2500kr, kun enten eller under. Under har jeg skrevet et par kriterier som for meg er viktig. - Må ha en god og dyp bass, ikke lett. - Må ha gode byggematerialer - Gjerne Bluetooth eller annen trådløsfunksjonalitet - Passe både til Apple- og Android-produkter. - Ha en god støyreduksjon eller være "stillegående" for folk rundt meg. God isolasjon. Tusen takk for hjelpen! Setter virkelig pris på det, ha en god dag videre. :-)
 9. Hei, vet ikke om dette kan hjelpe deg i saken men dersom du senere skulle ha fått problemer med Elkjøp og garanti så vil jeg sterkt anbefale deg å kontakte TV2 Hjelper degs facebook-side. Sender du de en privat melding her så vil de hjelpe deg så godt de bare kan ved å si hva du faktisk har krav på og selvsagt hva du eventuelt må betale i en sak mellom deg og elektronikkbutikken. Har selv gjort det hele 3 anger da de fullstendig nekter å ta inn en 1 1/2 år gammel Macbook med alvorlige heteproblemer. Elkjøp er virkelig dessverre ikke alltid like gode som det de gir seg ut for å være.
 10. Hei, Kakeshoma. Tusen takk for et godt svar. Da er jeg i allefall klar over hva jeg burde gjøre. Du har ingen idè om hva som antakeligvis vil skje med ståkarakteren i faget, da du skriver "vi er ikke" i teksten så regner jeg med at du har erfaring med lærerjobb. Setter stor pris på svaret ditt. Jeg skal snakke med læreren så raskt jeg får mulighet til det.
 11. Hei, jeg går i 1. klasse på en Service-videregående skole. Vi venter alle i spenning på å få karakterkortet for 1. semester i hende. Har selv arbeidet hardt og kan med stolthet si at jeg har en god del 4 og 5-ere i de fleste fag. Dette bortsett fra ett. Det beryktede Naturfaget! Min situasjon er som følger; Vi hadde på mandag en liten naturfagsprøve om partikler. Jeg var rett og slett så dårlig at jeg faktisk strøk på prøven/fikk karakteren 1. Fra videre i faget så har vi kun hatt èn annen prøve hvor jeg fikk 3-er på. - Kommer jeg til å få stryk (1) i faget eller er det antakeligvis en 2-er jeg totalt får? Siden karakterene i dèt faget ikke akkurat er noe å rope hurra for, så er absolutt alt bedre enn stryk. Det ville ha vært helt grusomt. Er det noen som kan hjelpe meg med dette?! Hilsen desperat 16-åring. Ha en god dag videre og takk så mye for svar!
×
×
 • Create New...