Jump to content

gulebøy

Medlemmer
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by gulebøy

  1. Er i hovedsak ute etter speilrefleks ja, ble bare nevnt som et alternativ lengre opp her. Har ikke satt meg godt nok inn i speilløse kameraer, så tenker det er greit å holde seg til det som er litt kjent for meg. ? Tusen takk for tips, de skal sjekkes ut!! Er jo et kjempepluss at det finnes rimelige alternativer hva gjelder objektiver. Har ikke vært så mye borti andre merker enn Nikon og Canon, så skal titte på modellene du nevner ?
  2. Takk for tilbakemelding ? Kommer for det meste til å bli brukt til portrettfotografering, så blir vel et fast objektiv til å begynne med, 35mm eller 50mm f/1.8 er det jeg ser for meg. Budsjett rundt 3-4. Skulle gjerne gått for noe i prisklassen til z50, men det går nok ikke akkurat nå dessverre. Syns ikke det var så mye å velge i av Nikon kameraer i denne prisklassen, derfor jeg begynte å titte litt på andre merker også.
  3. Hei! Har nylig fått tilbake interessen for fotografering, og har lyst til å oppgradere litt fra mitt første kamera, Nikon d5000. Har vært veldig fornøyd med dette kameraet, men visste vel ikke helt hvor mye som hadde skjedd i fotoverden. Så nå ønsker jeg meg blant annet flere fokuspunkter, bedre muligheter for video og tilkobling med Wi-Fi/Bluetooth. Har sett på den nyere versjonen d5600, men sammenlignet med Canon EOS 800d så kommer den ikke så godt ut i testene jeg har lest/sett. Ønsker ikke å legge mer enn maks 7000 i selve kamerahuset. Det går fint å bytte til et annet merke enn Nikon. Noen som har tips eller innspill til hvilke jeg burde sjekke ut? ?
×
×
  • Create New...