Jump to content

Xan86

Medlemmer
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 :)
 1. Hei! Jeg bruker Tibber, appen som handler billig og fornybar strøm på en smart måte. Tibber gir deg full kontroll over strømforbruket og har ingen bindingstid. Test det ut du også, så får både du og jeg 500 kr til å handle smarte dingser for. https://invite.tibber.com/3b0c3c36 Hvis du allerede har blitt kunde uten å få vervegave, så kan du trykk på gavepakken i øvre høyre hjørne på appen og velge at "jeg har blitt invitert". Trykk så inn koden: 3b0c3c36 Vipps så har du 500kr i bonus i Tibber Store.
 2. Skal ikke være nødvendig å lagre innstillingene, blir aktivert ganske umiddelbart etter at du har valgt. Ser det hvis du velger GSM only f.eks, så hopper den ned på 2G/edge dekning rimelig kjapt. Ellers har ikke jeg noen bedre tips til deg. Kan jo selvfølgelig være at du har fått en mandagsmobil, men vanskelig å si. Vil forresten tro at standardinnstillingen din er noenlunde like min, men med NR først(jeg har ikke 5G på min). Har glemt den der selv, når jeg har sittet å rota med de innstillingene 😅
 3. Du kan jo evt teste med å låse telefonen til kun 5G, hvis du går inn på *#*#4636#*#*, og se hvordan dekningen er da
 4. Her er oversikten over de forskjellige versjonene. Mmwave ser ikke ut til å være noe det blir satsa på her i Norge de første årene, så jeg ville bare gått for den som kun støtter sub-6.
 5. 5G støtte for Pixel 6/Pro i Norge er bekreftet fra offisielt hold.
 6. Bankid på mobil funker iallefall som det skal på Pixel 3 XL, med Android 12 installert. Ser ikke noen åpenbar grunn til at det ikke skal funke på 6ern, iom at det er en funksjon som ligger i simkortet.
 7. Tror jeg har prøvd det aller meste for å få det til å funke, bortsett fra å legge inn custom rom på den, uten å ha funnet en løsning. Hvis du evt finner ut av det igjen, så tar jeg gjerne "oppskriften"
 8. Tar gjerne en rapport når du har fått den angående volte, vowifi og 5g, om hvorvidt dette funker i Norge
 9. Hvordan fikk du til det? Jeg har 3XL, og har aldri fått aktivert volte på Telenor.
 10. Uten at jeg har prøvd det selv, så ville jeg antatt at det gjør det. Vil tro at det følger tilgjengeligheten til volte/vowifi(uten at volte og 5g har en direkte sammenheng), som man ser fra listen til barry_zito lengre opp her. Grunnen til det er vel at de som leier nett hos Telenor som regel(alltid?) lar Telenor ta seg av alt av det tekniske, mens noen(alle?) de som leier hos Telia, kjører med sin egen "sentral" hvor Telia kun står for dekningen. Da må de som leier hos Telia "finne opp hjulet på nytt", i forhold til å implementere de forskjellige funksjonene som volte, vowifi etc. Om dette også gjelder 5g vet jeg ikke, men hvis jeg skulle gjette, så vil jeg anta det. Men hos Telenor burde det iallefall funke, out of the box.
 11. Ser at Pixel 4a 5g og Pixel 5 har offisiell støtte for 5g nettene til både Telenor og Telia. Står oppført på supportsidene til Google. Bortsett fra Norge, er det listet opp støtte hos operatører fra noen få land til hvor mobilene offisielt ikke selges (Sverige, Danmark, Sveits f.eks.). Listen er ikke så lang i seg selv, med bare 17 land oppført. Jeg velger å tolke også dette som et godt tegn for at det nærmer seg lansering av Pixelserien i Norge snart (evig optimist)😅 Noen som har testet 5g på disse mobilene her i Norge forresten? https://support.google.com/pixelphone/answer/10082009?hl=no
 12. Støtter anbefalingen om tp-link mr600. Hardware V2 støtter låsing av bånd på stable firmware, og den har også mu-mimo, noe V1 ikke har. Den har 4G+ og støtter også 900/2100/700mhz. Har brukt denne noen måneder nå, og den har fungert ypperlig!
 13. Ikke jeg heller, men håpet er uansett stort😅
 14. Det at google søker etter Head of carrier engineering/Technical account manager in Pixel carrier engineering, med kontorsted i Oslo og språkkunnskaper på helst norsk/svensk/dansk, kan jo ikke være utelukkende negativt med tanke på at Pixelserien blir lansert i norden etter hvert: https://www.linkedin.com/jobs/view/2615547192
 15. På Xiaomi kan man bruke *#*#86583#*#* (*#*#volte#*#*) for 4G tale, og *#*#869434#*#* (*#*#vowifi#*#*) for Wi-Fi tale. Tastes inn på dialeren i telefonappen. Kommer en beskjed om "carrier volte/vowifi check bypass" eller noe i den gata. Da dukker valgene for å aktivere 4G og Wi-Fi tale opp i innstillingene på mobilen. Funker på enkelte av modellene til Xiaomi iallefall.
×
×
 • Create New...