Jump to content

Xan86

Medlemmer
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 :)
 1. Hvis du hadde rcs aktivert før du byttet til iphone, så er du kanskje ikke avregistrert der enda. Da vil ikke meldinger som sendes til deg via rcs nå fram, men meldinger fra deg vil vedkommende motta, iom at de blir sendt som ordinær sms fra din mobil. Du kan avregistrere nummeret ditt på denne linken: https://messages.google.com/disable-chat Blir det samme som når du er aktivert for iMessage og bytter til en androidmobil, så blir meldingene liggende på vent til du er tilkoblet igjen, hvis du ikke avregistrerer nummeret fra iMessage før du bytter.
 2. @barry_zito fikk volte hos Telia iallefall. Er jo ikke usannsynlig at det funker hos de som leier nett av Telia også, men har ikke sett noen som kan bekrefte det enda.
 3. Noen med pixel 5 eller 4a 5G som har fått testet 5G?
 4. Får opp tid siden siste lading hvis du går inn på "batteribruk".
 5. Så bra at 4g tale funker! Hvilken operatør har du? Har du tilgang til wifi-tale også? Høres jo ut som en fin oppgradering fra 3'ern dette. Spesielt 90 hz og mer ram utgjør nok et stort hopp i kvalitetsfølelsen, vil jeg tro. Angående høyttalerene, så er oppsettet som pixel 5 bruker, noe jeg i utgangspunktet er skeptisk til. Husker når jeg oppgraderte fra pixel 1 xl til 3 xl, at det å få høyttalerne på framsiden, kontra i bunn, var en betydelig forbedring. Har i utgangspunktet ikke lyst til å gå bort fra dette, men virker som at det er vanskelig å unngå for øyeblikket.
 6. Tar gjerne en sammenligning mellom denne og pixel 3 når du har fått litt tid med den, og evt status på 5g og 4g tale🙂 Er utrolig fornøyd med min pixel 3 xl, så sitter litt langt inne å skulle bytte enda, men spesielt 4g tale frister veldig, begynner å bli litt lei av veldig varierende samtalekvalitet.
 7. Selvfølgelig, tenkte at du hadde 4a 5G nå jeg🙈
 8. Det er jo helt fantastisk! 😀 Hadde egentlig ikke trodd at det skulle skje før de evt solgte mobilene her til lands. Skal tro om det funker for de operatørene som leier nett hos Telia også, eller om det kun er Telia. Hadde også vært interessant å sett om det funker på Telenor. Hvis noen har den komboen, med enten Telenor eller en operatør som leier nett hos Telia eller Telenor, rapporter gjerne om det funker eller ikke🙂 Bor du forresten en plass hvor 5g er tilgjengelig? Funker det evt?
 9. Kanskje større sjanse hos en av de større operatørene, ja. Du får holde oss oppdatert Hadde pixeltelefonene fått volte og vowifi her i Norge, så er valget fryktelig enkelt neste gang ny mobil skal anskaffes. Har pixel 3 xl i dag, er storfornøyd med den, men er litt i tenkeboksen pga manglende volte. Savner spesielt å kunne gå på nett, samtidig som man er i en samtale. Blir også spennede å se om 5g kommer til å fungere på pixlene, eller om det må legges inn spesifikk støtte i programvaren for operatørene i Norge.
 10. Noen med 4a eller 5 som har fått sjekka om volte/4g tale funker? Ser på et svensk forum at folk der sier det funker på enkelte nettverk med disse mobilene. Det gir jo et lite håp om at det kanskje kan fungere her i Norge også.
 11. Noen som har fått tilgang til "Googleversjonen" hos Telia eller andre operatører som bruker Telia sitt nett(bortsett fra Ice), etter at de skrudde av sin egen utgave av rcs?
 12. Regner med at det ruller ut gradvis til flere og flere, etterhvert som de får testet systemene. Talkmore og Google Pixel 3 xl her.
 13. Hvilken operatør har du? Hvis du ikke har appen "carrier services" installert, så kan det kanskje hjelpe å legge inn den.
 14. See ut til at Google har startet utrullingen av RCS her i Norge (uavhengig av operatørene). Har også sett rapporter i Sverige og Danmark, så det er vel en samlet nordisk utrulling. Jeg fikk ikke en pop-up, men måtte inn på innstillingene og aktivere det derfra.
 15. Activity launcher er bare en app som lar deg få tilgang til visse innstillinger i apper som man vanligvis ikke har tilgang til. Er ikke en launcher som i en ny "homescreen" på mobilen. Kan fint avinstalleres etter at rcs er aktivert. Denne løsningen fungerer helt uavhengig av operatørene, da alt går gjennom en google-server. Denne er koblet opp mot universal profil, dvs at den "snakker" med operatørene sin rcs løsning, såfremt de også støtter universal profil. Har testet dette opp mot noen som har rcs via Telia, og det funket 100%.
×
×
 • Create New...