Gå til innhold

PrayingMantis

Medlemmer
  • Innlegg

    1 756
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av PrayingMantis

  1. God kveld

     

    Har et Beyerdynamic DT770 80 PRO hodesett, og er i behov av en mic nå. Mener å huske at dette settet kom i en versjon med og en uten mic, og at man kunne bygge om den uten mic i ettertid. Mye mulig at dette var ønsketanker som jeg selv har pønsket ut, så jeg tror jeg har lest det, men det er derfor jeg spør.

     

    Hva er mine valg ? Har sjekket rundt om men finner ingen ombyggingskit eller noe info om mic til mitt headsett.

     

    Å kjøpe et nytt sett med mic er jeg lite lysten på ettersom jeg fortsatt digger disse hörlurorna.

     

    Hvilke alternativer har jeg ?

  2. http://lions.dongues.net/board/viewtopic.php?f=2&t1032

     

    Har brukt dette en stund nå, og stortrives med det. Det store ankepunktet mitt er at det lagrer alle samtalene uten opphold. Det er derfor vanskelig/tidkrevende å scrolle gjennom samtaler for å se hvem som skrev hva. Den lager opphold hver time, men det holder ikke. Hadde det vært mellomrom mellom hvert innlegg så hadde det vært enkelt å sett hvem som skrev hva, uten og måtte myse etter brukernavn hele tiden.

     

    Eks:

     

    Person A: bla bla bla bla

     

    Person B: bla bla bla bla

     

     

    Nå er det slik som dette

     

    Person A: bla bla bla bla

    Person B: bla bla bla bla

    Person A: bla bla bla bla

    Person B: bla bla bla bla

     

     

    Noen som bruker det samme programmet, og har en ide om hvordan jeg kan få fikset dette ?

  3. post-32720-0-68879400-1308084427_thumb.jpg

     

    Hei

     

    Jeg bor i en sokkelleilighet, og bruker Devolo dLAN 200 AVmini for å komme meg på nett, og syntes det fungerer veldig bra.

     

    Bakdelen nå er at jeg ikke får(eller vet hvordan det er mulig) å logge meg inn på routeren slik jeg før gjorde da jeg brukte trådløst, altså http://10.0.0.1 i adressefeltet.

     

    Har sjekka ipconfig via cmd og den adressen der ser helt gresk ut, og er vel blitt endret ettersom jeg bruker internett via strøm.

     

    Oppsett

     

    Min maskin -> Kabel + adapter -> veggstøpsel

     

    Veggstøpsel oppe -> adapter + kabel -> router

     

     

    Trenger å få gjort endringer så skulle gjerne visst hvordan ?

  4. Det er flystøy over hele Østlandet, så lenge du ikke kjøper hus rett bak rusegropa eller midt i innflyginga så skulle det ikke være så ille, men du hører jo fly hele dagen nesten samme pokker hvor du bor rundt der.

    Jesus kristus, støy sier du. Man legger ikke merke til flystøyen over hele østlandet som du sier, nå får du gå å legge deg. Man kan se fly, men det er ikke det samme som usjenerende støy.

    Jeg har bodd rett under innflygingen til Fornebu da dét en gang var hovedstadens flyplass(bor nå i Moss og legger ikke merke til Rygge), og selv dét ble man vandt til. Men å hevde at det er flystøy over hele østlandet tar jeg med en stor bøtte salt.

     

    Til trådstarter, etter dine preferanser er nok Lillestrøm det best egnete stedet å bosette seg.

  5. Hvordan får jeg rullet frem driverne ?

     

    På lørdag kveld var det oppdateringer, så serverne lå ned. la da inn gammel exe fil 0.86 og fikk spilt igjen. Nå som jeg legger inn 0.93 som er nyeste, så starter det opp, men den driver og laster ned oppdateringer, og så er det plutselig 0.86 igjen. Den ruller altså tilbake driverne selv etter at jeg har lagt inn den nye...

     

    How to fix ?

  6. Fant en liten glitch nå. Det er mulig å kjøre inn i den fotobutikken, der man får oppdraget i starten om å finne fotolokasjoner. Kjør rundt på baksiden, så er det bare å gasse på opp trappa, og vips så er man inni butikken :)

     

    Og for de som ønsker å kjøre på rullebanen på Ibiza flyplassen, så trenger du ikke å lete etter plasser å hoppe over. Det er bare å stille seg ved et gjerde/port, trykke på map, og så gå inn igjen å gi gass. Man er ghost i to sekunder etter man går ut av mappet, og det holder for å kjøre gjennom gjerdet :)

  7. Har ikke spilt så dette så lenge, så jeg fikk oppgradert min første bil i går, og det var en stor skuffelse. Skulle oppgradere Subaru impreza WRX STI etter jakten på litt mer guff. Jeg så at det var flere nivåer av trimming, men det skilte ikke mer enn 6 eller 7 hestekrefter fra standard til den grommeste trimmingen.

    Må si jeg følte meg veldig snytt, og skjønner ikke helt greia da egentlig. Jeg kunne ikke merke noe forskjell før og etter heller.

     

    Hadde forventet meg et par-hundre gamp ekstra ihvertfall. Er det samme greia med de andre bilene ? :hmm:

  8. http://massiveonline.net/VirtualRaceMagazine.htm

     

    Fant den linken over her nå. Er en skikkelig kart-oversikt over spillet.

     

    Har fått spilt litt nå, og jeg har nesten kun tatt lisenser og kjørt et par cup'er men that's it. Siden har jeg bare kjørt rundt, og kartlagt kartet, og har på den måten kjapt avduket mesteparten av ibiza, og funnet masse vrak og bildelokasjoner, som igjen har ført til at jeg kjapt har kommet meg over på hawaii nå. Har kun vært en kjapp tur innom, men skal nå hoppe tilbake til Ibiza og fullføre den.

    Er sålangt veldig fornøyd med spillet faktisk. Mye tøffe lokasjoner, og jeg elsker Subaru Impreza WRX. Tøff lyd nå man har hood-view, og den går bra nok på gata, og er veldig tøff å kjøre på løst underlag.

    Skal finne asian tuner nå, så blir det nok en liten oppgradering :)

     

    En liten bug jeg fant, var en bil som plutselig var hos brukbilforhandleren.

    Den heter Spyker D8 Peking-to-Paris

    285km/t

    0-100 4,8sec

    572HP

     

    Jeg tok en testtur, og den føltes seig ut, så ingen favoritt. Men, det jeg syntes var pussig var at jeg fikk 288km/t i 5 går, og jeg hadde ikke bunnet turtelleren, men den orket ikke mer, og bilen har faktisk 6 gir. Legger man i 6 gir så går det ikke fortere, men saktere.

    Ingen krise for min del ettersom jeg ikke likte bilen, men en liten bug vil nå jeg si...

  9. Fikk spillet igår, og har kommet et lite stykke på vei. Noen som har et bra tips til å tjene kjappe penger ? I eneren var det jo bare å kjøpe en bil, style den litt for et ubetydelig beløp, og så legge ut for salg til det dobbelte. La hele tiden ut biler for salg og cashflowen steg fort.

    By the way, hvordan selger jeg biler i dette spillet ?

     

    Og nummer to, hvorfor vil ikke spillet gjenkjenne min Logitech Rumblepad 2 ? Har sjekket alle Usb innganger, og windows gjenkjenner den hver gang...

  10. Farcry 2 ødela Farcry, Crysis ødela Farcry, og nå kommer... ?

     

    Verden vil bedras... :)

     

    Edit: Jeg bestilte faktisk Crysis, men ombestemte meg for sent(har prøvd det hos en kompis en del og sett på). Tenkte så at det kunne bli julegave til brodern det året, men han ville ikke ha det. Så nå har jeg faktisk Crysis helt uåpnet i org. plasten fortsatt hehe. Pokker, snakker om søppel som bare ligger henslengt :)

  11. Interessant hvordan folk på internett konstant overser Final Fantasy før VII (og ergo går glipp av de tre beste spillene i serien). Her var det så vidt jeg kunne se én scene (riktignok litt lang) fra FFV med Exdeath (rundt 2.13) som sannsynligvis er tatt fra Dissidia, men det var altså det som var med av før-Cloud Final Fantasy.

    Joa joa, skjønner hvor du vil hen. Blir som med GTA serien for de som spilte gode gamle GTA i 2D. Var jo artig, men Vice City var jo liksom kremen.

    FF7 satt standarden, og så døde det etter dette desverre.

     

    Er det ett FF spill man bør ha fått med seg, så kan du spørre hvem som helst som har spilt FF, og flertallet vil si det samme...

  12. Final Fantasy 7, hallo

    Amen to that! Ser ut ifra spillvalg at det er litt yngre kandidater her hehe. Er selv 30 så FF7 kom seint i spill"karrieren".

     

    FF7 er episk, inget mindre. Jeg og en kamerat skulket faktisk skolen de dagene det tok å spille ferdig dette spillet, så avhengig ble man hehe. Brukte vel en 82 timer eller noe slikt.

     

    Startet på VIII, men spilte kanskje 20% og la det fra meg. Var et eller annet som manglet, og siden har jeg ikke rørt et FF spill. De siste utgavene blir bare å finne opp hjulet på nytt...

  13. Ser at man kunne kjøpe det på steam igår faktisk, men før da det stod pre-purchase så stod det om Pagani Zonda modellen man skulle få. Noen som vet om dette kun gjaldt forhåndsbestillinger ?

     

    Om Bugattien bare er å kjøpe ved en senere anledning, er det vel kanskje best å bare kansellere der jeg har bestilt, og så handle på steam, så får jeg lastet ned med en gang, såfremt jeg fortsatt får med Pagani Zonda'en ?

×
×
  • Opprett ny...