Jump to content

Yoffe

Medlemmer
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. noen som har noen gode trådløse aksesspunkt å anbefale? helst 108 mbps. det skal ikkje vere router innebygget!!!!!
 2. idag da jeg kom opp til pc'en min som hadde stått på inatt, så kom det en feil melding om at d:\ ikke funket! det stod følgene: d:\ er ikke tilgjengelig filen eller mappen er skadet og kan ikke leses det er en Western Digital 160 gb 8 mb jeg har delt den i 2, men det var kun den ene av diskene som ikkje virket noen forslag om ka som kan vere gale?
 3. Yoffe

  amd cool n quiet

  min pleier å ligge seg nedpå 800 mhz! men merker ingenting til det! så eg vil påstå at det er fett!
 4. bare lurte på om det går ann å bruke dette http://www.norek.no/k/ki.asp?sku=118657&view=detailed kortet til å ta opp fra tv'en med?? altså koble til en antenne... og dermed ta opp fra tv'en!
 5. Yoffe

  ShareAza

  eg fant det ut!! konge prog det!
 6. Yoffe

  ShareAza

  Hei, eg bare lurte på om det er noen andre som bruker ShareAza her?? Ihvertfall når eg skal laste ned fra dette programmet, så får eg bare meldingen "file error" med engang eg prøver laste ned! Noen andre som har samme problemet som meg?
 7. Yoffe

  Kjøp av minne

  har igrunn ikkje hatt noe serlig med problemer... cpu klokker seg av og til av seg sjøl opp til 2,1 ghz, men den funker igunn greit... men fikk beskjed av mange andre at dette funket dårlig.
 8. Yoffe

  Kjøp av minne

  noen som har noen tips om hvilken ram(512) eg kan kjøpe? se sig for specs. hadde tenkt å kvitte meg med twinmos rammen fordi eg fikk høre at dette var veldig dårlig med dette HK.
 9. Yoffe

  Dual DDR

  visst eg skal kjøpe nytt minne, noen som har noen forslag?? 512 ramm ca. ikkje så altfor dyrt
 10. eg kan ikkje stille min høyere en 1,55 V. noen som har opplevd det samme??
 11. eg klarer ikkje få volt core høyere 1,55 V, lurer bare på om dette er normalt eller?? sjekk SIG for specs
 12. Yoffe

  Dual DDR

  pc'en min e no veldig stabil så eg har ingen planer om å klokke ned rammen!!!!
 13. Yoffe

  Dual DDR

  har ikkje hatt den så lenge, fikk den igår. Men eg må si meg veldig fornøyd med den!! har ikkje hatt noe problemer endå.....
 14. Yoffe

  Dual DDR

  fikk beskjed av de på datakjeden(bergen) at kortet hadde støtte for dual, og at eg måtte inn i bios og fikse det for at det skulle bli noe av! edit: det står i manualen at eg må plassere de i ddr-dimm 1 og 2 for å få maksimal ytelse... tok en sisoft test, men merket ikkje noe forskjell
 15. Yoffe

  Dual DDR

  hallan! eg har MSI K8T NEO-FIS2R AMD athlon 64 3000+ 2 stk twinmos 256 pc3200 cl 2.5 eg bare lurer på kordan eg skal plassere de for å få utnyttet dual greiene?? e det noe spesielt eg må gjøre i bios??
×
×
 • Create New...