Jump to content

Stormforcex

Medlemmer
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About Stormforcex

 • Birthday 02/02/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Jeg har nok av lagringsplass til massevis, trenger bare en sånn m.2 960 Første omgangen skal jeg ikke overklokke. Men, hvorfor Noctua, noe gode erfaringer med denne kjøleren? Jeg er ikke noe fan av å ha stor dings. Her må ting se fint ut og samtidig bra.
 2. Hei Det nåværende system ser slik ut: Define R4, Asus Z87-A, Intel Core i5-4670K, MSi GeForce GTX 760 2GB, RM 650, bygget for ca 4 årsiden. Det virker bra. Dette er en god maskin for nybegynnere å begynne med. Dette er mitt nye bygg: Det ser crazy ut, men jeg ser etter noe som jeg kan se opp til som er rask og kraftig. Jeg vil ha tilbakemelding om kombinasjonen jeg har satt sammen. Jeg gamer en del, bruker en del tid til å redigere video/bilder. Hovedkortet blir en Asus ROG Z370 X CODE, skal ha en i7 8700k som kjøles av H100i. Kjører med 1080ti fra MSI. DDR4 3000MHz 16GB i RAM, mulig jeg legger til 16 til. PSU 750w har sett de fleste bruker rundt den der. Alt dette monteres på en Corsair Crystal 570X Hva synes du? På forhånd takk for svar!
 3. Heisann! Nåværende oppsett ser slikt ut. Hatt det nå i over 1 år ingen problemer. Har ikke hatt noe behov for overklokke dette. Asus Z87-A - Corsair RM 650 - Corsair H60 Watercooler Intel Core i5-4670K - Fractal Design Define R4 MSi GeForce GTX 760 2GB - Samsung SSD 840 EVO 120GB/500GB Ram: Kingston DDR3 HyperX 1600MHz 16GB Dette var regnet med som en til gaming pc da om jeg tar helt feil, og det jeg vil vite om jeg kan bruke til å redigere video og bruke programmer som Premiere Pro og After Effects. Jeg har sjekket kravene på dem og skjermkortet jeg har er ikke nevnt, men jeg har muligheten til å bruke SLi til å ha en støttende skjermkort. Skal jeg la det stå som det er eller skal jeg legge til et støttende skjermkort? også lurer jeg på hvordan er det med SLi med to skjermkorter? kan du forklare det. Du kan gjerne komme med andre tips til oppgradering til oppsettet hvis jeg må ha en skjermkort til. På forhånd takk for svar!. Ha en fin søndag.
 4. Hei. Jeg trenger litt hjelper her. Jeg har tidligere hatt en dårlig arbeidsforhold på en fastjobb der jeg kom kvarter forseint første gangen og fikk ikke noe varsel og bedt om å bare starte å jobbe. En uke senere gjør jeg det igjen og da fikk jeg plutselig to varsler å signere på. Etter ca to måneder klarte jeg meg helt fint og dagen etter skjer det, jeg blir ca en time foreseint da. Det gikk tre dager før jeg ble innkalt til kontoret for å høre at jeg må enten oppsige meg selv eller arbeidsgiveren gjør det og samtidig signere på en varsel. Jeg jobbet i de tre dagene før innkalling. Dette er en gammel sak ca 2 år som jeg vil få en løsning på. Hva kunne jeg ha gjort med dette og hva har jeg rett på? Jeg har fått en del løsning fra andre folk som mener er feil, men jeg vet ikke helt, så jeg prøver her. Tar imot all mulig løsning. Takk på forhånd.
 5. Funker dette, at jeg tar en tunfisk i vann, heller ut vannet og tilsetter olivenolje, salt og pepper, deretter har jeg i litt tomat og agurk?
 6. Hei. Jeg fant ikke riktig kategori for dette. Jeg har et problem som jeg har sleit i ett år nå. Det gjelder klokken og datoen på skrivebordet. Hver gang jeg er på pcen, så går tiden vanlig, men, så stopper den og den er sånn et par dager, til jeg går inn å fikser tiden tilbake, men en time, så stopper den. Er dette et kjent problem?
 7. Hei. Hvor kan jeg få tak i ORIGIN PC Frostbyte 240 eller ORIGIN PC Frostbyte 360 i Norge? Det koster mer enn varen for å få det fraktet. På forhånd takk for svar.
 8. Hei. Jeg lurer på, om hva som gir bedre fordel når man skal ta vekterkurs. Har man en fordel om man tar vekterkurs på en annen selskap og søker vekter jobb på en annen selskap? eller vekterkurs bevis gjelder alle selskaper med samme fordel ? På forhånd takker for svar.
 9. jeg er ikke god til å forklare, men jeg kan prøve. Det er nettverks adapteren som heter Realtek PCIe GBE Family Controller. De som har en slik en får dette problemet opp. Det jeg gjorde, trykket på Start, høyre klikk på min datamaskin og rett på egenskaper, til venstre side panel fant jeg enhet behandling og ned finner jeg nettverkskort som jeg da høyre klikker på Realtek PCIe GBE Family Controller og ned på egenskaper finner jeg strømstyring og på den så krysser jeg av det første. Tipper alle som bruker Asus hovedkort har den nettverksadapteren. Jeg vet ikke om dette er lurt, men, så lenge nettet ikke faller av, så er jeg glad for det. Håper dette hjelper deg og for andre.
 10. Hei. Jeg skulle bare si at jeg har funnet ut av det. Så det går veldig bra, så du vet det.
 11. Nå dobbelsjekket jeg cden jeg fikk fra hovedkortet og det ser ut som alt ble bare oppdatert og ikke noe mer. Alt ble installert før jeg kunne koble meg til internett.
 12. Denne maskinen er akkurat nybygd. Alle andre maskiner med trådløs nettverk funker veldig fint. Jeg har ogsså prøvd med sånn trådløs usb på den nybygd maskinen og der for jeg det samme. ISP ?
×
×
 • Create New...