Gå til innhold

Ei-rik

Medlemmer
  • Innlegg

    43
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ei-rik

  1. Mitt forslag er at du går for stereo, billigere og bedre. Surround og musikk er uansett ingen god kominasjon.

    kan du begrunne svaret ditt litt mer?

    Det er min subjektive mening at musikk låter best i stereo. Det kan kanskje være kult en liten stund at lyden kommer fra alle kanter, men jeg går lei av det like fort som fantastisk buldrebass.

     

    Når budsjettet atpåtil er beskjedne 2000 kroner er jeg ikke i tvil om at stereo vil være det eneste anstendige valget.

  2. Der - nå burde det faktisk ikke være noen grunn til å fortsette å poste her, selv om jeg regner med den obligatoriske "Yep, det er slik det er" eller "Jeg er enig"-posten selvsagt er dømt til å komme før eller senere.

    Yep, det er slik det er. Jeg er enig. Men det burde kanskje vært en sticky-post om dette emnet. Utrolig mye synsing og lite fakta ute og går.

  3. Og en liten ting til (som kommer til å irritere dere andre masse, men som er kjekt å vite, for å være på den sikre siden.. Skriv ja, eller nei, ..men så mange utropstegn du bare vil); hvis jeg legger f.eks 20 filmer oppi handlekurven.. Så VIL alle 20 filmene komme i 20 forskjellige pakker? Så, alt jeg liksom skal bry meg om er summen PER film.. og IKKE totalt, med tanke på å unngå ekstra omkostninger?! :)

    Ja.

  4. sender dem altså pakkene seperat, selv om alle ordrene er algt inn rundt samme tidspunkt?

     

    eller er dette noe man må sprø dem om?

    man kan vel egentlig "kreve" det uansett, ettersom de ville ha kostet dem det samme i frakt om man ventet en dag med å bestille mellom hver.

    Hver vare sendes separat.

×
×
  • Opprett ny...