Gå til innhold

Brobi Wan Kenobi

Medlemmer
  • Innlegg

    57
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Brobi Wan Kenobi

  1. Jeg er også veldig glad i denne, som viser ganske nøyaktig hvor avhengighetsskapende og fysisk farlige diverse midler er. Men merk at den skiller ikke mellom fysiologisk og psykologisk avhengighet.

    Cannabis f.eks er ikke fysisk avhengighetsskapende, alikevel oppgir ca. 9% som bruker cannabis at de føler seg avhengige (kontra 15% for alkohol).

     

    post-325883-0-28383600-1389288145_thumb.png

    • Liker 1
  2. Carrie (2013)

    http://www.imdb.com/title/tt1939659/

    Merkelig film. Det eneste som er bra ved filmen er at man sympatiserer med hovedpersonen nesten hele veien.

    En bedre slutt hadde vært slik:

    Carrie dreper moren sin. Det banker på døren. Det er Satan, han er Carries far, og er kommet for å hente henne til helvete. Dette forklarer også hvorfor moren hennes var sinnsyk og superkristen. Hun hadde ligget med djevelen. Og hun likte det.



    Alt i alt en grei film, men ikke skummel, og ikke logisk 3/10

  3. Høres noe av det som står på siden kjent ut? Sliter du med vekten? Har du tatt CT av hjernen?

    Propanolol (kult å ha medisin som ender i "lol"), er visst vanligvis brukt som hjerte og blodtrykksmedisin.

    Synd ikke cannabis er lovlig, kan hende det hadde hjulpet med en blås cannabidiol, men du er i yngste laget. Men du kan ha det i "bakhodet" til du blir eldre, helst over 24.

  4. Lincoln 1865
    Garfield 1881
    McKinley 1901
    Kennedy 1963

    Lincoln, Garfield og McKinley ble alle drept i forbindelse med offentlige arrangement og i løpet av noen få tiår. Den eneste grunnen til at Kennedy ble drept var at han insisterte på åpen bil, noe de aldri skulle ha tilatt ham.

    Obama har vel fått flere trusler mot seg enn noen annen amerikansk president, og det er ikke til å legge skjul på at hudfarge tilsynelatende er mye av motivasjonen. Det er hvertfall ingen mangel på plott mot ham. Senest for noen få måneder siden drev noen karer og bygde en "death ray" for å drepe ham og "andre muslimer".

  5. Du er 19 år. Jeg forstår at det føles ut som om dere skal være sammen for alltid akkurat nå. Men dere skal med 99,9% sansynelighet ikke det. Selv om du gir henne en sjanse til og dere fortsetter å være sammen så foreslår jeg at du gjør ditt beste for å komme deg "over henne" og ikke la henne utnytte deg. Hennes motivasjon er irrelevant. Et forhold er basert på to likeverdige parter som begge får noe ut av forholdet.

    • Liker 1
  6. Den lave intelligens og utdanning til kundene (foreldrene) til privatskoler er en hypotese jeg gjerne ser bevis på ettersom det høres usannsynlig ut.

     

    Om du ikke finner noen bevis på denne troen din kan du muligens gjøre en intern refleksjon over hvordan du har blitt overbevist om noe som ingen bevis kan finnes for?

     

    De fleste private barneskoler er religiøse. Religiøse har lavere IQ.

  7. Skolen skal være et sted man lærer så mye faktainformasjon som mulig om verden og samfunnet rundt seg.

    Privatskoler er bobler hvor eleven lærer mye av det foreldrene har bestemt. Foreldre som ofte har lav intelligens og lav utdanning og selv er hjernevasket.

    Det er ingen logikk i at vi har en menneskerettighetserklæring som gir foreldre rett til å hjernevaske barna sine.

    Jeg mener seriøst at Norge burde melde seg ut av FN som er blitt et instrument for undertrykkelse og forby privatskoler. Til gjengjeld skal ikke skolen moralisere over religion, politikk og verdivalg men være nøytral grunn.

  8.  

    Det var en gal formulering av meg, men diskusjonen går på slaveriet i USA. De hvite var ansvarlige for slaveriet, bestemte over svarte i USA, selv om du har rett at de kanskje hadde minst å gjøre med det igjennom historien.

     

    Vel, som sagt, afrikanske slaver var de billigste, og ble solgt av andre afrikanere. Dansk-norske skip var delaktige i transporten av disse slavene. Det er nok skyld til alle, tror jeg.

     

    Skammen for slaveriet tilhører Afrika og Asia like mye som Norge eller til og med USA.

  9.  

    De hvite skapte slaveriet og så avskaffet det senere, etter enorme lidelser. Er ikke dette noe som skal tas med i betraktning? Både slaveriet og den diskrimineringen som fulgte av svarte i USA hadde så klart konsekvenser som strekker seg over lengre tid. Men hvorfor mener du at hvite blir diskriminert i USA i dag, har du noen konkrete eksempler på dette?

     

    Slaveriet har eksistert minst like lenge som sivilisasjonen, sansyneligvis lengre.

     

    De første historiske bevisene for slaveri finnes i Nord-Afrika for ca. 10.000 år siden. Altså var det afrikanerne som startet det "siviliserte" slaveriet. Slaveri var også utbredt i Asia, Sør-Amerika, Sentral-Amerika, og Europa, hvor man hovedsakelig brukte sine egne som slaver. Slaveriet fortsatte inn i middelalderen, men ble i stor grad forbudt i det kristne Europa mens det fortsatte for full styrke i det "opplyste" islamske Midtøsten og Nord-Afrika. Her oppe i nord var vi også veldig hyppe på å ta med oss pene jenter tilbake ifra vikingtokt.

     

    Det moderne slaveriet du tenker på startet når muslimske kjøpmenn begynte å selge afrikanske slaver. Dette ble videreført ved at afrikanske stammer selv begynte å selge både sine egne folk, og særlig sine rivaler, for penger. Derav begrepet "headhunters".

     

    Altså var hvite de som hadde MINST med slaveri å gjøre opp igjennom historien.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...