Jump to content

Skrueduck

Medlemmer
 • Content Count

  126
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Skrueduck

 1. Tok meg i merke i at du sa det var utrolig lett å komme igjennom skolegangen. Det er bra, men det er ikke alle som opplever det sånn. Mobbing var en del av skolegangen for mange, og er fremdeles det. Koselig å høre. Du er en god person.
 2. Russefeiringen i seg selv er ikke egoistisk, men det er dagens ungdommer som gjør at det oppfattes slik. Nå skal man ikke tro på alt man leser i avisene. De elsker dramatiske opplag for å tjene mer penger, men den arroganse for andre mennesker er en skummel utvikling!
 3. De fleste på min alder er opptatt med familie ja, men skal man finne venner må man plante en spire.
 4. Helt enig! At de tør å bryte ut er er mer enn kjempebra!
 5. De er ikke umodne, de er selfish og drittsekker, noe de vil være livet ut.
 6. Jeg var overvektig som liten, og ble mobbet for det. Er tøft av han som har blitt mobbet også: http://www.youtube.com/watch?v=7knUFWY2P44 Tårene renner når jeg ser den. De er fantastiske!
 7. Jeg vil fram til at når det er penger i bildet så blir det som regel konflikter. Hun ble utnyttet og da er det ennå verre. Den videoen har gitt meg vått kinn mang en gang.
 8. Det jeg tenkte også. Hiver man ut snøret 100 ganger får man nok napp. Ordet "snøre" var ikke riktig å bruke. Jeg ønsker meg gode venner da jeg har ingen.
 9. Lurer på om jeg tør å ta en tur til byen og spørre som han i videoen.
 10. Alle kjempebra fremskritt ja! Men, hvis den eneste bilen hadde vært en Trabant hadde det vært ennå bedre.
 11. En tidsmaskin hadde vært fint. Hvordan reverese samfunnet til 50-tallet vet jeg dessverre ikke hvordan gjøres. Noe jeg liker ved dagens samfunn er større toleranse for psykiske psykdommer og bedre sikkerhetsnett for de som sliter, men ellers...
 12. Fordi Norge heldigvis tar vare på sine borgere, og ikke minst fordi Kongo er et korrupt land som dreper for penger!
 13. PICKING UP GIRLS NAKED http://www.youtube.com/watch?v=YyfSsm15b8o Lurer på om jeg skal gå Norge på langs som naken. som han briten gjør i England. Anbefaler forøvrig han som har laget videoen. Han har mye du vil le deg "i hjel av".
 14. Helt enig. Russefeiringen er et symptom på hvordan samfunnet er blitt. Det er et egoistisk samfunn.
 15. God lønn og fri bruk av mobil. Som en skriver er det datakostnader i utlandet som bidrar til det høye forbruket. Det virker som politikere kan gjøre som de vil, iallefall når det kommer til mobilbruk. Systemet må endres! http://www.nettavisen.no/nyheter/article3745458.ece
 16. Hadde de ikke hatt religion hadde nok ikke så mange blitt torturert og myrdet!
 17. To av 80-tallets beste låter ja. :-)
 18. Så lenge det har støtte for VDSL. Komplett har ikke, men Dustin og Multicom har.
 19. Påstår du at vi ikke er like primitive i dag? Ser du ikke hva som skjer når det tynne laget av sivilisasjon slipes bort i krangling og ufred - du kan jo oppdatere deg på de siste bestialiteter fra Syria - hvis du finner annet enn primitivitet der, er du jaggu god Det utrolige er bare utrolig helt til man får kunnskaper og erfaring, da blir det helt vanlig og forståelig Jeg sier ikke at det ikke finnes primitive mennesker mer, men det er heldigvis blitt færre.
 20. Gud er skapt av primitive mennesker for tusenvis av år siden, og utrolig nok så tror folk på Gud ennå.
 21. Steve Winwood - While You See A Chance er knallbra. 80-tallet på sitt beste.
 22. Heldigvis ikke før nå. Ikke min smak.
 23. Hva har league of legends med dette å gjøre? :-P Skjønner hva du mener.
×
×
 • Create New...