Gå til innhold

iNet

Medlemmer
  • Innlegg

    74
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av iNet

  1. Er dette en smygreklame fra Netshop?

     

    jonask har skrevet på en typisk måte som de som driver med smygreklame her har gjort tidligere.. er vel ingen vanlige forbrukere som skriver på den måten der?

     

    Blir alltid skepstisk når folk med veldig få innlegg begynner å skrive sånn!

    Bare se på hans tidligere innlegg, det er ingenting som tyder på at han er ansatt i netshop eller liknende. Derimot er det liknende erfaringer fra andre brukere på dette forumet, så at dette er smygreklame er bare tull. Har selv handlet fra netshop og merket meg den utmerkede leveringstiden (og den gode sjokoladen :) )

  2. Jeg hadde også r55b enstund før microfonen i den sluttet å virke endag. Men komforten på disse var langt under kravene mine. De hadde plastikk rett på øret som gjorde de ubehagelige å ha på seg i lengre perioder, og satt ikke bra på hodet mitt. Kanskje det er hodet mitt det er noe feil på? ;) Lyden i dem hva heller ikke noe å skryte av. Med andre ord ville jeg vært skeptisk til r70b også, men kan jo hende de har fikset nettopp på disse problemene.

     

    Uansett bør du se/prøve dem før du bestiller fra internett. Hvis du ikke er villig til å bruke 14 dagers retur retten din.

  3. Heisann alle overklokkere der ute.

     

    Jeg har nettopp kommer inn i deres verden ved å overklokke min xp2500+ til 11x200 fsb. Minnet jeg bruker er TwinMos pc3200(200mhz, 400ddr). Jeg har ikke stilt på timings i bios, heller ikke agp/pic lås. Minnet står på By SPD. HK er nf7-s v2, ingen bios oppdateringer.

     

    Med dette oppsettet opplever jeg til tider at PCen fryser, helst da jeg ser på film eller nettopp har spilt en stund. Jeg går alltid inn i bios og skjekker temperaturer på systemet etter at den har fryst. Og den pleier ligge på 40-45C på CPU og 27-30C i kassen.

     

    Det jeg nå lurer på er om jeg skal stille timingene på minnet for å øke stabiliteten på systemet, og til hva?

  4. Jeg var litt kjapp på fingeren og fjernet tryllestaven, som er genial!, fra verktøy linjen. Spørsmålet er nå hvordan jeg får den tilbake.. Har lett og lett i hjelp filen og på nett uten hell. (Dårlig manual som er ulempen med opera?)

  5. Sitter med disse headphonsene nå. Kan ikke si meg annet enn utrolig fornøyd med de. Jeg vil absolutt anbefale deg å kjøpe et par bedre headphones om ikke disse, da de vil vare lengre enn et par fra clasern. Og lyd messig vil disse være mye mer til glede for deg enn noe annet fra clasern.

     

     

    De er behagelige, jeg som sitter foran dataen lenge om gangen sliter ikke lengre med å få vondt i ørene av for små klokker, eller at elemetene/plastikk ligger direkte på øret. Og at de er helt lukkete gjør at du ikke vil høre vifte sus fra maskinen din lengre :thumbs: . Du får også med jalla ting som et fleece etui og en adapter til 3,5-6,4mm (forgyllt da selvfølgelig). Alt i alt vil du ha større glede av et par skikkelige headphones enn noe billige, så jeg vil absolutt anbefale deg å kjøpe et par til > 1k, eller disse. Eneste ulempen er siden de er lukkete vil du bli klam rundt ørene etter en stund, men dette er ikke noe jeg merker før jeg tar dem av meg. I bruk er jeg bare god og varm rundt ørene :) . Tilslutt vil jeg si at disse gengir lyden utrolig bra for denne prisen, jeg har testet endel i prisklassen 1-2k og disse konkurerer absolutt med disse, selv om de bare koster 900!

  6. Jeg vil anbefale NEC ND2500A som brenner både + og - formatet i 8x hastighet. Den kan du få for under 100lappen på mpx.no som har den i ukens tilbud, absolutt noe å vurdere! Jeg har den selv og brenner med Verbatim 4x plater (datakjeden hadde ikke 8x plater da jeg var der :cry: ) det fungerer utmerket, ferdig på 12-13 minutter på en full plate.

  7. Heisann håper at noen av dere guruer der ute kan hjelpe meg litt her.. Og at dette er riktig sted å poste.

     

     

    Jeg kjøpte for en tid tilbake en NEC ND2500A som var hvit, nå har det seg slik at resten av kabinettet er i en svart matt farge. Så jeg leste rundt her, hørte med venner og fagfolk.. Kjøpte meg matt svartlakkering og skulle til å begynne å lakkere, da jeg kom over problemet. Hvordan i huleste får jeg av front dekselet på DVD-romen? Jeg så at det på 4 forskjellige steder var sånne klipp-on fester, så jeg dytta disse ned med en skrutrekker og prøvde å dra av dekselet. _Men_ det satt som stein. Jeg forstod heller ikke hvordan jeg skulle ta av den delen som skytes ut m/eject knappen. Noen som har erfaring?

  8. Jeg vil anbefale deg å gå i en butikk for å prøve headsett, se hva som er behagelig for ørene dine ect. Hvis du har store elefantører er ikke disse noe for deg. Kvaliteten på stoffet rundt ørene er heller ikke verdens beste på disse, og du kan risikere å ha ørene direkte på hardplastikk i ørekoppen. Noe som er svært så ubehagelig i lengden. Invester heller i et headsett til et par hundre kroner mer og uten mic. Bruk en gammel mikrofon hvis du virkelig trenger det.

×
×
  • Opprett ny...