Jump to content

kurtstr

Medlemmer
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Følger ikke så godt med, så da ble det dratt opp en gammel tråd Ja, det tror jeg også. Og har man Google eco-system, så integreres den veldig lett (men det gjør vel kanskje Echo også). Ja, DOT er vel rundt halv pris fra Home, så sparer fort noen grunker da! Stemmer, Plex må jeg sende fra telefonen. Håper på integrasjon snart.
 2. Hei! Kjører på med noen spørsmål her, og håper noen har erfaringer, både negative og positive, som jeg kan ta videre i oppbyggingen av mitt fremtidige helautomatiserte hjem Spørsmål 1: Er det noen som har tatt i bruk Samsung Smartthings i Norge? Erfaringer med dette? Spørsmål 2: Noen som vet om man kan styre Nexa Z-Wave produkter som man får kjøpt på blant annet elektroimportoren.no, uten gatewayen til Nexa? Spørsmål 3: Noen som vet om Nexa systemet støtter IFTTT?
 3. Et alternativ er Samsung varmepumpe med Wifi, den har app og støtter IFTTT. Selv har jeg planer om å kjøpe den nå på vårparten, og styre den fra Google Home Det er det samme inntrykket jeg har, se denne artikkelen: https://blog.tibber.com/no/nest-termostat-norge
 4. Jeg Har ingen erfaring med Echo, men jeg bruker Google Home (Amerikansk med strømovergang fra Clas) og Philips HUE i heimen, og det fungerer yppelig. Kan gjøre alle innstillinger på lysene, og bruke enkle kommandoer som "Ok google, dim living room lights" Home har innebygget støtte for HUE, oppsett er veldig enkelt. Bruker Home'n til musikk (overraskende god lyd), styre lys, sende video / lyd til Chromecast og generell google-aktivitet. I tillegg kan man lage egne kommandoer via IFTTT, så man kan egentlig styre "alt". Har man Harmony i tillegg, så er det enda færre begrensninger Ligger veldig mange videoer på youtube som forklarer oppsett og demonstrerer bruk, anbefaler et søk
 5. De gir mer enn nok lys, blir bra det Alt stue, kjøkken og gang-lys hos meg er HUE i forskjellige formater, gir godt lys når jeg trenger, og fint lys for hygge og fest når det er behov for det. Bruker Google Home, og det fungerer ypperlig. "OK google, turn off all the lights", så blir det umiddelbart mørkt i huset Litt nysgjerrig på hvilken sokkel du skal bruke om du skal ha de som downlights, har vurdert det selv, men de pærene er litt større enn vanlige LED-pærer (de er litt lenger), så har lurt på om de stikker "ut av taket".. Og hvor skaffer du Smartthings fra? Bestiller den amerikanske eller britiske versjonen? Noen som vet om Smartthings støtter Nexa Z-Wave dimmer / andre Nexa enheter forresten?
×
×
 • Create New...