Jump to content

Skibidi

Medlemmer
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

34 :)
 1. "varierte og genuint sjarmerende helter"
 2. Fylte ut undersøkelsen for å være med på beta-testing i går. Jeg tenker at det skader ikke å prøve. Flopper det så flopper det, man kan ikke akkurat gjøre noe med det. For å være helt ærlig så gikk jeg ikke lei andre MOBA spill på grunn av content, det er community og folkene som er problemet. Et annet spill som virker lovende er Battleborn. https://battleborn.com
 3. Joda, men er "Robot" egentlig et kjønn?... Kjønn er faktisk definert; "Kjønn betegner komplementære paringstyper – det vil si at paring bare er mulig mellom to individer av ulik kjønn" Dette skulle vel stengt talt gått under et annet begrep, eller i hvert fall ikke under kjønn.
 4. Så lenge folk tar det som humor så er det greit, men det er mange som tar dette alt for seriøst. Igjen, hva er problemet?, ok, noen tar det seriøst, og? Hvordan affiserer dette deg? AtW Når det blir en samfunnsdebatt fordi noen er fornærmet fordi man ikke vil referere til dem som et kjønn de har funnet opp selv, Da undergraver man hele konseptet med "kjønn" og hele greia blir tåpelig. Hvorfor den aggressive holdningen forresten? Tror du det er en større sannsynlig for at noen blir fornærmet når de faktisk bare kan velge selv på facebook? Da slipper man jo hele problemstillingen? Hva får deg til å mene det er noen aggressivitet i holdningen min? At jeg kommentere innlegg uten særlig meningsinnhold? Som "oh boy, here we go" AtW Nei, beklager jeg misforstod. Tror derimot det vil være stikk motsatt. Jeg tror folk kommer til å tenkte "hvis dette er greit på Facebook, hvorfor ikke på arbeidsplassen, eller i det virkelige samfunn". Har sett flere eksempler på dette på nett, Stort sett unge folk som drar sånne ting for langt, som vokser fra seg dette etterhvert. Men hva skjer når folk ikke gjør det. Det virker som om det mange som har et litt forvridd samfunnssyn, og jeg vil si at dette styrker det.
 5. Så lenge folk tar det som humor så er det greit, men det er mange som tar dette alt for seriøst. Igjen, hva er problemet?, ok, noen tar det seriøst, og? Hvordan affiserer dette deg? AtW Når det blir en samfunnsdebatt fordi noen er fornærmet fordi man ikke vil referere til dem som et kjønn de har funnet opp selv, Da undergraver man hele konseptet med "kjønn" og hele greia blir tåpelig. Hvorfor den aggressive holdningen forresten?
 6. Så lenge folk tar det som humor så er det greit, men det er mange som tar dette alt for seriøst.
 7. Jeg har mange timer på både Darksiders 1 og 2, og har aldri opplevd disse problemene. Det eneste jeg husker var at det var en kiste på det første spillet som viste seg på kartet, men ikke fysisk. Sinssykt irriterende å være på 99% og ikke få fullført på grunn av en bug, men jeg vil ikke si at det gjorde spillet dårlig av den grunn.
 8. Det eneste jeg stusser litt over i telefonens nåværende tilstand er hvor lett disse modulene "sklir ut " av sporene sine.
 9. "helt akseptable alternativer som Origin" Nå må du gi deg.
 10. Fantastisk hvordan folk på Internett klarer å blåse ting ut av proporsjon.
 11. Når man putter "mikrotransaksjoner" og "bedre tanks" i samme setning blir jeg fort skeptisk. Hvor store fordeler får du egentlig ved å bruke ekte penger?
×
×
 • Create New...