Gå til innhold

-BJXMAKAE

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

-BJXMAKAE sine prestasjoner

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ved kjøp av Touran finnes jo flere motorvalg. 1,4 TSI manuell / automat eller 1,6 TDI eller 2,0 TDI. Har blitt frarådet 1,6 TDI. Men hva med 2,0 og 1,4 diesel / bensin?
  2. -BJXMAKAE

    Tesla - kaféen

    Hei Tesla! Hvordan vurderer dere Tesla X 2018 modell som et bruktbilkjøp til å være familiebil for 3 unger? Er det mye trøbbel og småplukk? eller det er rimelig driftsikkert. Alternativet er en større bensin/diesel i 2-3 år for deretter å vurdere TMY som jeg ser på som den mest fornuftige Teslaen.
  3. Hei! Uavhengig av miljøperspektiv så har jeg et personlig økonomisk problemstilling. Nå som vi skal bytte vår vw golf stasjonsvogn har jeg kommet frem til 3 mulige alternativer. Tesla X vi ser som den eneste mulige el-bilen: 7 seter - hengerfeste og en viss (350+ rekkevidde. Men primært at denne kan ha 3 bilstoler i bredden. Det er det svært få andre som klarer. Alternativet er 5008 eller Touran (alle bilene er 2018-19 modeller - og kjørt 55-75.000 km). Tesla koster 100 000 kr mer å kjøpe (dog, skal den være billigere i drift). Det som er vanskelig er å forutse hvilke utgifter som påløper disse bilene da aller kan oppleve feil med sin bil. Og hva venter fremover for Tesla X utover de første 4 årene? Så er spørsmålet hva dere ville valgt? El bil som er dyrere men billigere i drift? (dog noe dyrere forsikring) Er det forutsigbart eller risikosport? Eller en konvensjonell bil som har dyrere utgifter men noe jeg ser på som mer forutsigbare og pålitelige. OPPDATERING: Jeg har 3 års perspektiv. Alternativt er å gå for en billigere bil - 150.000kr
  4. Send spørsmålet inn til aksjesladder. Tipper Svend Egil Larsen eller Lars Brandeggen kan bidra på dette.
  5. Spørsmål: Hvis du selger aksjene før "inkl utbytte" og kjøper ved tilsvarende kursfall. Vil du ikke tjene på å ikke måtte skatte på utbytte?
  6. Hei! Jeg må bytte min fantastiske VW Golf 7 stasjonsvogn 2014 i møte med ny baby neste år. Jeg ønsker dermed råd om erfaringer for biler som har 3x isofix i baksete. Med mulighet for 7 seter og hengerfeste. Sett på VW Caddy, Touran, 5008 - da ingen elbiler er innenfor budsjett (200-300.000) Vil ikke ha en bil som er kjørt mer enn 75.000 km.
×
×
  • Opprett ny...