Gå til innhold

F.Rekken

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av F.Rekken

  1. Hei!

    Er usikker på om dette blir rett forum, men jeg satser på at det finnes noen pc trollmenn/damer her inne. Jeg har satt sammen en pc og ser at jeg har veldig dårlig ytelse i forhold til fps i spill, i forhold til flere i kompisgjengen. Nå i kveld så hadde han ene 250-300fps i sea of thieves, hvor jeg kunne glimtre til med 60-70fps. Jeg er den som kan å sette sammen en pc, men ikke vet mye om selve "tuningen". Derfor lurer jeg på om det er noen her som kan sende meg i riktig rettning for feilsøking? Satt på max performance i nvidia settings, men det var fremdeles den samme ytelsen.

    Legger ved komponentene:

    Skjermkort

    Ram

    PSU

    Hovedkort

    CPU

     

  2. Da har jeg handlet meg ratt! Landet til slutt på Fanatec GT DD pro 8Nm. Ble litt ivrig i går kveld og tenkte at jeg ville starte GT7 med ratt istedet for kontroller. Når det i tillegg sto at de hadde på lager, så ble jeg solgt.. Skulle så gjerne hatt en rig til utstyret, men mulig jeg må bygge min egen. 

    Har ikke spilt mye online i min karriere, og jeg aner ikke hva dette daily race er for noe. Dette er noe som kom etter min tid. Tror nok at jeg har mye nytt å sette meg inn i. 

  3. Syns å huske at jeg dreiv å justerte escudoen slik at den kunne "fly". Nå er dette lenge siden så det er mulig jeg tar feil.

    På en måte kunne jeg tenkt meg at vi ikke fikk den pengegaven ved å kjøpe spillet tidlig. Slik at man blir tvunget til å kjøpe det billigste alternativet. Men jeg regner med at de penga får føtter å gå på ganske raskt og at det blir en del kjøring for å oppnå den summen igjen. 

    Når det kommer til lagringsplass så fant jeg fort ut at jeg ikke kan spille flere spill samtidig. Er for mye komboer man må huske, så da er det liten vits i å ha så mange av disse heavy hitter'ne på disken. 

    • Liker 2
  4. Føler at det er mye du kan gjøre innad i spillet. Det er ikke låst kun til de som vil kjøre løp. Jeg har aldri prøvd dette dekalsystemet som er kommet. Tenker å sette meg godt ned i sofaen med en kaffekanne og kose meg med dette på de forskjellige bilene. 

    Jeg kjørte veldig lite endurance løp, mye på grunn av alder. Nå som jeg er blitt litt eldre har jeg virkelig fått sansen for formel 1. Jeg ser annerledes på hvordan slike løp er spennende. Om slike løp er med i GT7, så blir det kjørt. 

    Er enkelte biler jeg har savnet i bruktbutikker hos GT, men nå ser jeg at min hjørnestein bmw e30 m3 er med. Håper det blir muligheter for å swappe til en v8 i denne! 

    • Liker 1
  5. Er det flere enn meg der ute som er skikkelig gira på GT7? Har sett flere teaser videoer og ser at dette blir et rysare av et spill. Jeg følger med på gtplanet for mye av informasjonen, men tenker at det hadde vært fint å samlet en gjeng her inne som deler samme interesse også. 

    Siste GT jeg kjørte var nummer 4 i rekken. Jeg har vel stort sett hatt et savn om å kunne kjøpe og kjøre bil igjen. Er det noen Som kan gi en liten headsup på hvilke store forandring jeg vil merke opp i mot GT7? Da tenker jeg ikke på grafikk, men innholdet i selve spillet. Det har nok blitt endret en del over årene kan jeg se for meg. Er det mulig å lage egne championship for å kjøre med andre spillere over nett? Om det hadde vært en gjeng i dette forumet som vil møtes for en fast konkurranse i helgene eller noe i den dur. 

    Har selv gått til innkjøp av ps5, kun for GT7 sin skyld. Lurer også på om det blir kjøpt inn ratt og pedaler, men skal se hvordan hapticen fungerer først. De skrøyt iallefall av at de har jobbet hardt for å gjengi følelser av kjøringen i kontrolleren. Nå har jeg heller ikke sett at de har gått ut med hvilke ratt som støttes, men de fleste vil nok fungere tenker jeg. Hadde logitech g27 ratt før, men nå har jeg siklet litt på logitech sin g923. Regner med at teknologien også har gått fremover når det gjelder rått. Er veldig mottakelig av tilbakemeldinger om ratt som passer bra til Gran Turismo. 

    Gleder meg til å høre start lyden når man tar de forskjellige lisenser. Sitte å vurdere hvilken bil man skal kjøpe først, for så å kjøre første løp med. Kjenner at dagen nærmer seg med stormskritt! 

    • Liker 3
  6. Jeg tenker å selge min pc og lurer fælt hva jeg kan ta for den i disse tider? Jeg legger ved specs og priser når den ble kjøpt.

    Minne: HyperX Savage DDR4 2400MHz 32GB                          1649,-

     Strømforsyning: EVGA SuperNOVA 850 G2, 850W PSU         1399,-

     CPU: Intel Core i7-6700K Skylake                                               3699,-

             Cooler Master Hyper TX3 Evo CPU Kjøler                     

     Hovedkort: ASUS Z170 PRO GAMING, Socket-1151         1690,-

     Skjermkort: EVGA GeForce GTX 1080 Founders Edition          7599,-

     Kabinett: Fractal Design Define R5 Sort                      1079,-

     Hardisk: Corsair SSD Force Series F120, 120GB             1645,-

     Totalt:                                                                                               18760,-

     

     

     

  7. Har valgt å gå til innkjøp av ny stasjonær. Jeg bruker pc'n mest til spilling og tegneprogram, som for eksempel revit. Jeg tenker å kjøpe en pc som holder seg lenge. Har en ordre inne hos komplett og lurer på om det er noen feil/mangler? Noe som kunne vært bedre å kjøpt fremfor noe annet? Jeg driver ikke med klokking og turning av pc. 

    Legger ved link til komponentene:

    Skjermkort

    Ram

    Kabinett

    Prosessor

    Strømforsyning

    Hovedkort

    Cpukjøler

    Harddisk

  8. Skal starte på teknisk fagskole bygg til høsten, dermed må laptop kjøpes inn. Siden jeg spiller en god del så tenkte jeg å kjøpe meg en bærbar som takler alt. Da har jeg landet på Acer sin Predator Triton 500. Men her er det mange versjoner å velge i og jeg trenger litt hjelp til å finne ut hvilken som passer min situasjon best.

    Spiller path of exile, overwatch, cs, battlefield, tarkov, cyberpunk når det kommer ut. Ellers blir den brukt på skolebenken.

    Viftestøy er også en viktig ting, men jeg regner med de kun høres under spilling og ikke når man kun bruker skriveprogram osv.

     

    Minimum specs som jeg ser helst at pc'n har er:

    RTX 2070

    i7-10750h

    16GB ram

    500gb+ ssd

    144hz skjerm

     

    Det er disse tre jeg har sett på:

    Denne har RTX 2070 kort og mangler gsync mener jeg.

    https://www.komplett.no/product/1156956/gaming/gaming-pc/baerbar/acer-predator-triton-500-156-fhd-144hz

     

    Denne har RTX 2070Super med gsync. Vil jeg merke forskjellen på Super og gsync, slik at den er verdt prisbumpen?

    https://www.komplett.no/product/1156957/gaming/gaming-pc/baerbar/acer-predator-triton-500-156-fhd-144-hz-g-sync

     

    Hvis ja på forige spørsmål, så lurer jeg på om jeg da skal legge i to laken til for å nå opp til den med 32 RAM og 300hz?

    https://www.komplett.no/product/1156958/gaming/gaming-pc/baerbar/acer-predator-triton-500-156-fhd-300-hz-g-sync

     

    Skal dere ha noen andre bærbare som er innenfor min ramme, så må dere bare linke i vei slik at jeg får sett på dem.

  9. Er på god vei inn i National B og er overrasket over hvor mye de har jobbet med kjøreegenskapene i forhold til GT5. Vet jo at de har jobbet en god del med kjente driftere osv, og det merkes! Her er det mye bedre muligheter for en "realistisk" drifte session :) Når det kommer til motorlyd, så har man vel en ganske monoton lyd på sin egen bil, men om man kommer på siden/bak en annen bil så får du en grom lyd :)

×
×
  • Opprett ny...