Gå til innhold

F.Rekken

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av F.Rekken

  1. Kan dette være årsaken? At den ene strømkontakten er koblet i to punkt? Ellers har jeg lagt ved skjermbilder av GPU-Z.
  2. Hei! Er usikker på om dette blir rett forum, men jeg satser på at det finnes noen pc trollmenn/damer her inne. Jeg har satt sammen en pc og ser at jeg har veldig dårlig ytelse i forhold til fps i spill, i forhold til flere i kompisgjengen. Nå i kveld så hadde han ene 250-300fps i sea of thieves, hvor jeg kunne glimtre til med 60-70fps. Jeg er den som kan å sette sammen en pc, men ikke vet mye om selve "tuningen". Derfor lurer jeg på om det er noen her som kan sende meg i riktig rettning for feilsøking? Satt på max performance i nvidia settings, men det var fremdeles den samme ytelsen. Legger ved komponentene: Skjermkort Ram PSU Hovedkort CPU
  3. Er det flere enn meg der ute som er skikkelig gira på GT7? Har sett flere teaser videoer og ser at dette blir et rysare av et spill. Jeg følger med på gtplanet for mye av informasjonen, men tenker at det hadde vært fint å samlet en gjeng her inne som deler samme interesse også. Siste GT jeg kjørte var nummer 4 i rekken. Jeg har vel stort sett hatt et savn om å kunne kjøpe og kjøre bil igjen. Er det noen Som kan gi en liten headsup på hvilke store forandring jeg vil merke opp i mot GT7? Da tenker jeg ikke på grafikk, men innholdet i selve spillet. Det har nok blitt endret en del over årene kan jeg se for meg. Er det mulig å lage egne championship for å kjøre med andre spillere over nett? Om det hadde vært en gjeng i dette forumet som vil møtes for en fast konkurranse i helgene eller noe i den dur. Har selv gått til innkjøp av ps5, kun for GT7 sin skyld. Lurer også på om det blir kjøpt inn ratt og pedaler, men skal se hvordan hapticen fungerer først. De skrøyt iallefall av at de har jobbet hardt for å gjengi følelser av kjøringen i kontrolleren. Nå har jeg heller ikke sett at de har gått ut med hvilke ratt som støttes, men de fleste vil nok fungere tenker jeg. Hadde logitech g27 ratt før, men nå har jeg siklet litt på logitech sin g923. Regner med at teknologien også har gått fremover når det gjelder rått. Er veldig mottakelig av tilbakemeldinger om ratt som passer bra til Gran Turismo. Gleder meg til å høre start lyden når man tar de forskjellige lisenser. Sitte å vurdere hvilken bil man skal kjøpe først, for så å kjøre første løp med. Kjenner at dagen nærmer seg med stormskritt!
×
×
  • Opprett ny...