Gå til innhold

Pistasjmustasj

Medlemmer
  • Innlegg

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Pistasjmustasj

  1.  

     

     

    Det er tydlig at endel har et veldig snevert syn på spill og hvilke kraftige verktøy medie har for å formidle budskap og inntrykk. 

     

    Så har du enkelte andre som er totalt ukritiske og liker ALT......

    blablabla

     

     

    Må du heller se på hvem jeg svarte til ;)

    Jeg vet hvem du svarte, men min oppfatning var at du mente noe som jeg svarte til ovenfor.. Mulig jeg missforstod :)

  2.  

    Det er tydlig at endel har et veldig snevert syn på spill og hvilke kraftige verktøy medie har for å formidle budskap og inntrykk. 

     

    Så har du enkelte andre som er totalt ukritiske og liker ALT......

    Så de som liker Abzu er "totalt ukritiske og liker ALT"? Det var en merkelig påstand fordi jeg likte Abzu, og kan nevne i fleng spill som jeg ikke synes noe om (og det er alt fra små indiespill til store AAA-spill), men jeg forstår jo at andre synes de samme spillene kan være gøy for dem. Det som er viktig for meg er min egen opplevelse og at jeg synes det er gøy/interessant... Ikke hva andre mennesker mener, eller hva andre mennesker tror er fakta for meg.

     

    Det er jo selvfølgelig lov med egne meninger, og hvis noen ikke liker et spill så skal man jo selvfølgelig få lov til å mene å uttrykke det, men at det i seg selv skal være grunn nok til at andre heller ikke skal like spillet (eller filmen, eller boka etc..) på en såpass bastant måte er jo ikke greit, synes jeg.

  3.  

    Mulig det bare er meg, men foruten at disse spillene er fantastisk vakre gir de meg ikke så mye.

     

    Har veldig lyst til å like de, men blir til at jeg prøver de i et kvarter og ikke helt ser hensikten med å fortsette.

     

    Nei, du er ikke den eneste. Dette "spillet" er knapt noe jeg vil kalle et spill. Det er pent og se på og en fin distraksjon, men hvis man "dykker" dypere inni det vil man oppdage at det er et tom og innholdsløs "cash grab". Det kan sikkert virke terapeutisk på enkelte, men for de fleste anbefaler jeg å holde seg unna.

    Oj shit.. hvorfor så bitter?

     

    Er du en person som misliker at andre liker andre ting enn det du selv liker/synes at andre skal like(?), helt greit at du ikke liker noe, men å fraråde andre pga. din egen preferanse synes jeg er merkelig..

    La nå andre mennesker nyte opplevelser som kanskje ikke du ser verdi av.

     

    Mener du når du sier "cash grab" at de som har laget dette - hva kaller vi det om det ikke er et spill? - bare lagde dette over en helg for å tjene penger?

     

    Hva definerer du som et spill da? Selvfølgelig er dette et spill, og det har ingenting med preferanser å gjøre.. takkformeg

  4. Mulig det bare er meg, men foruten at disse spillene er fantastisk vakre gir de meg ikke så mye.

     

    Har veldig lyst til å like de, men blir til at jeg prøver de i et kvarter og ikke helt ser hensikten med å fortsette.

     

    Jeg tror du svarer deg selv litt her, hensikten med å fortsette er å se frem til enda vakrere områder/visuelle opplevelser, og hvis du ikke nyter dét, så er det nok bare ikke din type spill.

     

    Det er jo også en "story" om man kan kalle det for det, som man også kan tolke på forskjellige måter, så det blir din egen lille opplevelse som bare du fikk.

     

    Nå er det jo et veldig kort spill, så hvis du har 2 timer til overs så blir du kanskje overrasket :)

  5. Det er fint å høre at de har gjort noen endringer, da jeg ble ganske mett på den etablerte formelen etter å ha rundet både Demon's Souls, Dark Souls og Dark Souls 2 (fantastiske spill, men alt har sitt metningspunkt). Jeg skulle i grunn ønske at de forandret enda mer, om ikke annet enn for å ha holde konseptet friskt. Dark Souls 2 hadde litt for mye av den "mer av det samme"-følelsen. Til det neste spillet From lager håper jeg de vurderer en helt annen type setting også, med andre typer utstyr og monstre.

     

    Jeg er forsåvidt enig med det meste du sier, og det hadde vært spennende å se hva From kunne lagt i en heeelt annen type setting enn det vi er vant med.

     

    Når det er sagt så håper jeg det kommer mange flere spill i samme kjente sjanger/setting etc. så lenge kvaliteten er der (noe det i hvertfall ser ut som blir tilfellet i april), for eksempel si-fi eller noe.. kanskje de kan veksle litt på det.

  6.  

     

     

    Hva med å gjøre konsollene bakoverkompatible i stedet for å snylte brukerene for penger gang på gang?

    SNIPP

     

     

    PC har bakoverkompatibilitet så jeg kan fremdeles spille mine 20 år gamle spill. Funker dårlig å ha en PS1, 2, 3 og 4 stående under TV'n når alt skulle vært tilgjengelig på den siste modellen.

    Joda, det kan jeg forsåvidt være enig med deg i, men det har da ingenting med din kommentar til artikkelen om å snylte forbrukerne for penger å gjøre.

     

    Og tenk hvor dyr ps4 ville være da? Bare se hvor mye ps3 som taklet ps2 spill kostet.. 7-8000(?) husker ikke helt. Det ligger helt forskjellige teknologier bak de forskjellige generasjonene, det er ikke så enkelt som du tror.

     

    Spiller du virkelig så ofte ps1, 2 og 3 spill nå som 4-en begynner å blomstre i spillbiblioteket at du må ha alle konsollene fremme hele tiden?

    • Liker 2
  7. Hva med å gjøre konsollene bakoverkompatible i stedet for å snylte brukerene for penger gang på gang?

     

    Det er jo ingen som tvinger deg til å kjøpe noe som helst, hvis du synes dette er å "snylte brukerene for penger gang på gang" så lar du bare vær å kjøpe de(?)

     

    Hva mener du med at istedenfor gjøre konsollen bakover kompatibel? Da hadde det jo vært det samme som å spille de på ps3, og hvis poenget ditt var "gang på gang" så regner jeg med at du allerede har disse spillene og en ps3 som du kan spille på allerede, da hadde det ikke vært forskjell om du spiller på ps3 eller ps4.

     

    Dette derimot er en remastered utgave der de har PUSSET opp spillene, med 60 FPS og bedre grafikk (hvertfall spesielt det første spillet), og det hadde du ALDRI fått om de bare hadde gjort ps4 bakover kompatibel og spilt de gamle ps3 spillene.

     

    Jeg er superglad for at de gjør dette, spesielt i forkant av Uncharted 4 da det er noen år siden jeg har spilt de, og det vil være gøy å spille de en gang til i oppusset versjon rett før "det siste" i serien.

     

    Dessuten ang. bakover kompatibilitet så er ikke det så fantastisk som det høres ut, microsoft har jo fått til denne på en eller annen måte (og det hadde selv ikke de gjort om salgstallene var høyere på xbox one i utgangspunktet), og det er mange spill som sliter med performance, og som faktisk kjører bedre på xbox 360, er det ikke bedre de sikter fremover?

    Har mere troa på cloud spilling.

     

    Bare ikke kjøp disse "snylte" spillene da, ser ikke problemet :p

    • Liker 3
  8. Har hatt playstation siden ps1 har ikke kjøpt uncharted fordi det rett og slett ikke interesserer meg i det minste. Prøvd spillene ved flere annledninger men kommer frem til det samme hver gang. Kjedelig cover shooting og bosser som er skudd svamper og lite en interessant hovedperson.

     

    Ja det er din mening :p

     

    Min mening er at de er noen av de beste spillene noensinne laget innenfor sjangeren, det samme synes jeg om TLoU som jeg i disse tider spiller gjennom for andre gang, denne gang på ps4. Og jeg synes at det er få spillselskaper som klarer å presse så mye personlighet inn i sine spillfigurer som det Naughty Dog gjør, den sømløse følelsen av å spille gjennom disse spillene nesten uten loading og perfekt overgang fra cutscenes til gameplay er på grensen til det perfekte og noe jeg synes er i verdensklasse med disse 2 spillseriene.

     

    Jeg er evig takknemlig for at det kommer (har kommet) en oppusset versjon av de 3 første spillene, slik at jeg kan spille gjennom alle 3 en gang til for å refreshe historien litt før jeg skal sette meg ned å kose meg med Uncharted 4.

     

    Men dette er da min mening :)

     

    Kanskje du bare ikke liker sjangeren(?), en ærlig sak.

    • Liker 5
  9.  

     

     

    Enig. Dette er en veik kompensasjon. 10% rabatt? Det er en fornærmelse for de som ikke fikk prøve sine nye konsoller på julaften. Etter min mening burde de bare holde kjeft, eller gi en ordentlig kompensasjon. (Et spill f.eks)

    Igjen.. det var ikke Sony sin feil, det var ikke noe i hele verden de kunne ha gjort for å forhindre dette..

    Stikkordet er objektivt ansvar, og det er uansett sonys feil at det har så vidtrekkende konsekvenser.

     

    AtW

    Det er sant

  10.  

     

    Enig. Dette er en veik kompensasjon. 10% rabatt? Det er en fornærmelse for de som ikke fikk prøve sine nye konsoller på julaften. Etter min mening burde de bare holde kjeft, eller gi en ordentlig kompensasjon. (Et spill f.eks)

    Igjen.. det var ikke Sony sin feil, det var ikke noe i hele verden de kunne ha gjort for å forhindre dette..
    Se den redigerte versjonen av mitt forrige innlegg.

    Ja så det.. var ikke meningen å starte noe diskusjon her, og jeg har så absolutt ingen grunn til å "forsvare" Sony på noen som helst måte, selv om jeg må innrømme at jeg er ganske glad i selskapet.

     

    Poenget mitt var at Sony ikke kunne gjøre noe mot dette her, de ble ikke hacket...

     

    Les gjerne denne her for å forstå hva de ble utsatt for: http://www.tek.no/artikler/slik-ser-et-ddos-angrep-ut/133034

  11. Too little, too late! ... jeg fikk selv en PS4 av min samboer til jul fordi jeg/vi har jobbet hardt/mye med oppussing det siste året, og det står fortsatt på for fullt. Derfor gledet jeg meg til å første juledag skulle kose meg på en av de ekstremt få dagene jeg unner meg fri, bare for å møte "could not log in". Hvilket jo effektivt gjør en PS4 ubrukelig. Som ett minimum burde de gitt alle en måned Plus gratis!

     

    What? Det er jo ingen selvfølge at noen skal få noe som helst, dette var ikke Sony sin feil..

     

    Hvis noen punkterer bilen din så skal jo ikke forhandleren kompensere for det.

    • Liker 2
  12.  

    Det eneste jeg bryr meg om i valget av konsoll er hvilke spill som kan dukke opp. Hvis ps4 har bedre spill på lur enn xb1 blir det ps4.

    Har ikke sjekket hvorvidt MGS5 og FFXV dukker opp på xb1 men vet de kommer til ps4.

    I tillegg har jeg veldig sansen for kontrolleren til Sony, og god erfaring med ps3.

    Vet også at xb ikke har hatt noen bra eksklusive titler, så derfor glir jeg mer mot ps4.

     

    MGS 5 og FFXV kommer til Xbox One.

    Disse er store exclusives til konsollene:

     

    Xbox One: Dead Rising 3, Ryse, Forza 5, Sunset overdrive, Quantum Break, Halo 5, Titanfall og Fable legends

     

    PS4: Knack, Killzone 4/SF, Order 1886, Driveclub, Infamous SS og Uncharted 4.

    Må ikke glemme Bloodborne :) til ps4 altså

  13. Det menes mye om hvorvidt man ser forskjell på pikseltettheter etter et visst punkt. Jeg har forholdsvis godt syn, og skal ikke hevde jeg klarte å se den helt store forskjellen mellom LGs tidligere G2-skjerm, og denne nye. Det kan godt hende den er der, men hvis det må måleverktøy til for å se den, virker det hele strengt tatt litt overflødig.

    ---------------------------

     

    Mener ikke å starte en diskusjon på dette, men har det ikke mer med hvordan helhets-bildet/bevegelsene i bilde sammen med disse pixlene oppleves enn om du klarer å se enkeltpixler?

     

    f.eks. hvis jeg ser på en bluray film på en fullHD tv fra en viss avstand ser ikke jeg heller enkeltpixler. Jeg var innom elkjøp for en stund tilbake og der hadde de en samsung 4k TV utstilt der de viste en 4k Demo (altså native 4k), dette var ekte bilder og ikke animasjon.. Opplevelsen av dette var helt sykt, det første jeg reagerte på når jeg kom inn i butikken var denne TVen, den var jo veldig stor (85"), men like vel var det noe med dette bildet, det kunne jeg se fra laaaang avstand, sikkert 50 meter+. Når jeg gikk nærmere og nesten helt inntil så var det jo nesten som at det var 3d uten at det egentlig var det, det hadde jo ALDRI gått med en tv som har fullhd.

     

    Poenget er at jeg fint hadde sett forskjell på denne og en tv med fullHD på en avstand på 50 meter, og da ser man i hvert fall ikke pixlene.. Man må da få litt samme effekt som dette på mindre skjermer, spesielt når det er bevegelse i bilde (om man ser film eller spiller f.eks).

×
×
  • Opprett ny...