Gå til innhold

VNNI

Medlemmer
  • Innlegg

    120
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av VNNI

  1. Hei diskusjon.

    Er det en nettside med god oversikt over regler mellom forskjellige land osv + tiltak som må gjøres for å reise mellom de enkelte landene?

    Har lest litt på regjeringen sin nettside + VG sin oversikt, men føler meg fortsatt usikker på hvordan det vil fungere i praksis. Er det noen jeg direkte kan spør som har god peiling på dette eller en app/nettside som gir meg god oversikt? Reisen som er under planlegging er USA til Norge. Den som reiser er ferdig vaksinert nylig, endrer det noe?

     

    Takk.

  2. Hei diskusjon!

    Jeg er på jakt etter noen Kabelbånd/Borrelås som kan bestilles med egen logo på. Helst i forskjellige størrelser ettersom dette hovedsaklig skal brukes til sortering av kabler i forskjellige størrelser. Alt ifra mobil ladere til store strøm kabler. Har jaktet litt, fant riptie.com som treffer ganske godt etter forespørselen min men kunne tenkt meg og finne en leverandør innenlands.

     

    Takk på forhånd!
    \V

    Bilde under er eksempel

    22-Mar-2016-Logo-Shot-ver-3-Riptie-Catalogue1542-with-Grey-Background-4-947x1024.jpg

  3. Hei diskusjon!

    Jeg er på jakt etter noe som kan gjøre livet mitt enklere når jeg skal sitte bak en scene med en "kontroll maskin". Her bruker jeg et par skjermer og en kanon koblet til som sender bilde på scenen. Det er derfor vanskelig for meg og se hva som er på scene-skjermen. Så en slags kontrollpanel funksjon her hvor 1 av skjermene mine blir speilet til scenen. 

    Har dere noen tips eller alternativ?

  4. Hei diskusjon!

    Jeg skal lage en "mystery box" som jeg skal sende til en venn som da skal inneholde diverse tull jeg kommer på og sende.
    Kunne tenkt meg og først sende bare en nøkkel som en liten tease og deretter sende selve boxen. Men lurer på hvor jeg kan få tak i en ok størrelse kiste/box som jeg kan putte et par gjenstander i? Vekt er jo viktig her, så kan ikke vær for tunge greier...

    Tenker den skal inneholde en hettegenser, et krus og muligens et par ting til.

    Tips til hva jeg kan putte i boxen er også velkommen :)  (Er til en venn, så er i grunn tilfeldige ting, helst noe som er litt morsomt å unikt)

    På forhånd, takk.

  5. Jeg vurderer og skaffe meg et studio headsett og en studio mikrofon. Nærmere bestemt Beyerdynamic DT 1990 Pro og Shure SM7B (fortsatt oppe for debate).
    Om jeg forstår rett så er jeg på jakt etter en dac/amp?

    Har dere andre forslag til headsett og/eller mikrofon så er jeg åpen for de forslagene også. Men hovedsaklig på jakt etter noe som hadde fungert godt ilag med de produktene?

    Målet er og få behagelig lyd og opptak til diverse prosjekt og spilling. Har planer om og gå til innkjøp av RTX skjermkort når ampere generasjonen kommer for og i tillegg til ytelse få mic filteret.


    På forhånd, takk for respons! :)

  6. Du fremstår ganske trangsynt... Og sammenligne gaming med noe så ekstremt som narkotika missbruk osv... Ut ifra det jeg allerede har skrevet er hovedpoenget "missbruk". Alt kan missbrukes.. Om du skal skylde på alle dårlige avgjørelser en person gjør pga personen prioriterer å koble ut med og spille... Det blir for dumt.

    Jeg gjenntar, ALT kan missbrukes. Om du virkelig bryr deg om og spise bra og pusher deg selv med mye trening så når det også et punkt hvor det er destruktivt istedenfor og være "en god livsstil". Så med det sagt vil jeg nok en gang understreke at det er ikke spilling som er problemet, det er hvordan det blir gjennomført.

    Bare ut ifra hva du skriver så kan jeg svare på dine kommentarer på samme måte som du kritiserer gaming miljø som tydligvis 100% av personene det gjelder spiller på en usunn måte.

    "Jeg har vokst opp i Gaming miljøer og sett hvordan folk blir helt ødelagte av det. De spiller 24/7 så det gikk utover skole og jobber."

    Kanskje de i det "gaming miljøet" du var i var upopulære sosialt? Dere hadde ikke andre hobbyer? Familie situasjonen deres var dårlige? Eller rett og slett idioti?

    Ettersom du sier du har vokst opp i gaming miljøer, da må du kunne se at gaming kan være utrolig positivt. Det får deg over på andre tanker. Du får en ny oppgave, du stimulerer hjernen. Ting du missliker blir glemt i en stund, og bare den perioden hvor du tenker på noe annet kan være grunnlaget til at du blir avhengig av gaming for og midlertidig glemme situasjonen din.

    At du har så dårlig syn på gaming, og du har et barn som nå spiller en del og du i tillegg er streng når det kommer til dette mediumet så kommer nok barnet til og misslike deg mer og i tillegg like gaming mer. Muligens på grunn av at du er en dårlig forelder med så trangsynt vrangstilling av grunner til at barnet ditt er så oppslukt i gaming. Men der igjen, dette er jo bare et alternativ. Jeg har også vokst opp i gaming miljøer, og de foreldrene som var strengest når det kom til gaming, det viste seg og være de som hadde værst forhold til barnet sitt.. Som da er min egen observasjon. Det vil ikke si at alle har det, men vanligvis så er det nok det.

    Et annet eksempel jeg kan gi deg er forskjellen på mine egne foreldre når det kommer til gaming. Jeg har 3 søsken, jeg og den ene bror min har vært meget dedikerte "gamere". Vår far har aldri akseptert gaming ettersom han har samme syn på det som deg, men der igjen så har han aldri vert noe særlig god til og snakke om ting osv.. Eneste han vanligvis uttrykker er skuffelse eller ønsker. Og selv om ønsker blir gjennomført eller han blir stolt i så gir han sjeldent oss den bekreftelsen. Så nå når jeg har kommet lengre i livet og har fått gjennomført flere av mine mål så har han ingenting imot at min hovedhobby fortsatt er gaming. Men bror min som enda ikke er sikker på hva han vil satse på får gjennomgå hele tiden. Og han bruker også samme grunnlag som deg når det kommer til "grunnen" til at han nå har nådd et punkt hvor han er usikker på hva han skal gjøre videre. Så det er rimelig destruktivt at når han først gjør en innsats til noe som helst og deretter bruker gaming hobbyen sin til og koble av, da blir det fortsatt hakket ned på ettersom han fortsatt skylder på gaming som grunn til hva som helst han ikke fornøyd med at den personen gjør.

    Det blir det samme som og si at en proffesjonell pokerspiller får ros når han vinner men er helt idiot når han taper pga satsen? Det blir bare for dumt.

  7. Hei diskusjon!

    Jeg er nett blitt ferdig med Peaky Blinders og må si jeg er utrolig fan av frakkene (det er vell frakk det heter?) de bruker der, noen som har tips til hvor jeg kan få skaffe lignende til en stor mann? Jeg har trent i litt over en mnd nå og gått ned 6kg til skrivende stund, men jeg er 1.94 høy og har litt mage enn så lenge. Vanligvis bruker jeg 4xl i klær men har funnet klær som passer meg godt i både 2 og 3xl. Hvordan er frakker osv i størrelse?

    Image result for peaky blinders


    Har sett på både dressmann og zalando, men de virker litt korte?

  8. Alt har jo en del og si i grunn. Men hovedtrekkene jeg finner attraktiv er humor, godt humør/utstråling, og i grunn bare være seg selv. Alt som kan oppleves som fake for og prøve og "forbedre" noe med deg selv lurer ingen andre enn deg selv. Så uansett hva du prøver og endre eller forbedre (når det kommer til væremåte eller utseende) vil ha en større negativ effekt enn en positiv imho. Så i grunn bare vær deg selv 100%. Om du er deg selv 100% og det ikke er "god nok" for partneren din, da passer dere ikke godt ilag. Så enkelt er det i grunn, selv om man ønsker jo at man passer godt ilag ettersom dere begge er på jakt etter et bra forhold. Men den enkle veien er ofte ikke god nok.

    • Liker 3
  9. Vell, overskriften var ment til og være super generell rundt emne. Jeg har dårlig selvbilde ut ifra normer osv.. Jeg jobber nå for og bedre helse og bli "fornøyd" med meg selv. Kvitte meg med magen.

    Men gang på gang så føler jeg at når jeg blir påvirket av noe så er det koblet mot hva andre tenker eller gjør. Ofte er dette tanker jeg skaper selv uten og ha bekreftet om samvittigheten min hadde rett eller ei. Ut ifra denne oppdagelsen så lurte jeg da på... Er det en måte og lære meg hva jeg bryr meg om og ikke? Er det realistisk og kunne velge om noe skal påvirke deg eller ikke?

  10. Utrolig bra tilbakemelding folkens! Det setter jeg stor pris på! ❤️

    Vi gikk en time lang tur i for høyt tempo for meg i går, det føltes utrolig godt og være ferdig når jeg først var hjemme igjen. Jeg var ikke dårlig i magen eller hadde stygge tanker utover kvelden, å det håper jeg fortsetter! Motivasjonen er på plass enda vertfall :D

    • Liker 1
  11. Taurean skrev (25 minutter siden):

    Du må jobbe med det fundamentale psykologiske. Sover du godt? Bor du trygt? Har du høy nok inntekt til å ikke bekymre deg om det? Spiser du noenlunde sunt? Trener du noe (anbefaler bevegelser i vann, og skogturer)? Hvordan er det med det psykososiale i familien, og ellers? Får du noen moralsk støtte, eller har du bare folk rundt deg som bryter deg ned?

    Når du får disse tingene på plass, fjerne det negative, og begynner å føle livsglede, så er min erfaring at ting som angst og stress får mindre grobunn.

    Jeg hadde det tungt når jeg bodde hjemme, det har jeg ikke nå. Jeg blir nødt til og flytte inn i kjelleren til besteforeldrene mine ettersom jeg har dårlig arbeidsmengde og ingen hell i jobbsøkingen jeg har gjort enda. Jeg sover forsåvidt godt sammenlignet med tidligere perioder. Jeg har nett bestått generell studiekompetanse, så er ferdig med videregående og har en fillejobb, så er midt i en "dritt fase" ettersom jeg ikke kom inn på det jeg var interessert i og studere i fjord. Jeg bryr meg ikke stort om hva jeg spiser, men det får jeg hjelp til og forbedre nå. Jeg har mange venner som hjelper og støtter meg.

    Kom nettopp hjem ifra 1 time lang tur gjennom en turløype i skogen med to kompiser, det føles godt. 

    Situasjonen min nå er i grunn enkel. Jeg har det tungt ettersom partneren min som jeg absolutt elsket og hadde sett for meg hele min fremtid sammen med ikke var fornøyd med meg. Hun grunnla det med at jeg var vanskelig og bo med + hadde dårlige vaner. Det gjelder både økonomisk og rent fritidsmessig. Men der igjen så kommuniserte hun ikke dette så godt men valgte å heller ende det enn og gi meg en sjangse til forbedring, noe som jeg selvfølgelig er meget skuffet over... Og ikke minst litt sårende ettersom hun ikke bidrar til og forbedre uvanene mine eller gir meg en virkelig sjangse til og forbedre meg selv. I tillegg var det og holde meg "i humør" når hun først hjemme ifra jobb for tungt ettersom hun jobber mest av oss.

    • Liker 1
  12. VNNI skrev (Akkurat nå):

    ... Men det jeg hovedsaklig sliter med er med en gang de ikke er der, da tenker jeg mye og situasjonen blir alltid litt værre.

    Dette er grunnen til at jeg ønsker og endre måten jeg tenker. For jeg klarer alltid og skape en fantasi som er værre enn ting er, og det leder til flere bekymringer uten grunnlagg. Å bekymringer uten grunnlag er jo ganske ødeleggende for psyken min. Så det må da være et vesentlig problem og ta tak i.

  13. Psykake skrev (8 minutter siden):

    Når du merker at du mister kontrollen over tankene, forsøk å navngi 5 ting rundt deg. Si det høyt.  Repeter. 

    Jeg har mange kompiser som holder meg opptatt og ikke minst snakker med meg. Med de kan jeg dele tanker og reflektere. Men det jeg hovedsaklig sliter med er med en gang de ikke er der, da tenker jeg mye og situasjonen blir alltid litt værre. Men det kan være pågrunn av endringene som er blitt gjort nå. Hun har flyttet ut, leiligheten er helt tom. Hver gang jeg kommer hjem får jeg en dårlig følelse over at noe mangler + savn. Men forhåpentligvis går det over snart.

    Skal flytte om ikke alt for lenge, så om det ikke blir bedre før jeg får flyttet, så håper jeg at det å flytte hjelper på. 

  14. Rawls skrev (1 minutt siden):

    Jeg syntes det hørtes ut som du bør gå til en psykolog, sånn at du møter en kompetent person som kan høre på hva du har å si og hjelpe deg med å lage en strategi for å løse problemene.

    Sånn generelt så skal det være bra for personer som sliter med psykiske problemer å trene, spise frokost (hvis du ikke pleier å gjøre det) og legge seg og stå opp til omtrent samme tid hver dag.

     

    Jeg har sterkt vurdert og gå tilbake til psykolog igjen. Det er vell en 4-5 år siden jeg var der sist.
    Det og ha fast rutine, bli sunnere, spise frokost, trene osv er ting jeg har tatt tak i denne uken her. Jeg har fått personlig trener som har hjelpt meg med og sette mål og skal hjelpe meg når det kommer til mat også. Jeg har fått sponset turklær av min far og har byttet ut bilkjøring til og fra jobb med og gå. Dette får meg i bedre form + er bra for meg økonomisk.

    Så jeg har klart å satt meg over i forbedringsmodus selv om det er utrolig ustabilt psykisk for tiden. 

×
×
  • Opprett ny...