Gå til innhold

sinnabrus

Medlemmer
  • Innlegg

    174
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sinnabrus

  1. http://www.mytrendyphone.no/shop/blackberry-passport--157000p.html

     

    Hvorfor er den så billig her i forhold til andre nettsider som selger BB Passport i Norge?

    Dersom den prisen er riktig og det er inkludert mva., er det en sykt bra pris! Mindre enn hva jeg ga for min... Men det virker for godt til å være sant. Det går jo an å sende dem en mail for å høre om norsk moms er inkludert i prisen... Personlig tviler jeg sterkt på at norsk mva. er inkludert, slik Winnetou2012 var inne på. Med norsk mva. vil jeg tro det vil bli billigst å bestille den fra ShopBlackBerry eller Amazon (dersom fraktprisen er grei). Den kommer med norsk språk og ordliste. Uansett om man bestiller fra Norge eller andre land, er telefonen akkurat den samme. :) EDIT: Bortsett fra Frankrike og Belgia (AZERTY tastatur) og enkelte arabiske land (arabiske tegn på tastaturet)...

  2. Flotters :) Det er gøy å se at Passport begynner å bli mer og mer populær. Har bitt meg merke i at flere og flere tech-journalister har oppdaget Passport og dens unike egenskaper. Den er definitivt den beste smarttelefonen ('phableten') på markedet, etter min mening. Det fryder meg hver gang jeg leser om en iPhone, Android eller WP entusiast som har gått over til å bruke Passport, hehe.

     

    http://www.forbes.com/sites/marcwebertobias/2014/12/15/why-i-prefer-the-blackberry-passport-over-my-iphone-6/

     

    http://www.knowyourmobile.com/mobile-phones/blackberry-passport/22959/16-reasons-you-might-just-love-blackberry-passport

     

    Den har t.o.m. blitt nevnt på '60 Minutes' i forbindelse med kreftforskning: http://www.cbsnews.com/news/billionaire-doctor-fights-cancer-in-unconventional-way/

  3. Her er noen skjermbilder til. Bl.a. fra BlackBerry World (native apps), Amazon Appstore (kommer preinstallert - noe begrenset utvalg av Android apps) og Snap (samtlige Android apps, men den må installeres manuelt). i tillegg kan man installere andre Android appstores. Man kan også laste ned. Apk filer og installere dem direkte fra nettleseren.

     

    Skrevet og lastet opp direkte fra min Passport. Dette er en skikkelig geek-phone må jeg si. ;)

    post-32392-0-66398600-1416005492_thumb.png

    post-32392-0-33332000-1416005514_thumb.png

    post-32392-0-65186800-1416005558_thumb.png

    post-32392-0-69590000-1416005650_thumb.png

  4. 3 spm.

    Har den NFC?

    Mulighet for ÆØÅ/ norsk tastatur?

    Den har knapper under tastaturet, med et lag ekstra kapasitiv touch, sant? Tastaturet har ikke bare touch?

    Ja, den har NFC uten begrensninger. Ja, æøå er tilgjengelig på flere måter - bl.a. som vist på skjermbildet mitt over (æøå er tilgjengelig der hele tiden når man har valgt norsk som hovedspråk - tastaturet håndterer 3 forskjellige språk samtidig), pluss at man kan holde inne a for å skrive å og æ samt holde inne o for å skrive ø. I tillegg kan man i instillingene koble æøå direkte til de fysiske tastene. I tillegg til det igjen, har BB OS 10 en fantastisk ordbok som lærer og finner ordene mens du skriver. Man bruker bare de kapasitive funksjonene på tastaturet til å 'flikke' opp for å skrive forslagene som dukker opp på skjermen. Tastaturløsningen som BB har kommet opp med er svært innovativ, og fungerer helt genialt når man har fått teken på det - det tar noen dager å venne seg til tastaturet. Ordlisten fungerer for øvrig langt bedre enn på de iOS og Android enhetene jeg har prøvd.

    Tastaturet fungerer som et vanlig fysisk tastatur med et kapasitvt lag med flere bevegelsesfunksjoner.

  5. Fikk min BlackBerry Passport levert på mandag kveld. Den er helt suveren. Beste smarttelefonen på markedet per i dag, etter min mening. Her er en god test av den: http://www.knowyourmobile.com/mobile-phones/blackberry-passport/22747/blackberry-passport-review-dont-believe-haters

     

    Det et bare spørre meg om det er noe dere lurer på ang. telefonen :) Jeg bor i Mexico og bytter hele tiden mellom å skrive på norsk, engelsk og spansk - hvilket Passporten håndterer helt utmerket.

  6. Hei,

     

    Tviler sterkt på at Passport og Classic blir lansert i Norge, dessverre. Markedet er ikke der. Er bare å gå inn i hvilken som helst mobilforretning i Norge å spørre etter BlackBerry... - du er heldig dersom en av de ansatte i det hele tatt har hørt om merket....

     

    Derfor satser heller ikke BB på det europeiske markedet. På det amerikanske og deler av det asiatiske og afrikanske markedene gjør de det derimot relativt bra. Spesielt når det gjelder den nye Passport-en deres. Den er svært vanskelig å få tak i disse dager. Utsolgt overalt.

  7. Takk for artikkelen. :) Jeg har ved flere anledninger etterlyst dekning av de nye BlackBerry OS 10 telefonene.

     

    Jeg ser personlig frem til å oppgradere min BB Q10 til BB Classic. Selv om fysiske knapper 'bare er så 2007 altså', er det mange av oss som ønsker at slike alternativ fortsetter å eksistere. Har selv hatt stor nytte av fysisk tastatur siden tiden med Communicator-serien til Nokia; videre til E61 osv., til noen qwerty-slidere med Android, og nå til slutt til BlackBerry som den eneste produsenten av slike telefoner per i dag. Har selvfølgelig også hatt mange fullskjerm smarttelefoner med diverse OS, men jeg ender alltid opp med å savne et fysisk tastatur, da jeg skriver mye på mobilen.

     

    Til slutt vil jeg bare nevne at BlackBerry Classic slett ikke har 2007-spesifikasjoner, hehe, i tilfelle noen skulle finne på å tro det. NFC, USB OTG, HDMI ut, 4G, BT v.4.0, accelerometer, kompass osv., Wi-Fi direct og hotspot, støtte for de fleste multimedia formater, relativt godt kamera, rask prosessor, plenty med minne, et relativt stort batteri, og etter min mening; det beste mobile OS-et på markedet i dag (med full støtte for Android apps i tillegg til BBs egne) er bare noen av spesifikasjonene jeg kommer på i farta. Hardware kvaliteten på BB produkter er som regel også i toppklasse - derfor den høye prisen. Her på det amerikanske kontinentet er BlackBerry ofte å sammenligne med iPhone når det gjelder tullete ting som status. Der hvor jeg bor har vi egne forretninger som kun selger iPhone og BlackBerry produkter.

    • Liker 1
  8. Er dette en ikke-nyhet hos Amobil? Det er selvfølgelig langt unna Apples 10 mill., men er det allikevel ikke 'nyhetsverdig' at en såpass 'sær' smarttelefon har solgt over 200 tusen eksemplarer på to dager?

     

    Dere gadd ikke en gang å nevne lanseringen av denne modellen. Er det slik at siden dere kun er interessert i iOS, Android og WP så antar dere at alle andre mobilentusiaster har de samme preferansene?

  9. IceBlitz,

     

    Les gjennom kommentarene mine én gang til er du snill. Du har åpenbart litt tungt for å forstå. Jeg har brukt nok tid på å forklare deg hvorfor ditt innlegg var bak mål. At du tydeligvis ikke evner å akseptere at du var litt for rask på avtrekkeren med dine innsiktsløse kritikker, får stå for din regning.

     

    "Og hvordan du kan si at BlackBerry er gode telefoner fordi DU liker dem blir feil. Det betyr bare at DU liker telefonen og at BlackBerry er gode telefoner for DEG."

    -Det er du som påberoper deg å snakke for hele mobilverdenen, akkurat som om alle mobilbrukere i verden har utnevnt akkurat deg som sin talsperson. Jeg har kun snakket ut fra egen erfaring.

     

    "Samsung og Apple er tydeligvis de beste telefonene for de som har dem og kjøper dem om og om igjen. Og de er det LANGT flere av. Det sier ofte noe om kvaliteten på et produkt. Og ja, det sier ofte noe om kvaliteten på et produkt."

    -Nei, det gjør ikke det. At Apple og Samsung har høyere markedsandel betyr kun at de er mer populære. That's it. Markedsandel i seg selv sier null om kvalitet.

     

    "Hadde produktene vært ordentlig gode og på lik linje med andre hadde de fått større markedsandeler, uten tvil."

    -Så fordi Samsung har større markedsandel enn BB, betyr det altså at Samsung holder høyere kvalitet enn BB i din merksnodige verden? Min personlige erfaring tilsier det motsatte. Ikke at det er annet enn en anekdote, men hadde man stilt en Galaxy opp mot en BB og utsatt dem for de samme testene, er det ingen tvil, i mine øyne, hvem som hadde kommet best ut både hardware- og software-messig. BlackBerry OS 10 ble for øvrig nylig kåret til det beste mobile OS-et i en omfattende test (google it).

     

    "Det jeg har argumentert for hele veien er at BB ikke lager gode nok telefoner for markedet, eller folk flest"

    -Igjen påberoper du deg tittelen: "folk flest". Festlig, hehe. Det festligste/tristeste må i grunn være at du har null kjennskap til BBs produkter. Så hvorfor du argumenterer så sterkt imot BB forblir for meg en gåte. Personlig har jeg lang erfaring med Symbian (S90, S80 og S60), WP (samt tidligere varianter), iOS, Android og BB. Alle har sine fordeler og ulemper, men personlig mener jeg altså at BB OS 10 er det beste på markedet i dag. Det er selvfølgelig kun en subjektiv mening, men det er også en mening basert på erfaring, som er mer enn hva jeg kan si om dine ranter.

     

    "Skal de overleve trenger de større markedsandeler, og da må de lage telefoner som folk flest liker bedre enn de gjør i dag."

    -Klart de trenger større markedsandeler, men som sagt: de er i en overgangsfase. Alt dette har jeg forklart før. Igjen, vennligst les mine forrige innlegg i denne tråden grundigere.

     

    "Det er altså massen som definerer markedet, og du er ikke massen. Folk flest er massen"

    -Jeg er en del av denne 'massen' din, det er du som argumenterer som en selvutnevnt 'Folk Flest'. Massen er for øvrig langt mer enn majoriteten ('folk flest'). Jeg er like mye en del av denne 'massen' som du og dine meningsfeller. Du slenger om deg med helt vanvittige diffuse begrep som egentlig ikke betyr noe som helst.

     

    "Har du virkelig så lite innsikt at du ikke aksepterer eller kan respektere specs-nerder, folk som foretrekker et godt kamera, folk som foretrekker ett design over et annet? Ser ikke slik ut siden dette er noe som ifølge deg burde høre hjemme på gutterommet. Folk flest er interessert i slik"

    -Nei, du bare bommer igjen og igjen. Folk flest er ikke specs-nerder (design og kamera har lite med å være sykelig opptatt av CPU klokkehastighet og antall kjerner osv). Men de følger ofte rådene fra disse 'specs-nerdene' når de skal handle en ny mobil. Hvilket jeg finner svært synd, da det er mer fokus på specs enn reell brukeropplevelse i testene utført av 'specs-nerdene'. Det hjelper også fint lite når tabloider som VG kommer med latterlige overskrifter som: 'Dette er verdens beste mobil!' og linker til f.eks specs-nerdene i Amobil sine tester.

     

    "Med din holdning hadde ikke teknologien trengt å utvikle seg særlig. Egentlig er det litt slik BlackBerry holder på, som går tilbake til tastaturtelefoner i 2014..."

    -Igjen viser du din ignoranse. BlackBerry med sin nye 'Passport' pusher grenser og er et svært så innovativt produkt (sjekk Youtube for videoer av telefonen). Mens de andre produsentene altså bare kopierer hverandre, har BB faktisk cojones nok til å skape noe unikt - og det skal de kritiseres for etter din mening? Og vet du hva? BlackBerry Passport har faktisk også fysiske taster... :O

     

    "Jeg har bare påpekt at BlackBerry ikke lager gode nok telefoner for folk flest og derfor sliter med markedsandeler. Artikkelen omhandler tross alt en tastaturtelefon. Da er det vel ikke så galt å komme med en mening om at dette ikke fungerer og at andre produsenter lager bedre telefoner (bedre som i kraftigere maskinvare og som folk liker bedre)"

    -Jeg ser virkelig ikke noe poeng i å diskutere noe mer som har med BlackBerry å gjøre med deg før du har gjort litt research om selskapet og deres produkter. Jeg har allerede prøvd å oppdatere deg med flere konkrete fakta, men du ignorerer dem alle.

    Sånn, da har jeg brukt langt mer energi på deg enn jeg strengt talt burde. Over og ut fra meg. Helt til slutt vil jeg ønske deg lykke til i din nye rolle som Folk Flest. Måtte markedsandelene for alltid være på din side. ;)

  10.  

     

    Til dere andre som forsvarer Blackberry's kjipe produkter:

    Hadde produktene vært ordentlig gode og på lik linje med andre hadde de fått større markedsandeler, uten tvil. Den som påstår at Blackberry er like potent som andre mobiltelefoner må ta et dypdykk i mobilverdenen for BlackBerry kan ikke måle seg på det som teller for de fleste i dag.

     

    Den beste BlackBerry pr dags dato er vel Z30 om jeg ikke tar feil?

    Å si at den er like god som andres telefoner er så fullstendig ukorrekt at jeg ikke helt skjønner hvordan jeg skal respondere på det (slik som sinnabrus sier over her). Så jeg prøver med en sammenligning med Xperia Z2:

     

    Z30: Dual Core 1.7GHz

    XZ2: Quad Core 2.3GHz

     

    Z30: 8MP kamera

    XZ2: 20.7MP kamera

     

    Z30: 2GB RAM

    XZ2: 3GB RAM

     

    Z30: Adreno 320 gpu

    XZ2: Adreno 330 gpu (ca 90% kraftigere)

     

    Z30: 5" 720p skjerm

    XZ2: 5.2" 1080p skjerm

     

     

    Z30 er langt dårligere enn alle årets og fjorårets flaggskip fra Samsung, Sony og LG slik jeg ser det.

    Når spesifikasjoner for veldig mange er definerende for valget de tar ved kjøp av mobil er det ikke rart BB havner langt bak.

     

    Ser ikke mye poeng i å bli irriterte av mine argumenter og gå til personangrep, det er jo BB som ikke klarer å lage mobiler som folk flest syntes er interessante...

    Bare setningen hvor du spør hvilken BlackBerry som er 'best' sier alt om nivået du legger deg på her. Hvert produkt har sin målgruppe. Det burde strengt talt ikke være så vanskelig å forstå. Når det gjelder den søte lille spesifikasjonslisten din for øvrig, så er det kun kameraet som synes å være virkelig overlegent på Sony-en. Det andre interesser kun 'specs-nerder' og har fint lite å si når det gjelder brukeropplevelsen, da vi snakker om to vidt forskjellige operativsystem her. Hint: du kan ikke si at den ene er bedre enn den andre uten selv å ha prøvd begge. Spesifikasjonsonani er noe som burde høre gutterommet til. At du mener at markedsandel har noe som helst å si for kvaliteten på et produkt sier mer om deg enn produktet i seg selv. BlackBerry har vært gjennom, og er fremdeles i, en overgangsfase med ny styreleder, nytt OS og mye mer. Så langt viser BB at de begynner å komme på rett kjøl. Igjen, du kommer med sterke, populær-media-formede påstander om BB, men du vet ikke selv noe om selskapet og har åpenbart ingen erfaring når det kommer til produktene. Så det å uttrykke seg så bastant som du gjør her viser kun ignoranse. Den som trenger å både ta "et dypdykk" i mobilverdenen og i seg selv, er nok kun deg her i denne tråden.

     

    Selv har jeg brukt en BlackBerry Q10 i over et år - det er den beste mobilen for MEG. Skjønner du hva jeg sier? Det fins ikke ett produkt som er universielt sett best for alle. Det skulle vært unødvendig for meg å nevne det. Det burde strengt talt vært åpenbart for alle nogenlunde oppegående mennesker. Kom tilbake til denne tråden etter at du har brukt en BB i minst en uke, da vil du innse hvor overlegen den er på kommunikasjon (BB Hub), multitasking (active frames) og stabilitet. You know, things that matter. I hvert fall for oss som kjøper en mobil for å bruke den, ikke for syns skyld.

     

    Og når den gjelder den latterlige "folk flest" kommentaren din... Huff. BlackBerry kommer til kort på markedsføring, hvilket har mye å gjøre med at media allerede avfeide selskapet da de var på konkursens rand, på tross av at de altså har klart å snu skuta nå, sakte men sikkert. Men ting tar tid. Videre har de andre kontinenter enn Europa i fokus for tiden. De gjør det fremdeles relativt bra på det amerikanske kontinent (fra nord til sør) samt deler av Asia.

  11. For min del håper jeg Blackberry blir splittet og solgt i deler eller begjært konkurs.

     

    Jeg har lenge håpet på at de skal få det til og klare seg i markedet. Men herligfred, å lansere en mobil med fysisk tastatur og mikroskjerm, kalle den for Classic samt sikkert kreve en god slant for den viser bare hvor lite innovativt Blackberry er.

     

    Det ser i mine øyne ut som om de ikke engang forsøker. Men det minner heller ikke om en desperat handling, bare at de rett og slett ikke forstår hvor målgruppen deres er og hva folk flest ønsker. Skal de komme seg på bena trenger de gode mobiler med mainstream design og features som ikke andre har. Ikke et dårlig, lite funksjonelt og svært gammelt design.

     

    Du vet forbløffende lite om BlackBerry og deres produkter, men sterke meninger har du om dem allikevel. Gratulerer.

     

    BlackBerry har en rekke smarttelefoner, både med og uten tastatur som er spesifikasjonsmessig helt på linje med det de andre produsentene kommer ut med for tida. Etter egen erfaring er BlackBerry OS 10 langt bedre enn både iOS, WP og Android, og BB produktene har langt bedre fysisk kvalitet enn f.eks Samsung.

     

    BlackBerry Passport, enten du liker eller hater den, må uansett være noe av det mest innovative som har kommet på mobilfronten på mange år nå.

     

    I tillegg er det faktisk mange av oss som fremdeles foretrekker fysisk tastatur og fysiske ringeknapper. BlackBerry Classic er et verktøy i en jungel av latterlige gimmick-telefoner med overdimensjonerte skjermer. BB er den eneste produsenten som i dag faktisk har baller nok til å gi folk alternativer til alle iPhone-klonene. Men får de noen annerkjennelse for det i mobil-media? -Nei, kun latterliggjørelse. Sier noe om hvor konformt mobil-miljøet har blitt. Men det er uansett ikke mitt problem, da jeg handler mobil etter hva som er best for mitt eget bruksmønster, ikke etter hva som er populært og hypet av mobil-media-mafiaen, hehe ;)

  12. Gikk selv fra s4 og s5 til iPhone 5s og har aldri vært så fornøyd med en telefon tidligere :)

     

    Jeg hører slike historier hele tiden, utenfor cyberspace. Greia er at Samsung-ene er fine i begynnelsen, før alle de små irritasjonsmomentene begynner å hope seg opp. Personlig har jeg likt Android helt fra begynnelsen, men Samsung modellene styrer jeg langt unna (ren Android er alltid best, etter min mening). Etter hva jeg har erfart er det stort sett bare overentusiastiske 'specs-nerder' som fremdeles forfekter Samsung - hvilket selvfølgelig inkluderer samtlige skribenter på mobilteknologi sider som dette. Og siden disse specs-nerdene også står bak mobiltestene hvor Samsung så å si alltid scorer svært høyt hovedsakelig utelukkende på grunn av specsa (la oss være ærlige), og folk leser disse testene i VG - med overskrifter som: "Dette er verdens beste mobil!" - og lignende sludder, er det ikke rart at de selger godt. Samsung har også et enormt markedsføringsapparat til deres disposisjon. Mens i den 'virkelige verden' er folk stort sett mest fornøyd med produkter som er enkle å bruke og som er holdbare. Det viser seg gang på gang i slike 'fornøyd undersøkelser' hvor eple produkter scorer høyest.

    • Liker 4
  13. Qwerty-tastatur modellen med den kvadratiske 4.5" (1440 x 1440 piksler) skjermen som skal lanseres i september begynner visst å få seg et stort nisjemarked allerede. Bare les denne pre-produksjonstesten av BlackBerry Passport: http://crackberry.com/exclusive-pre-release-review-blackberry-passport

     

    Personlig kommer jeg til å oppgradere min Q10 til en BlackBerry Classic (Q20) dog, men det er artig å se at det fremdeles fins én mobilprodusent som tør å tenke i nye baner ;)

  14. Den jeg nevnte tidligere i tråden var det som sagt Nokia som sto bak i 2012. Nokia har som kjent ikke akkurat pøset på med Qwerty-tastatur siden den gang.

     

    Dette var basert på en poll, og er som sådan kun en indikasjon på interesse og ingenting mer, men:

     

    pollgraph4651.jpg

    http://conversations.nokia.com/2012/08/10/qwerty-keyboard-wins-the-battle-of-the-input-methods/

     

     

    Nokia har vel ikke laget en eneste slider etter den undersøkelsen. Vi vet at de var plaget med de slankere sliderne på meego-prototypen i forkant av dette.

     

    Apropos 'slidere'... Sony Ericsson hadde noen svært gode. De begynte med Xperia X10 Mini Pro og gikk deretter over til Xperia Mini Pro (den beste etter min mening) og avsluttet med Xperia Pro (som jeg har liggende et sted enda). I tillegg var jeg en stor fan av 'laptop mobilene' fra Nokia (Communicator-serien). En av ulempene med disse designene, dog, var den ekstra bevegelsen man måtte gjøre for å hente frem tastaturet. En annen ulempe var at telefonene måtte være noe tykke for å akkompagnere for tastaturet. Fordelene var rimelig åpenbare - stor skjerm og fullt qwerty tastatur.

     

    Men så hadde man f.eks Nokia E61(i) og deretter Nokia E71 og E72 og sikkert noen fler, men det er de jeg husker best. Med disse qwerty modellene trengte man ikke den ekstra åpne-bevegelsen. De var også relativt tynne. Ulempen var selvfølgelig skjermstørrelsen. Men den største fordelen var at man fikk ting gjort så mye raskere med dette designet. Kommunikasjon er fremdeles nøkkelordet, ikke sant? Derfor mener jeg at dette designet/denne formen er det ultimate hvis man hovedsakelig bruker telefonen som et kommunikasjonsverktøy. Multimedia-avspilling og spill og diverse apper er selvfølgelig også fullt mulig, men skjermstørrelsen vil naturligvis ikke være optimal for avspilling av filmer eller YouTube videoer etc., men med teknologier som HDMI ut og DLNA og slikt som BlackBerry heldigvis støtter, ser ikke jeg personlig det store problemet. Dessuten har de fleste en iPad eller en Android tablet for slike ting nå uansett...

     

    Jeg syns det er svært synd at det kun er BlackBerry som fremdeles tør å gå motstrøms. Nokia, f.eks, har opp gjennom tidene designet noen svært utradisjonelle smarttelefoner som N-Gage, 3650, N90, 7710, E70, N95 m.fl. Noen slo an mens andre var fiaskoer, men poenget mitt er at de i hvertfall hadde baller nok til å eksperimentere på den tiden. Kona har en iPhone 5 og personlig syns jeg det er en god smarttelefon (selv om jeg foretrekker Android og BlackBerry pga friheten), men på den andre siden skulle jeg f@en meg ønske at iPhone aldri hadde kommet på markedet, da det virker som om iPhone alene har knust all form for reel innovasjon på mobilmarkedet. Alt vi ser i dag er store, tynne skjerm-såpeklosser. De er alle mer eller mindre identiske. Det eneste som skiller dem er OS-et, specs og diverse gimmicks som fingeravtrykkslesere o.l. Når det er sagt, fortjener faktisk Samsung litt kred for Note-serien sin dog. Men det har blitt en konformitet i mobilverdenen som jeg virkelig hater. Hvor har nyskapningen og eksperimenteringen tatt veien? Har faktisk iPhone-en og alle dens kloner nå blitt til det ypperste designet for alle? Har vi allerede perfeksjonert smarttelefonen? Siden jeg har vært mobilentusiast siden min første mobil i 1995 (Motorola et-eller-annet) virker dette kanskje bare som surt oppgulp fra en 'gammel' (37år), nostalgisk grinebiter, hehe... :tease:

    • Liker 2
  15. Jeg må ha en i note3-størrelse før det i det hele tatt er noe poeng. Ellers hadde jeg kjøpt meg en asha fra Nokia eller noe.

     

    En Nokia Asha kan ikke sammenlignes med en Q10 f.eks. Q10-en er i en helt annen klasse. Videre skal du ha rimelig svære tomler om du ikke kan skrive på et BlackBerry tastatur ;) Jeg er selv skribent og har skrevet flere lange artikler på min Q10. En annen ting som svært få synes å vite om BlackBerry OS 10 er at den prediktive tekst input-en er fullstendig overlegen alle andre mobile OS. Jeg skriver fra mobilen nå, så jeg orker ikke å søke opp youtube videoer, men du kan jo sjekke selv om du vil. Du kan finne videoer som sammenligner tekst input på en Q10 versus en iPhone f.eks.

  16. Hvis det kommer en bra smarttelefon med fysisk tastatur, så plukker jeg den glatt opp.

     

    Det er kun noen få å velge mellom for tiden, men de fins. Det er kun BlackBerry som har baller nok til å gå motstrøms. BlackBerry Q10 er en knakende god fulltastatur smarttelefon. Den har dog en relativt liten skjerm på 3.1", men er overlegen alle andre smarttelefoner på markedet når det gjelder kommunikasjon og multitasking. Videre har man BlackBerry Classic som skal komme i november som er en oppgradering av Q10 med litt større skjerm (3.5") og flere taster (tool belt). De har også en fulltastaturmodell hvor tastaturet er også er kapasitivt - dvs. at tastaturet reagerer også på fingerbevegelser (gestures/swype) med 4.5" skjerm som heter BlackBerry Passport og skal lanseres i september. Ellers skrev jeg en noe mer utfyllende kommentar om BB og deres produkter her: http://www.amobil.no/artikler/neste-blackberry-mobil-far-kvadratisk-skjerm/161122

  17. Øhh. Får du mobilen med den kvadratiske skjermen ned i bukselomma da? :D

     

    BlackBerry Q10 og BlackBerry Classic har begge kvadratiske skjermer og er begge relativt små og hendige mobiler med henholdsvis 3.1 og 3.5 tommers skjermer. Men jeg skjønner selvfølgelig at det er BlackBerry Passport du, og alle andre, gjør narr av. ;) Den har en 4.5 tommer 1x1 (kvadratisk) skjerm, er kantete og stor - så den passer vel omtrent like godt ned i bukselomma som hvilken som helst av dagens toppmodeller som f. eks Sony Xperia Z2 vil jeg anta. ;)

×
×
  • Opprett ny...