Gå til innhold

Clone baby

Medlemmer
  • Innlegg

    380
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Clone baby

  1. Hei, er lenge siden jeg har vært innom hd "avdelingen" og har ett spørsmål.

     

     

    For 1 år siden hadde jeg 2x36gig raptor disken 8mb versjonen i raid0 og koste meg med det.

     

    Men ser nå att WD har komt med en 16mb versjon av 36gig'en, og da er spørsmålet:

     

    yter denne nye modellen -- WD Raptor 36GB SATA1.5GB/S 10K RPM 16MB -- like bra som -- WD Raptor 74GB SATA1.5GB/S 10K RPM 16MB -- ?? og er den i topp klassen ytelsesmessig av raptor diskene?

     

    takker...

  2. Hei, tenkte og kjøpe en flashminne spiller og da er det viktig att lyd kvaliteten er på topp..

     

    Har nemlig tenkt og kombinere spilleren med noen øre-propper av høy kvalitet (Link)

    7366996[/snapback]

    hmm et større spørsmål der, skal man tro brukererfaringene til øreproppene, er om spilleren kan drive de eller ei, siden det står et sted at den krever forsterker

    7367783[/snapback]

     

    Tja du sier noe der, men så sies det att hvær og en ørepropp/hodetelefon låter uansett bedre med en hodetelefon forsterker koblet imellom, men att en ørepropp "hodetelefon" kan kreve såpass att den trenger en kraftig hodetelefon forsterker imellom tviler jeg litt på. Hadde det vært tungdrevde øreklokker av den tunge arten så hadde det vært noe helt annet.

     

    Dessuten så er vell ikke utgangen til de nymotens mp3 spillerene noe svak ville jeg tro, nå som ting blir heftigere og krever desto mer strøm og kapasitet osv.

     

    Men dette er kun av egne følelse av hva som kan være rett og ikke..

  3. Standard Spørsmål:

    Du har alle nyeste drivere mtp. skjermkort og sånn?

     

    Om du har to like rambrikker, husk å sette dem i dualoppsettet på hovedkortet. På mitt hovedkort er det farga, altså lett å se hvilke to som jobber sammen. Dette er oftest nr. 1 og 3, 2 og 4. Altså to ramslotter som står ved siden av hverandre jobber ikke i dual. Det er i hvert fall slik på mitt hovedkort.

    7289185[/snapback]

     

    Driverene til Hk, Skjermkort, nettverkskortet og alt av win update er oppdatert etter siste versjon.

     

    Rambrikkene er etter min mening vanlig single brikker, asså ikke dual, og de kjøres i single mode på 400hz.

     

    Er etter min mening ganske bra oppdatert selv om hva som er nytt og hva som funker, knoter daglig i win og har gjordt dette i 10 år nå, så helt blank er jeg ikke, det var det att dette var litt nytt for meg og skjønner ikke helt hva som er gale med pc'n. Kjørte intel pc før med ati skjermkort og etter jeg kjøpte ny amd/nvidia pc så ble dette ett problem...

  4. jeg ville sjekket lasten på på CPU. Ctrl+alt+del -> Ytelse. Følg med på "Bruk av CPU". Hvis den ligger konstant høyt har ting med å stoppe opp i ny og ne. Sjekk deretter i oppgavebehandling hvilken prosess som sluker CPU.

    7289176[/snapback]

     

     

    Bruk av cpu er helt topp og ingen gale med det, alt inni windows funker som en drøm og fra jeg starter pc'en til den er ferdig inni windows så tar det kappe 15sek, samt respons tiden på og åpne mapper osv er mer enn topp.

  5. Hei, opplever att det kommer 1 hakk som ikke varer lengre enn ca 0.25sek hvært 10min, legger spesielt merke til det når jeg ser en film hvor bildet og lyden stopper 0.25sek.

     

    Er ikke direkte irriterende men skulle gjerne fått fikset det.

     

    Har en ganske nå nyinnkjørt pc med følgende HW.

     

    Amd 64 prosessor 3500+

    1gig ddr1 pc3200ram

    msi hk (husker ikker merket)

    3stk 250gig sata samsung spinpoint hd'er

    gforce skjermkort av en billig type.

     

    Kan det være rammen? har en misstanke om att det ikke var dual ram jeg fikk da jeg skulle ha, men 2 stk vanlige ram som kjøres i single mode i 400hz. Om dette kan skape litt problemer (siden det også er av ett billig noname merke)

  6. Hei, det og legge inn winxp er jo greit nokk, men det og tweake den om til mest mulig hurtig og sikker er en annen ting.

     

    Er personlig favoritt av clean deskop og ingen ekstra fjas som tull på skrivebordet, windows stander som theme (ikke xp theme), og bruke programmer som tuneup utility for og fjerne div effekter og andre ting som får systemet til og jobbe extra i visse oppgaver.

     

    Føler att minst mulig objekter på menyer og vinduer får pc'en til og jobbe kjappere, samt slå av slik raporter til windows service greie om det kommer feilmelidng.

     

    Er vell flere som er i samme båt som meg og ønsker mest mulig info om hvordan man kan "personlig-gjøre" egen windows for raskest mulig tillgang til menyer, programmer, og vinduer.

     

    Så da er spørsmålet *

     

    På hvilken måte kan man skyte opp farten i windows?

    Hvilken programmer kan være nyttige for og få vekk visse effekter og annet som tar igang unødvendig system kraft?

    Hva kan man gjøre for og få oppstarten av windows raskere selv etter deaktivering av programmer ved startup osv.

     

    Har opp igjennom tiden følt att jeg har gjort enkelte endringer av forrenkling av utsene og programmer slik att det har gått litt kjinki for meg og pc'en har hatt negative virkninger, Så gjerne kom med tips om hva man ikke bør røre på og endre på...

     

    Mvh Clony :p

  7. Luer på om det er noe vits kjøpe 64 bits windows  ?

     

    har støtte å alt der !

    7188876[/snapback]

     

    Lyrer på nesten det samme, eller har winxp 64bit innstallert nå på pc'en hvor det er en amd 64bit 3500+ på. Men er det virkelig noe serlig forskjell fra 32bit versjon til 64bit versjon?

     

    Erger meg noe grusomt att jeg ikke får bruke antivirus programmet -Antivir- siden de ennå ikke har støtte for dette i 64bit noe som får meg nesten til og gå tilbake til 32bit xp.

     

    Kan noen utdype dette og gi meg en forklaring på hva som er tingen og mest sikkert/effektivt? :ermm:

  8. 7900GTO yter som oftest bedre enn 7950GT. 

     

    Test her.

    7234162[/snapback]

     

    Takker, ser ut som det blir 7900gto :hmm:

     

    er vell opptatt av lav støy osv, men finnes dette kortet med passiv kjøling?

     

    Så forresten att det var kun ett kort av 7900gto som var tigjengelig ifølge prisguiden, og det var det msi kortet. Betyr det att dette kortet er på bra vei ut fra markede og gammelt?

  9. 7900 GTO tek to plassar fordi kjølaren er så diger.

    7234132[/snapback]

     

    Så den som er uten vifter blir ikke utsatt for og svette under mye spilling asså?

     

    Regner med det er ett gaming kort for de som ikke overklokker, og heller fokuserer på støynivå? effekten forblir den samme og den funker like så bra som med den med vifte ved timer med spilling?

     

    :ermm:

  10. GeForce 7950 GT

     

    Billigste ca. 2300,- og vifteløs kan du også få det til ca. 2500,- En kompis har det msi kortet uten vifte og det er bare  :dribble:  :love:

     

    edit: De 2 billigste har bare 256MB minne mens resten har 512, noe og tenke på det også. 200 kroner for dobbelt minne og NULL vifte, spør du meg så er svaret enkelt :yes:

    7234093[/snapback]

     

    Så det er stor forksjell fra 7900 GTO 512 MB til 7950 GT 512 MB?

     

    Er jo så og si samme pris på begge to..

     

    Ser også att det kortet tar kun 1 kortplass, mens det7900 tar to, why?

  11. Eg trur du ser litt forskjell viss du har eit grafikkort til 2-3k enn eit 7300GS, men eg syns det hadde vert sløsing å kjøpe noko så dyrt til ein kontorPC.

    Du sa budsjettet ditt var rundt 3000 kr. Dette er svært bra for prisen og kostar berre halvparten. Dette er endå bedre, men kostar litt meir.

    7233777[/snapback]

     

    Det MSI GeForce 7900 GTO 512 MB kortet så både lekkert og meget interresangt ut, tror det vil føle seg godt hjemme i pc'en min nå som hk'et er msi :love: , men som sakt, er ikke akkurat kontor pc, gamer litt battlefield og litt bilspill sån av og til, men mesteparten er jeg uti windows.. Men problemet mitt er att jeg liker gjerne det som er litt for godt for meg, for da "føler" jeg att det er akkurat passe til mitt behov ;)

     

    NX7900GTO-T2D512E-564x376.jpg

    Ble litt solgt da jeg så esksen og kortet, men er ytelsen av samme stil? :whistle:

     

    Noen andre forslag?

  12. Hei, er ganske uoppdatert på hardware fronten nå og skulle hatt meg ett skjermkort til pc'en som jeg mesteparten skal bruke til filbehandling, nedlasting, filmtitting, musikk, web og chatt og muligheten for litt gaming hadde vært kjekt også.

     

    Men er det sån att ett "dyrt" skjermkort over 2-3000kr kjører mine behov bedre enn det Nvidia 7300GS til under tusenlappen som jeg har nå? da mener jeg asså ikke til gaming men til knoting i windows.

     

    Får en feeling att text og div ting i win gir anntydning til hakking ved scrolling av text osv, det dette fordi skjermkortet er av den simple typen?

     

    Som sakt, ønsker forslag til skjermkort som er kraftig til oppgaver i windows og feks. spille battlefield2 osv problemfritt..

     

    Dudsjett rundt 3000kr

     

    Mvh Clony :)

     

    PS. ønsker ikke skjermkort til kontor arbeid, føler jeg driver mer enn og bruke kalkulator og være i word :p

  13. Hei.

     

    Er på utkikk etter nye komponenter til pc'en min og tenkte og kjøpe komponenter i "toppklassen". Har lenge vært borte fra hva som er nytt og bra og trenger en oppdatering.

     

    Har i lengre tid hatt AMD men bytta over til intel da AMD'en svei seg, og er vell fornøyd med intel, men hvilken vei skal jeg gå? er vell ute etter stabilitet og ytelse. CPU max 5-6000kr.

     

    Så har man Hovedkortet, er litt fan av asus og tror det er det merket jeg går for innen hk, men om noen har noen forslag til hva annet merke jeg bør gå for så kom gjerne med det. HK max 2000kr

     

    Så er det RAM, er stor fan av Kingston og Corsair men igjen om noen har noen forslag til hva annet merke jeg bør gå for så kom gjerne med det også. RAM max 4000kr

     

    Så til slutt så har vi skjermkort. Er vell ingen aktiv gamer, men liker og ha muligheten til og kjøre ett spill til sitt ytterste. Har hatt både nvidia og ati, men mener jeg likte nvidiaen mer fordi ati sine drivere osv er litt problematisk etter min mening. men kansje tidene har forrandret seg nå som det er ett år siden jeg bytta til ati. Skjermkort max 5000kr.

     

    Mvh Clony

     

    Takk på forrhånd... :thumbup:

  14. Kjør demoutgaven av SpySweeper ( http://www.webroot.com ) og legg deretter ut en HijackThis-logg (link i sig).

    6361315[/snapback]

     

    Slik??

     

    Logfile of HijackThis v1.99.1

    Scan saved at 18:34:15, on 22.06.2006

    Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)

    MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)

     

    Running processes:

    C:\WINDOWS\System32\smss.exe

    C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe

    C:\WINDOWS\system32\services.exe

    C:\WINDOWS\system32\lsass.exe

    C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe

    C:\WINDOWS\system32\svchost.exe

    C:\WINDOWS\System32\svchost.exe

    C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe

    C:\Programfiler\AntiVir PersonalEdition Classic\sched.exe

    C:\Programfiler\AntiVir PersonalEdition Classic\avguard.exe

    C:\WINDOWS\system32\CTsvcCDA.EXE

    C:\WINDOWS\system32\svchost.exe

    C:\WINDOWS\system32\ZoneLabs\vsmon.exe

    C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe

    C:\WINDOWS\Explorer.EXE

    C:\Programfiler\AntiVir PersonalEdition Classic\avgnt.exe

    C:\Programfiler\Creative\Sound Blaster X-Fi\Volume Panel\VolPanel.exe

    E:\Progrs\Zone Labs\ZoneAlarm\zlclient.exe

    C:\WINDOWS\SYSTEM32\CTXFISPI.EXE

    C:\WINDOWS\system32\ntvdm.exe

    C:\PROGRA~1\MOZILL~1\FIREFOX.EXE

    C:\Programfiler\Webroot\Spy Sweeper\WRSSSDK.exe

    C:\WINDOWS\explorer.exe

    C:\Programfiler\VideoLAN\VLC\vlc.exe

    E:\Firefox downloads\hijackthis\HijackThis.exe

     

    R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant =

    R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Koblinger

    O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Programfiler\Adobe\Acrobat 7.0\ActiveX\AcroIEHelper.dll

    O2 - BHO: SSVHelper Class - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Programfiler\Java\jre1.5.0_06\bin\ssv.dll

    O4 - HKLM\..\Run: [avgnt] "C:\Programfiler\AntiVir PersonalEdition Classic\avgnt.exe" /min

    O4 - HKLM\..\Run: [VolPanel] "C:\Programfiler\Creative\Sound Blaster X-Fi\Volume Panel\VolPanel.exe" /r

    O4 - HKLM\..\Run: [Zone Labs Client] "e:\Progrs\Zone Labs\ZoneAlarm\zlclient.exe"

    O4 - HKLM\..\Run: [spySweeper] "C:\Programfiler\Webroot\Spy Sweeper\SpySweeper.exe" /startintray

    O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Programfiler\Java\jre1.5.0_06\bin\ssv.dll

    O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Programfiler\Java\jre1.5.0_06\bin\ssv.dll

    O9 - Extra button: Create Mobile Favorite - {2EAF5BB1-070F-11D3-9307-00C04FAE2D4F} - e:\progs\activesync\INETREPL.DLL

    O9 - Extra button: (no name) - {2EAF5BB2-070F-11D3-9307-00C04FAE2D4F} - e:\progs\activesync\INETREPL.DLL

    O9 - Extra 'Tools' menuitem: Create Mobile Favorite... - {2EAF5BB2-070F-11D3-9307-00C04FAE2D4F} - e:\progs\activesync\INETREPL.DLL

    O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Programfiler\Messenger\msmsgs.exe

    O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Programfiler\Messenger\msmsgs.exe

    O18 - Protocol: msnim - {828030A1-22C1-4009-854F-8E305202313F} - "C:\PROGRA~1\MSNMES~1\msgrapp.dll" (file missing)

    O20 - Winlogon Notify: WRNotifier - C:\WINDOWS\SYSTEM32\WRLogonNTF.dll

    O23 - Service: AntiVir Scheduler (AntiVirScheduler) - Avira GmbH - C:\Programfiler\AntiVir PersonalEdition Classic\sched.exe

    O23 - Service: AntiVir PersonalEdition Classic Service (AntiVirService) - AVIRA GmbH - C:\Programfiler\AntiVir PersonalEdition Classic\avguard.exe

    O23 - Service: Ati HotKey Poller - ATI Technologies Inc. - C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe

    O23 - Service: ATI Smart - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\ati2sgag.exe

    O23 - Service: Creative Service for CDROM Access - Creative Technology Ltd - C:\WINDOWS\system32\CTsvcCDA.EXE

    O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Programfiler\Fellesfiler\InstallShield\Driver\11\Intel 32\IDriverT.exe

    O23 - Service: Webroot Spy Sweeper Engine (svcWRSSSDK) - Webroot Software, Inc. - C:\Programfiler\Webroot\Spy Sweeper\WRSSSDK.exe

    O23 - Service: TuneUp WinStyler Theme Service (TUWinStylerThemeSvc) - TuneUp Software GmbH - C:\Programfiler\TuneUp Utilities 2006\WinStylerThemeSvc.exe

    O23 - Service: TrueVector Internet Monitor (vsmon) - Zone Labs, LLC - C:\WINDOWS\system32\ZoneLabs\vsmon.exe

  15. Hei, har noen irriterende spywares som kommer om og om igjen, har både adaware og Spybot - Search & Destroy men ingen av de klarer og fjerne det.

     

    Hvordan får jeg fjerna dette:

     

    Asvertising.com

    Acenue A, Inc.

    CasaleMedia

    DoubleClick

    FastClick

    HitBox

    MediaPlex

    Sexlist

     

    Og hvordan kan jeg beskytte meg mot slikt dritt? Har Antivir og ZoneAlarm med anti-spyware på hele tiden...

     

    Håper noen kan hjelpe meg, for dette irriterer meg grusomt :no:

×
×
  • Opprett ny...