Gå til innhold

matsa

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

matsa sine prestasjoner

68

Nettsamfunnsomdømme

  1. PS5 i hvert fall. Jeg forstår at noen er frustrerte men jeg nyter hvert minutt av denne opplevelsen.
  2. Jeg har lagt merke til noen få framedrops men det yter veldig bra. På ingen måte er det ille. Jeg nyter hvert minutt av denne opplevelsen.
  3. "We will aoid scurvy if we all eat an orange" "Hmmmm... doorhinge?"
  4. Ville du sagt "Craig Mazin jobber med en tilpasning av TLoU"? Ingen av delene fungerer på norsk. Vi ville kanskje heller snakket om en "TV-utgave av TLoU?
  5. Du spilte part 1 remastered. Det var bare en tilpasning til PS4. Dette er en remake i part 2-motoren. Jeg har spilt alle utgavene. Det er en fantastisk remake og PC-spillere kan glede seg!
  6. Serieskaperne har da bestemt antall episoder og lengde på disse. Jeg skjønner ikke hva du mener om manglende tid. Jeg er en av disse "blodfan" som elsket de gjorde med denne episoden. Dette subplottet ville ikke passet inn i spillet men er perfekt her. Jeg ønsket å vite mer om Bill da jeg spilte spillet i 2014. Og igjen da remake'n av Part 1 kom. Så jeg er helt enig med artikkelforfatter. Dette er adaptasjon gjort riktig.
  7. Squeeek! Matt Mercer er rett mann for jobben. Nå må bare resten av CritRole få andre stemmer slik som i Pillers of Eternity. 😉
  8. Akustisk Take On Me med Ashley Johnson var helt riktig i et stille øyeblikk av Part 2 men dette ble litt for mye for meg.
  9. Jeg kom akkurat dit I spillet og kom tilbake for å lese artikkelen. Utrolig koselig for oss nordmenn.
  10. Jeg trodde faktisk at det var coop frem til du skrev dette nå. Det er to-spiller co-op.
  11. Horizon Forbidden West via remote play i en Backbone One er et "mobilspill"? Pokemon Go er et mobilspill.
  12. Kan gjøres ved at dei velger en ending å gjør den til "canon" (finnes det et norsk ord for dette?) Jeg kan ikke forstå noe annet enn at de har gjort nettopp dette for å kunne lage ME4. For øvrig synes jeg slutten på ME3 er mye bedre etter å spilt Leviathan-DLCen.
  13. Jeg har samme erfaring men jeg vil legge til Sam'n'Max Hit the Road. 😀
×
×
  • Opprett ny...