Gå til innhold

PerAndre123

Medlemmer
  • Innlegg

    664
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av PerAndre123

  1. Vi klaget til entreprenør pga. dårlig fall på baderomsgulv og sluken ikke er helt riktig plassert i dusjen. Entreprenør kom og så på problemet, og erkjennet at dette var alt for dårlig, men pga. vi klaget for sent ville dette ikke bli dekket, og referte til bustadoppføringslova peragraf 30, første ledd at forbrukeren mister retten til å gjøre en mangel gjeldene dersom det ikke er reklmart «innan rimeleg tid etter at gorbrukaren oppdata eller burde ha oppdaga mangelen».

    Boligen ble tatt over 2017. Saken er at eier av bolig, bodde alene i leiligheten frem til 2019 da samboer flyttet inn. Samboer påpekte det dårlige fallet, noe eier av bolig ikke hadde bemerket så veldig og trodde vannet skulle bli liggende litt i dusjområdet etter dusj. Kan og være lengde på dusjen til ny samboer som er lengre enn eierens som gjør at det var da lettere å legge merke til.

     

    Så spørsmålet er, er det for sent å klage nå som entreprenør sier, da dette var en feil eier selv ikke var klar over var en feil? Om man dusjer kort og ikke har vann over hele gulvet er vell ikke fall i gulv noe alle og en hver legger merke til?

    Takker på forhånd for alle innspill og hjelp i saken.

     

  2. Tenkte å teste ut Revolut. Lastet ned app, registrerte meg og satte inn 100 NOK så jeg fikk bestilt meg VISA-kortet.

     

    Skulle teste kortet i dag så gikk på COOP OBS og skulle betale for en brus. Men da fikk jeg opp: 

     

    AVVIST

    UGYLDIG TJENESTE

    FOR BRUKERSTED

     

     

    Noen som har dette kortet? Trodde det skulle virke alle plasser som tok VISA?

  3. Noen som har tips å komme med her? Vibrerer fortsatt i tide og utide uten at jeg får nye notifikasjoner :( irriterende å sjekke telefonen når den rister og så har det ikke kommet noe når det skjer så ofte..

     

    Har samme symptomene her... Jeg TROR det er notification om App som er aggresiv/drainer batteriet, og i det jeg åpner mobilen er appen lukket/stengt ned og notification derfor borte.

  4. Hehe ja, det er ikke mye forskjell.. Men merker det helt klart når jeg holder den i handa. Har vel noe med at jeg er godt vandt med størrelsen på S9.

     

    Registrerte meg for Buds, men fikk de bare i hvit :/ Spurte også Samsung på chat, men det var ikke mulig å få de i svart.. 

     

    Whaat? Når får de inn svart da?

  5.  

    Må si at Huawei virkelig tar innersvingen på både Apple og Samsung nå. Har Samsung S9+ nå, men skjer det ikke noe revolusjonerende med S10, kan jeg fort se for meg at jeg går over til Huawei.

     

    Flotte telefoner, men jeg er opptatt av sikkerhetsoppdateringer og systemoppgraderinger og bruker Android One. Huawei er historisk verst i klassen hva gjelder dette, og Samsung er elendige på oppgraderinger selv om de har blitt noe bedre på sikkerhetsoppdateringer.

    Så inntil videre holder jeg meg unna. Kjedelig med Android 8.1 om to år når Android 11 lanseres

    Trege med de releasene ja, men på min Huawei Mate 10 Pro har jeg siste måneden fått 2 sikkerhetsoppdateringer (Google security patches) I går fikk jeg oppdateringen for patchene fra oktober.

  6. På jakt etter ett spill jeg spilte på 90-tallet.

    Husker esken det kom i var det en demonaktig skikkese på i en sirkel. Tror det skulle fårestille en vampyr, hadde hvitt hår.

    Selve spillet var at man gikk rundt i en by, traff på vakter man kunne snakke/slåss med (type sverd/øks).

    I bygningene kunne man gå inn å kjøpe drinker som bestod av insekter(?) og man kunne leie rom hvor man og kunne legge fra seg tingene sine i en kiste. Fra disse husene var det ofte og trapp ned i en kjeller/dungeon hvor man gikk ned å slåss.

    På natten mener jeg å huske at vakter/folkene ute i byen ble omgjort til monster/vampyrer/varulver.

  7. Må ikke skru opp lyden så veldig, og hører ikke noe elektrisk støy - så headsettet virker all good!

     

    Har derimot litt problem med ModMic`en (ModMic 5). Lyden fra meg blir så utroooolig lav... Har prøvd å booste, blir ikke særlig bedre.

    Ser det anbefales å kjøpe "Antlion audio usb sound card" og koble headset og mic til den istedet for å få mer power.

    Men da lurer jeg igjen, bør jeg gå for en slik usb-dings, eller er da en dac bedre valg?

×
×
  • Opprett ny...