Gå til innhold

Paulex

Medlemmer
  • Innlegg

    1 592
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Paulex

  1. Nå skjedde det igjen, denne gangen var det annerledes da strømmingen og chrome browseren ikke ble berørt og fortsatte som normalt. Skjermen med diablo 4 (eller hvilket som helst annet spill) ble sort og avsluttet programmet. 

    (Det kommer også en lyd, tilsvarende den som kommer når du kobler inn en USB enhet) "ping pong ping"

    Ny oppdatering. Jeg har funnet ut av at om jeg "windows-keyer" via discord, fra diablo 4, så går til chrome tabben. Så er den mer fornøyd.

  2. Prøvde først å skru av HW akselerasjon i chrome nå, ser ut som kanskje det har hjulpet litt. Skal prøve litt utover å se, men det er allerede forbedringer tror jeg. Er ikke så enkelt å reprodusere krasjen da det ikke var noe som skjedde hver eneste gang... men det virker som den er mer tilfreds med alt tabbing nå. Før så var det litt sånn "hakking" som om den egentlig ikke hadde så veldig lyst til å drive med det.

    Hvis det skjer igjen skal jeg prøve å reinstallere hele sulamitten :)

  3. image.png.648dae4387b9d1b2f48578eb77a69c94.png

    Jeg har problemer med at maskinen krasjer når jeg spiller div. spill (også i windowed). Eksempel:
    Jeg spiller diablo 4 (ikke prøv dette hjemme) og klikker med musen på den andre skjermen på en chrome tab. Da blir begge skjermene sorte, og diablo 4 svarer ikke, samtlige streams jeg ser på ser slik ut: 
    image.png.bc5ede667ccfc7049d4ef1f9cae52a9a.png
    Og den går også ut av discord av en eller annen grunn, selv om jeg ikke bruker det nødvendigvis mens jeg spiller.

    Jeg har akkurat oppdatert drivere til skjermkortet.

    ELP.

  4. Jeg har hatt en del "gamingheadset" av ymse kvalitet, senest astro, som har en noe tvilsom dockingstasjon og byggekvalitet etter min mening.

    Det jeg leter etter er på mange måter en erstatter for dockingstasjonene til "gamingheadsettene". Jeg har hørt og erfart at den bluetooth løsningen windows 10 sitter på ikke er helt i vater når det kommer til å få sendt lyden ut til riktig tid. 
    Trenger jeg bare en random usb/bluetooth dongle, eller er det ikke noe håp/teknologi enda som gjør dette smertefritt?

    Da sitter jeg med et litt bedre utvalg av trådløse headset, om dette hadde vært mulig. 

  5. metalheart666 skrev (28 minutter siden):

    At du og mangen andre ikkje foretrekker det endra vel ikkje poenget mitt at dei fleste fortsatt foretrekker det.

    Og ja litt gameplay på Gamer.no som viser mekanikk, flow, våpen osv hadde absolutt løfta anmeldelsen nokon hakk.

    Hvor har du funnet kildene til at "de fleste" vil ha youtube reviews? 

    Spillet i seg selv minner mer om en ds3 mod enn noe selvstendig spill. Kort, få og kjedelige bosser, bugs og soner uten noen sjel.

  6. Det eneste de kan gjøre for å "forbedre" denne serien er å revurdere hele FUT modellen. Den er kvalm, grådig og sikter seg stadig inn mot gambling med flere "spesielle" versjoner av spillerkort. De vet vel at barna det markedsføres mot er svak for dette. Inntil det er forbedret burde ingen kjøpe fifa, så slipper man å indirekte støtte denne praksisen.

  7. Iki skrev (På 2.6.2020 den 17.10):

    Alle skytespill.

    Bilspill.

    Sportsspill.

    Flere rpg spill.

    Indie spill.

    Isometriske arpg spill.

    Osv.

    Den eneste sjangeren som fortsatt tar godt betalt for DLC er singleplayer rpg spill.

    DOOM (online pvp) tar 300 kroner. Borderlands 3 (Multiplayer shooter) tar faktisk 480. The division 2 (Multiplayer shooter) tar 400. Altså, det utelukker iallefall "alle skytespill" så jeg slipper å bruke tid på å finne priser på resten. Need for speed heat kom på steam nå akkurat som "bilspill" med 100 kroner i DLC, en av dem kosmetisk riktignok. Du har dessverre feil, men du kan ikke godta det, så da avslutter vi her :)

    Poenget med tråden er at terraria har oppdatert i 9(?) år uten å ta penger for DLC. Godt for dem.

  8. Theo343 skrev (11 timer siden):

    Når denne ødeleggende kulturen også  begynner å prege spillindustrien så velger jeg andre spill. Beklager CDPR.

    Ja, jeg er helt enig i mye av det du skriver, men jeg tror CDPR mest gjør det for at det nærmest ble en bransjestandard. Det er ikke nødvendigvis en standard jeg er enig i, men nå har spillbransjen gitt en verdi til en handling og situasjon som de kan måles mot i fremtidige situasjoner. Synd for dem. Blir spennende å se hva som er "like viktig", tydeligvis ikke mye opp til nå.

  9. Tror det er en "damned if you do and damned if you don't" situasjon. Jeg mener selve rasismeproblematikken krever MER enn en "fokus-uke" på rasisme, og heller en holdningsendring over tid. Om man mener en nyhet ville "ta for mye plass", så folk glemte alt som omhandler rasisme og viktigheten av det, da er man enten naiv, eller så har man en jævla revolusjonerende nyhet. Derfor tror jeg ikke en nyhet i spillindustrien ville vært totalt ødeleggende for budskapet, men igjen, det er nok det riktige å gjøre siden andre selskaper allerede har tatt den veien.

  10. Iki skrev (8 timer siden):

    Ikke nå lengre.

    Mange har gått over til gratis DLC men betalt kosmetikk i spillene.

    Det er objektivt feil, men greit. Kommer vel ann på hva du legger i "mange". Men du spiller nok en sjanger som fortnite eller lignende der kosmetikk dominerer, mens noe innhold er gratis. Resten av oss må enten kjøpe seasonpass eller betale for DLC fortsatt dessverre. Og jeg skal like å se den dagen kosmetikk finansierer DLC i singleplayerspill.

    • Liker 1
  11. Pallehysa skrev (20 timer siden):

    Kjøp av endå eit EA produkt er heilt avhengig av korleis dei håndterer Fifa dei neste 2-3 åra..

    Tror EA sin visjon med Fifa er at de må fornye akkurat nok til at folk blåser avgårde hele ukelønna si på FUT packs. For min del kjøper jeg iallefall ikke noe fifa igjen før de gjør noe med microtransaksjonene der i gården, så aldri regner jeg med.

    Men håper de klarer å lage noen flere gode singleplayer spill i andre sjangere enn bare star-wars også snart. Det har skjedd før, så det kan vel i teorien skje igjen.

  12. afterall skrev (12 timer siden):

    Tar derfor ferdig kvalitetstestede nyutgaver over det å igjen vie masse tid til å modde spill selv.

    Blir spennende å se om nyutgaven blir Skyrim - "legendary edition" eller faktisk bra. Jeg har selv prøvd å modde spill som du nevner og det er så ufattelig tidkrevende å finne kompatible deler, loadorder og masse piss, som jeg faktisk håper å slippe med disse nyutgivelsene. Som du forsåvidt også er inne på.

    p.s. om du skal spille andromeda så gå inn med ekstremt lave forventninger, da gjør man det til en bedre opplevelse.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...