Gå til innhold

CirkA7

Medlemmer
  • Innlegg

    131
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av CirkA7

  1. Hei.

    Så bra det er flere som har søkt/lurer på dette studiet.

    Jeg går på studiet nå og synes det er veldig spennende. Selvfølgelig litt barnesykdommer mtp. oppsett av fag, lærere osv. men det regner jeg med vil løse seg til høsten igjen når det nye kullet starter.

    Jobbmulighetene er bra, det er bare det at de må lage nye paramedicstillinger rundt om, for vi skal ha rett på sykepleierlønn når vi er ferdig (pga. bachelor).

    Foreløpig er det ikke avklart noe annet enn vi vil få ambulansearbeider autarisasjon. Håper dette vil endre seg i framtiden. Til den som spurte om det var vits i om en som har gått på ambulansefag tidligere har noe utbytte av dette: Ja! Dette er et stort sprang fra videregående. Siden det ikke idag er på plass noen konverteringsgreier fra national paramedic til bachelor paramedic ville jeg tatt dette studiet. Det er fullt mulig å jobbe utenom.

     

    En paramedic kan jobbe på båt, ambulanse, helikopter, nordsjøen og som nevnt over her er det satt igang et prøveprosjekt med paramedic på akuttmottak. Det går visst veldig bra (så der er enda en mulighet). SØK SØK SØK :)

  2.  

    Har 5S og jeg opplever telefonen raskere. MEN internetten er blitt syyykt treig. Det gjelder 3G, wifi hele pakken. Er det noen andre som opplever dette?

     

    Edit: Leste plutselig innlegget over. Da er jeg ikke alene!

     

    Jeg har det samme problemet, jeg har iphone 5s wifi er dårlig selv om jeg har 3 signaler og noen ganger så går det ikke surfe. Og klikker ofte med lyd og ting og tang henger sammen ;( de vil at vi skal kjøpe iphone 6

     

    Leser at den oppdateringen som ble trukket fikset dette problemet. Synd det skapte mange andre. hehe

  3. Hei.

    Jeg har gått på en blemme når det gjelder størrelsen på avtrekksrøret som går fra vifte og ut fra kjøkkenet.

    Jeg har lagt et 100mm rør og nå når jeg ser etter ventilatorer så er tilkoblingen på 150mm. Jeg vet man kan bare sitte på en overgang, men vil dette gå betraktelig utover sugeeffekten? Er det fare for at ventilatormotoren går varm grunnet mye motstand?

    Håper noen kan svare på dette! Takk.

    PS.

    Kan legge til at de ventilatorene jeg har sett på har en kapasitet på opptil 800m3.

  4. Hei.

     

    Det heter nå isotretinoin, og sånn jeg ser det så kan du begynne på den kuren hvis leververdiene dine er gode (de tar prøver før du begynner) og at du ikke har tenkt å bli gravid. Du har prøvd tetracykliner og det er det eneste jeg trengte å ha prøvd før jeg kunne begynne på kuren. Jeg gikk rett til Aleris i stedet for å vente i mange måneder for å komme til.

    Jeg ble helt fin av kuren. Det er alltids en sjangs for at det kan komme tilbake, men den er liten. Jeg synes det var verdt det!

     

    Lykke til!

×
×
  • Opprett ny...