Jump to content

yooman

Medlemmer
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 :)
 1. virker nok ikke over nettet vil jeg tro, men man kan sikkert hacke seg til med hamachi tror jeg
 2. Stemmer, streker får du fordi jorda og alt i himmelen er konstant i bevegelse. Når man har for høy lukkertid så har jorda\objektet beveget på seg. Det finnes en eller annen sted en formel man kan bruke for å beregne hvilken lukkertid man skal ha pr instillingenr man bruker. her var den: http://petapixel.com/2015/01/06/avoid-star-trails-following-500-rule/
 3. Stemmer, streker får du fordi jorda og alt i himmelen er konstant i bevegelse. Når man har for høy lukkertid så har jorda\objektet beveget på seg. Det finnes en eller annen sted en formel man kan bruke for å beregne hvilken lukkertid man skal ha pr instillingenr man bruker.
 4. trenger ikke blåtann, du kan bare bruke en soundblaster amplifier http://www.prisjakt.no/product.php?p=2657436
 5. enig, ellers, så kan man alltid bruke en billig fm-sender fra ebay.
 6. Tror behovet trer i kraft når du havner i en slik situasjon, i følge sony, lool
 7. Ikke noe nytt egentlig. Man kan gjøre omtrent det samme med z3+ som ble lansert rundt sommeren i 2015
 8. Måten noen nettsider klarer å slå adblocker er egentlig ganske enkelt og lurt måte. De bruker en math algoritm i javascripten som genererer en tilfeldig string med bokstaver, som blir senere brukt i id eller class attributtene til div, <div id="XSDDF"></div> på denne måte vil den diven alltid ha forskjellig id, som videre fører til at adblocker ikke klarer å gjenkjenne div-en som en reklame eller en melding til adblocker brukere.
 9. Noen mobiler som gjør dette? vet ikke, men du finner sikkert en app som klarer å åpne raw format filer
 10. Nå har jeg ventet på denne telefonen over 1mnd ifra komplett som ikke har klarer å levere bundle edition. Kanskje vil lykken være på min side denne gangen.
×
×
 • Create New...