Gå til innhold

MaJuice

Medlemmer
  • Innlegg

    106
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MaJuice

  1. Jeg er på mitt chaintech kort nummer 3 nå, jeg har hatt ett socket a kort, så kjøpte jeg ZNF3-150 dette funket for meg med noname pc 2700 minne, spørsmålet er, hvordan du setter brikkene, både ZNF3-150 og ZNF3-250 er SÆRE når du skal ha 3 brikker, og om du setter de feil, les under montering av minne i manualen, jeg knotet litt med ZNF3-150 selv, mitt var generelt ustabilt, ZNF3-250 derimot er en drøm, med mangel på enkelte BIOS funksjoner, men pyttsann =)

     

    Ellers, meget bra prosjekt. stå på =)

     

    Edit: Ikke stol på den postkode tingen, den skylder på minnet nesten uansett :p

  2. Det der er en ribbe som du selv kan velge vifte på. Med ordentlig kjøleløsning(luft) ligger min A64 3500+ på ca 42-44 grader idle, om det ikke er noen vifte der til å flytte varmen, blir det fort VELDIG varmt.

  3. Grunnen til at UPC får bra ping til nesten hele europa er at all utenlands trafikk fra upc går helt ned til nederland, der hovedkontoret til chello er, fra nederland går det så videre til dit det skal, derfor er nok sverige litt tregt ja, for da må trafikken helt ned til nederland og opp igjen..

     

    Er ihvertfall slik det SKAL fungere hos upc, vet ikke om det gjør det hele tiden i realiteten ;)

  4. Jeg har selv hatt upc i ett år nå, mest stabile jeg har vært borti, hvordan oppkobling du får hos upc avhenger veldig av coax nettet som er hos deg, jeg har aldri vært borti noe mer stabilt, men upc gjorde susen har ikke mistet oppkoblingen en gang siden jeg byttet fra ngt til upc, noe som datt ut en gang i timen nesten, telenor var like jævlig samme var catch jeg var visstnok for langt fra sentralen.

     

    UPC var sinnsykt langt nede en stund, men nå har kvaliteten stabiliteten og kundeservicen fått en enorm forbedring, men grunnet disse prioriteringene trur jeg ikke hastighet vært noe stort emne hos upc.

  5. Hvis du nettopp byttet hovedkort så er det jo mulig at du fikk ett som snakker med temp dioden inni kjernen på cpu'n din, derfor økning i temp.

     

    Jeg har opplevd det samme, og det er ingenting og bry seg om, temp midt inni core blir ALTID høy uansett hva slags luft kjøler man bruker.

  6. øk HTT bussen oppover med 5 og 5 mhz, når maskinen blir lite samarbeidsvillig, gi cpu litt mer volt og prøv mer, noe annet en det er det ikke =)

     

    Jeg har oxo denne cpu'n, den kjører stabil på 2350 mhz for meg, noe særlig mer en det får man ikke ut av den.

     

     

    Ha litt tolmodighet, så slipper du å få klager, noen svarer etterhvert, dobbeltposts er unødvendige.

  7. Jeg syns egentlig at det blir litt feil fokus her jeg, alle omtaler kazaa som ett eget nettverk når det i realiteten ikke er mer enn en klient for å få tilgang til FastTrack nettverket. Jeg har brukt mye og min personlige mening er at FastTrack (kazaa morpheus osv) er helt greit til musikk, skal man ha noe annet så er dc++ eller Bittorrent tingen. eneste minuset med bittorrent er vel egentlig at det er ikke så lett og finne ting som ikke er helt nytt der, i og med at det blir borte etterhvert.

     

    Et lite utdrag fra den klienten jeg bruker for tiden apollon(linux) viser jo hva som har flest brukere,

     

    FastTrack:

     

    Users: 2.4 million

    Files Shared: 905.0 million

    Total Size Shared: 6.1 million GB

     

    Gnutella:

     

    Users: 97.1 thousand

    Files Shared: 11.6 million

    Total Size Shared: 102.7 thousand GB

  8. Det finnes kun enkelte steder, det er som oftest i blokker/rekkehus hvor 10mbit er delt på alle med oppkobling, dvs at om ingen bruker internett får du 10mbit og tilsvarende dårlig om mange bruker det,

    De gikk konkurs for noen år siden og utifra hva jeg vet fortsetter de kun drift av eksisterende kunder uten og bygge ut mer.

  9. Det er jo ikke windows som gjør det slik, harddisk produsentene regner en mb som 1000 bytes, ikke 1024 som windows gjør, derfor får du mindre plass enn hva som står på disken, (mulig jeg er helt på jordet men mener det er slik det er)

     

    ta for eksempel en 40 gb disk, 1MB = 1000 bytes * 40000 = 40GB / 1024 = 39062,5

    så tar i tillegg filsystemet plass.

  10. Jeg får min ny innkjøpte AMD Athlon64 3000+ til å kjøre på 2350 prime stabilt med stock kjøling, 43 grader load, men jeg funderer på en ting, er det bare mitt hovedkort eller er Athlon64/nForce3-150 MP låst?

     

    Den booter xp på 2400 men tryner på nature testen i 3dmark 01, får anskaffe no vannkjøling og no bedre minne en noname pc2700 snart ;)

×
×
  • Opprett ny...