Jump to content

SimpliEcks

Medlemmer
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

About SimpliEcks

 • Birthday 10/12/1980

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hvordan i all verden får man slette eget svar/inlegg i en tråd?
 2. Du er ikke alene om det. Det første jeg tenkte da jeg så bilde var at dette så ut som en pengebøsse fra kirken
 3. Godt det er en stund til det kommer. Med beta-tilgang blir man litt lei spillet før lansering, så nå er det pause.
 4. Var jo en fin sak å ha for å spille Vita og PSP spill på stor TV, men når Vita spill som bruker touch og støtten for enkelte PSP spill ble borte (f.eks Valkyria Chronicles 2), er det jo klart at dette produktet blir mindre attraktiv og dør ut.
 5. En dag vil de gamle gnierne i filmbransjen dø ut, og da er det kanskje håp om at noen yngre folk ved roret innser at dagens forretningsmodell er avleggs.
 6. Får håpe dette blir bra da, så det ikke er bare ratchet & clank som er det eneste bra fra insomniac...
 7. Virker som alle har spilt igjennom Mass Effect unntatt meg. Da spillet kom, spilte jeg det en times tid før det ble lagt på hylla. Har ikke rørt det siden. Hører ofte at det er så bra og alt det der, men ingenting har vekket lysten til å prøve det igjen... hva skal til tro...?
 8. Fin premie, men irriterende at den står på skrå i ladern!
 9. For oss som har Xbox One og trenger lagringsplass, så er det bare å koble på en USB 3.0 ekstern disk på minimum 256 GB. Ja, man kan installere spill på den. Den fungerer da akkurat som den interne.
 10. Har en kode til Deus Ex Game of the Year på Steam, så send PM om du vil ha den. Førstemann får koden.
 11. Får slenge meg på jeg også... har en Uplay-nøkkel å gi bort (Funker ikke på Steam). //Tar ingen ansvar om nøkkel ikke fugerer// Edit: Kode gitt bort
 12. Den lyden er ikke normalt. Hadde dette på en enhet fra UK kjøpt i norsk butikk. Fikk returert den og kjøpt en ny en. Den nye enheten er helt stille. Dette var rundt april/mai el.no
×
×
 • Create New...