Gå til innhold

Leif E

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Leif E

  1.  

    Ofte spiller man nå også med "Competetive settings" på Fortnite, noe som øker FPS drastisk, minimerer input-lag og gjør det generelt lettere å se fiender.

     

    View distance: EPIC

    Shadows: OFF

    Anti-Aliasing: OFF

    Textures: EPIC

    Effects: EPIC

    Post Processing: LOW

    V-Sync, Motionblur: OFF

     

    "Low" textures kunne vært nyttig, spesielt fjerne busker som kan være spillere. Litt sært.

    Var jo sånn PUBG var i starten. Low fjerna nesten alt gresset :) Heldighvis fiksa de det.

    • Liker 3
  2. Håper flere produsenter følger etter å tilbyr ren android. Jeg er ikke interessert i bigbsy, s planner, s dit og datt.

     

    Touchwiz og Co gjør UIet så forbanna sirup

    Har ikke hatt en Samsung mobil, men har en Huawei 10 Pro som er rask som fy. Om den vil holde seg sånn vil tiden vise. Personlig liker jeg ren andorid, men må si jeg liker bl.a nedtrekksmeny og innstillinger bedre på EMUI. Kjører selv Nova for å få en litt bedre håndering av "skrivebordet" mitt :)

     

    Kamerappen gir mye mer funksjon "Ut av boksen" enn stock kamera app. 

  3. Den fra Proshop er vel gråimport? Er vel ikke kommet offisielt hit enda og da blir det vel slike priser. Forøvrig latterlig av LG å ikke lansere her.

     

     

    Hva forventet dere. Iphone konkurent må vel ha Iphone pris!? For meg er V30 Galaxy S8+ konkurent og sysns ikke den bør koste mer en S8+

    Enig i at den konkurrerer mot S8+ og andre Android-mobiler. De tenker vel at de er en iPhone-konkurrent men det er litt teit synes jeg.

     

    Realistisk sett har iPhone ingen ekte konkurrenter annet enn andre iPhones da de er de eneste som kjører iOS og er i Apple sitt lukkede økosystem. Fram til det endres er iPhone i sin egen lille fantasiverden mer priser osv. At produsenter av Android-telefoner henger seg på den pristrenden er latterlig.

     

     

    Jeg stemmer med lommeboka! Første telefonen jeg nå faktisk vurderer er Oneplus 5T som virker å være eneste telefonen med topp specs som er fornuftig priset.

    Føles utrolig bortkasta med en V30 nå ja... 5T gir like, om ikke hakke bedre specs til mye mindre penge. Spent på hvordan det nye "low light" kamera gjør det :)

  4. Bedre nedlasting er greit, men jeg vil mye heller ha mer fart opp. Dessuten er jeg mest opptatt av responshastighet (Ping). Den er som regel mye mer avgjørende i en hverdag. Du trenger som regel raskt levert mange små pakker og sjeldent et trailerlass. Hastigheten er et oftest et skuebrød i den store sammenhengen.

     

    Går jo fra 60/60 her til 100/100, solid oppgradering på opp farten mener nå jeg :) Ping sliter jeg aldri med.

  5. Kjøpte Moto G4 når den kom, mye på bakgrunn av det gode testresultatet på tek.no. Jeg kjøpte faktisk to og opplever samme problem på begge. Det ene er mobildatatilkoblingen som er veldig mye til og fra. Det betyr at mobilen må rebootes for igjen å få nettilgang. Det andre problemet er verre og det er at skjermen plutselig begynner å leve sitt eget liv med konstant flimring og "spøkelsestrykking" på tilfeldige apper, gjerne oppringing av øverste person på telefonlista. Så det sitter langt inne for meg å kjøpe en Moto igjen

     

    Har forsåvidt noe lignende med min Moto Z Play. Sliter veldig med å få forbindelse etter en lang tunnel, eller andre områder hvor dekningen. Krever gjerne en restart, men dette er sjeldent.

  6. Noen som vet sånn ish hvordan min 4690K yter kontra 4770? Kjører på 4,3GHz. 

     

    Ser ikke noen grunn til at du skal slite her. Wolfenstein spilla har vært ganske bra optimalitsert som jeg har lagt merke til iallfall. En godt overklokka 4690k kan vel ikke ligge altfor langt unna en 4770 :) Så lenge du har ett greit skjermkort som 980/ 1060 så skal det gå smertefritt :)

  7.  

     

    Har spillet blitt mere optimalisert ? Testet for en stund siden og helt forferdelig ytelse på en ny i7-7700k 5GHZ med GTX 1080ti og 32 GB ram. Har ikke prøvd siden den gang.

    Det kom en stor update nå den 25 mai, der de fokuserte på ytelse. Jeg gikk opp ca 20 fps med GX970. Men etter patchen ble lagg/rubberbanding mye værre, ihvertfall på EU server. Hvis du skal spille anbefaler jeg faktisk Asian eller Oceania server, på de bruker det å flyte veldig bra, men noen unntak. EU er helt horribelt for tiden

     

    Er ikke det helt forferdelig med pingen da?

    Pingen er ikke det verste, er heller random pingspikes, får ikke lootet pga lag, åpnet dører etc..

     

    Mest irriterende buggen er at du ikke kan bruke medic mens du har våpen oppe, så du må trykke x å legge fra deg våpenet. Dette skjer ikke hver gang ,men ofte nok til at man blir litt lei :)

     

    Men fortsatt ett knallgøy spill! Håper litt på et nytt map snart :/

  8.  

    Hei. 

     

    Jeg vil anbefale at du øker vifte RPM på radiatoren din, 40 grader er ikke krise, men vill prøvd å komme meg ned til rundt 35 grader. 

    Øk RPM og se hvilken temperaturer du får. 

     

    Min erfaring er at 80ish grader er maks av hva man burde kjøre på CPU til daglig bruk, ikke fordi 85grader og varmere kan skade CPU, men fordi man kan oppleve bluescreens i noen programmer/spill. 

     

    Skal prøve å øke vifte RPM på radiator, får se om jeg får noe lavere vanntemp.

    Har aldri opplevd noe Bluescreen eller andre feil de få ukene jeg har hatt pcen.

     

    Hva slags kabinett har du?

     

    En uoverklokket 7700k skal ikke ha noen problemer med å ligge på ca ~30°C når romtemperaturen er 22°C. Har du sjekket at den sitter godt på, og at du har hatt på riktig mengde termisk pasta?

     

    EDIT: Ser jo at du har brukt den termiske pastaen som satt på kjøleren, og det er greit nok. Hvordan er luftflyten i kabinettet?

    Jeg har NZXT S340 Elite miditower.

    Radiator henter inn luft utenfra som presses gjennom radiator og inn i kabinettet. Er 2 stk vifter på kabinettet som kjører ut varmluft, bak og i toppen av kabinett.

    Har sjekket at sjekket at pumpen sitter godt festet.

     

    Hei :) Har du kommet frem til noe mer?

     

    Oppgraderte nylig igår til en 7700k og MSI Z270 Tomahawk og kan si meg enig at jeg får spikes litt her og der, men ikke noe som plager meg. Vanlig idle ligger på rundt 35-45, mens spill er gjerne opp mot 60-70C. Selv kjører jeg 5Ghz med 1.30V med greie load temps opp mot 80C under Prime95. Jeg har satt den til 4.7Ghz med 1.270V for nå, men har tenkt til å undersøke litt mer når jeg har litt tid. Kjøles med Corsair H60.

  9.  

    Dere med god ytelse, hva slags CPU/RAM har dere? Sitter selv med en i7 3770 og 8GB 1600Mhz RAM, GTX 1070/1440p monitor, Sliter på alle settings. Low og Ultra. Får aldri mer en 60fps, gjennomsnitt sikkert på 45-50...

     

    Evt hva slags klokkehastig kjører dere på CPU?

    4.2 Ghz I7-4770K og 16gb minne. Men det er mer viktigere med rett settings.

    Launch options i Steam:

     

    -refresh 144 -maxMem=13000 -malloc=system -force-feature-level-11-0

     

    Bytt ut refresh med max refreshrate, maxmem med hvor mye minne du vil benytte. 13000 er 13gb, greit hvis du har 16gb. Ta litt mindre enn max mem.  Du har også gameusersettings.ini du kan endre på, særlig scale må du passe på står på 100 og ikke noe mer eller mindre. Det er mye mer å endre på, anbefaler redditen :) Disable mouse smoothing, 21:9 fov support hvis du har ultrawide skjerm, disable blur, reshade enb for å rette fargene og fjerne enda mer blur. 

     

    Oppgraderte til GTX 1080TI igår og jeg merker faktisk plutselig drops nede i 30-40fps iblant men er stort sett på 80-90. Fps droppen gir ingen mening heller, det er gjerne innendørs og ute i byen med masse detaljer får jeg knallbra fps. Regner med det blir rettet på, plager meg ikke merkverdig.

    Skal prøve dette når jeg kommer hjem :) Men stort sett plager ikke fps meg sånn veldig. Er vant til å spille Arma 3 på 20-35fps jeg :p

     

    Sitter GPU usuage dinn alltid på 90-99%? Min varier veldig fra 50-99% :/

  10.  

     

    Sånn mens vi snakker om prisbevisst. Min i7 3770 kostet 2100 kroner for snart 5 år siden og yter fremdeles bedre enn denne i spill. Setter ting litt i perspektiv. Holder vel i minst 3-4 år til regner jeg med. Tidenes kjøpt :)

     

    Enig at i7 3770 holder seg godt ja :) Spiller selv i 1440p og da blir forskjellen enda mindre :) Men begynner å merke at mine 8GB 1333Mhz RAM sliter litt :p

    Har i5 3570K og merket selv at det lønnet seg med å gå fra 8GB 1333 -> 16 GB 1866. Hjalp mye med hakking og min fps. Gikk også fra single dim -> dual.

    Hmm dette kan være et alternativ, kjører dual channel, men merker litt små hakking her og der. Og dette er med en G-Sync monitor...

  11. Sånn mens vi snakker om prisbevisst. Min i7 3770 kostet 2100 kroner for snart 5 år siden og yter fremdeles bedre enn denne i spill. Setter ting litt i perspektiv. Holder vel i minst 3-4 år til regner jeg med. Tidenes kjøpt :)

     

    Enig at i7 3770 holder seg godt ja :) Spiller selv i 1440p og da blir forskjellen enda mindre :) Men begynner å merke at mine 8GB 1333Mhz RAM sliter litt :p

  12. Gikk fra en LG G4 til Moto Z Play for ca 1 måned siden nå. Veldig fornøyd sålangt.

    Grunnen til at jeg byttet igrunnen var at batteritiden på G4 var nede i 2-2.5 timer OsT. Som var uakseptabelt. Denne får jeg fint opp mot 6-8 timer OsT.

     

    G4 begynte også å bli ganske treg i menyene og apps krasjet ofte. Dette er ikke et problem med Z Play. Super rask :) Har opplevd at snapchat har krasjet en gang eller to, og at spotify er tregt men det er jeg helt vandt til så jeg holder meg til Google Play Music :). Men dette er jeg såpass vandt til at det ikke skader meg.

     

    Kamera er som sagt ikke så bra, men gjør jobben. Tar ikke så mye bilder at det gjør noe.

  13. Hei

     

    Har sett en del etter ny skole-PC da min laptop er ganske sliten og treig. 

    Har sett meg ut en ASUS Zenbook UX305, og en ASUS Pro P2530UA.

     

    Det er noen forskjeller på disse. Jeg er vandt med 15.6" skjerm, men vurderer å gå over til 13.3" for å gjøre det litt lettere å drasse rundt med en laptop. 

    Hva er deres erfaring med å gå ned i skjermstørrelse, og hvilke fordeler og ulemper er det med det?

    Trenger ikke noe syk ytelse, er bare Word, PowerPoint og GeoGebra det går i på skolen  :)

    Har hatt 13.3", 15" og 17" selv. Det går helt fint å tilpasse seg 13 tommer :) Den vil føles liten i starten men etterhvert er det bare praktisk da den er så liten og lett :) Yteelsesmessig er det veldig like, ASUS Pro har kanskje litt bedre prosessor men det er ikke merkbart til vanlig windows bruk. Så eneste du må tenke på er om du kan bli vandt til en 13 tommer :)

  14. Hva er egentlig den store forskjellen på en maskin til 3000 kontra en til 7000? Ingen av dem egner seg noe særlig til spill eller videoredigering mens de begge kan brukes til multimedia og lese nyheter/epost.

     

    Tjaa en lavere priset maskin ville som regel kjørt lavere oppløsning som: 1368x768 istedenfor 1920x1080. Prosessoren er kanskje litt bedre i dette tilfellet med en U-prosessor. En dyrere laptop vil kanskje ha SSD fremfor en harddisk.

     

    Ellers er det kanskje byggekvaliteten som har noe å si.

  15. Et lite amatør spørsmål, hvorfor har kameraer med f/5.0 for eksempel så mye bedre enn en mobil med f/1.8? Er det pågrunn av høyere ISO på kameraene eller er det linsa som gjør mye av jobben? Setter pris på svar :)

     

    Jeg tenker på bilder i dårlig belysning.

×
×
  • Opprett ny...