Gå til innhold

Oyand

Medlemmer
  • Innlegg

    101
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Oyand

  1.  

     

    Håper Epic puller unreal lisensen fra pubg :D

     

    forbanna sytpeiser disse bluehole(butthurt) folka

    Det burde de faktisk gjøre. PUBG er ikke akkurat god reklame for Unreal som spillmotor, men det er fordi Bluehole ikke er i stand til å lage et spill som virker.

     

     

    Nei, PUBG utviklerne ser ikke ut til å ha mye kompetanse innen Unreal Engine. I hvert fall ikke så fort en må dykke litt dypere ned i den. Nå har ikke jeg utviklet med Unreal Engine, så hvor vanskelig/lett det er å lage noe enkelt vet jeg ikke.

    Det jeg derimot vet, er at Unreal Engine liker seg best på mer lukkede områder og mer lukkede spill. Det er en veldig anvendelig motor, ja det er det. Men Open World er nok ikke et område den briljerer på.

     

    Ser en på Open World spillene som baserer seg på Unreal Engine så er alle sammen spill som sliter med et rykte om å være uoptimalisert skrot, selv etter år i utvikling.

    UE4 takler Open World helt fint, og svært bra. Hvor godt den takler MMO går mer ut på hvor godt utnyttet nettverkingen og de innebygde optimaliseringene er.

    Så må utviklere selvsagt gjøre litt arbeid selv for å rette det mot en slik sjanger; tror pubg har gjort et slett arbeid med det og tviholder på sin posisjon ved å fjerne andre, noe som alltid går til helvete.

    Epic Games er svært flinke med å samarbeide med utviklere som har spesielle behov; tror dette søksmålet bare vil gjøre dem mer uaktuell.

     

    Du har rett i at UE4 funker svært bra "out of the box" for spill som unreal (obvious), gears of war, osv da.

  2. Takk for gode svar. Forholdet mellom A og B er etter min forståelse som bekjente. De bor og leier som studenter flest; i hver sine rom i samme leilighet.

    Rådes det å ta kontakt med advokat for dette, eller er det uansett muligheter for anmeldelse på grunnlag av skadeverk/ evt søksmål?

    Ser det som problematisk når t.o.m politiet setter seg på bakbeina.

  3. Hei. Jeg har et familiemedlem (person A) som har blitt utsatt for det som virker som tyveri og skade på eiendom, uten at politiet mener det er grunnlag for anmeldelse (Bergen).

    En romkamerat (person B) som bodde med A hadde letet etter og tatt bilnøkkel fra kleskuffen til A, som forøvrig tidligere har fått beskjed om at han ikke fikk gå inn på rommet etter en fest-flause, og i den forstand stjålet bilen til A mens A var på ferie. Uten sertifikatet så kjørte han den og i samme sleng 120kmt forbi politiet. Han stakk av, krasjet bilen og stakk samt av fra krasjstedet. Dagen etter meldte han seg og fikk til sist 6 mnd utsettelse og 18k i bot.

    A fikk ikke beskjed om dette fra politiet, men 3-4 dager etterpå, av B selv i en sms. B "sjekket ut" fra leiligheten og flyttet vekk før A kom hjem fra ferie og skal visstnok bosette seg i spania. Ikke at det er av betydning, annet enn at han er en uansvarlig drittsekk.

    Etter alt dette så mener politiet at han ikke har grunnlag for anmeldelse.

    Hvordan kan det stemme? Hvem dekker skadene? Foraikringsbonus vil jo likvideres om A yar det hos dem.

    B virker altså ikke villig til å møte problemene sine samtidig som han nå må dekke en 18k bot.

     

    Noen som har kunnskaper om slikt?

    Mvh Øyvind

  4. Takk for svar. Jeg husker jeg hadde en bærbar med i3 og 6 gb ram for mange år siden, som var helt grusom - men de nye i* generasjonene er vel sikkert mye bedre/effektive - ikke minst hovedkort og alt som teller med..?

     

    Skal undersøke litt på bakgrunn av det du sier her, takk. Er det tilfeldigvis noen som jobber med noe av det samme som har en bærbar de var fornøyd med, som ikke var type 10k klassen?

  5. Hei,

     

    jeg er på jakt etter en bærbar jobb-PC som behøver enkelte egenskaper som er viktig for å få gjort jobben effektivt, men naturligvis til så rimlig pris som mulig.

     

    Her er kort beskrevet hva den vil bli brukt mye til:

    • Behandling av all slags punkt- og vektorgrafikk i Adobe Illustrator/Corel Draw og photoshop
    • Må ha Windows 10
    • Ingen krav til skjermstørrelse, ekstern skjerm blir brukt mest
    • Web-design
      • Mulighet for å kjøre virtuelle maskiner (VirtualBox); hardware virtualization

    Derfor tenker jeg det viktigeste blir prossessor-kraft og minne. GPU behøver ikke være "next-gen", et midt-på-treet kort er greit nok.

     

    Jeg er en stasonær-PC mann, men vet ikke helt hva som er bra der ute av bærbare pc'er og kunne trengt noe hjelp med å spore opp rimelige alternativer, gjerne fra produsenter som ikke fyller opp PC'n med bloatware.

     

    Takk, ser frem til svar.

  6. Alle hitman spill til nå har vert konge spør du meg. Absolution var knallbra, masse god variasjon og gameplay var bra.

     

    Hitman GO var overraskende gøy å spille... Kan kose deg lenge med det.

     

    Ble derimot litt skuffet over hele episodisk release greia, men jeg venter med kritikk til jeg får prøvd første. Forøvrig så kan hitman serien aldri dø, det er tross alt alltid relevant. Denne gangen har de også nevnt at det ikke direkte er en historie til hvert mission, men at det er jobb som en hitman i største grad.

     

    Ellers så kommer det nok inn storyelementer i blandt. Jeg tror det kan funke svært bra...

  7. Hei,

     

    Jeg spør for å kunne gardere meg selv for folk som evt. prøver å lure eller stille urealistiske krav etter et utført "arbeid" o.l.

     

    Er det klare rammer for hvem som kan selge og reklamere for en tjeneste / et produkt? Må dette evt. være et registrert foretak, som ENK, AS, osv, eller kan en privat-person gjøre slikt?

     

    Jeg tenker en må vel ha et form for foretak da MVA kommer inn i bildet etter en viss sum.

     

    La oss ta en fotograf som et eksempel:

     

    Kan en fotograf / hobbyfotograf ta seg betalt for sine tjenester uten å ha et foretak registrert i brreg?

    Kan så denne fotografen, om han/hun ikke har et foretak, reklamere for, avtale timer og kreve penger for tjenester som da teknisk sett er "svart arbeid"?

     

    Ikke minst: Hvilke krav stilles til en person / et foretak for å kunne inngå en lovlig kontrakt ang salg av tjenester / produkter? Mao: Kan en privatperson i det hele tatt inngå en kontrakt av denne formen?

     

    Takk, mvh Oyvind.

     

     

×
×
  • Opprett ny...