Gå til innhold

AlansWake

Medlemmer
  • Innlegg

    72
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AlansWake

  1.  

    Meh... Ser ikke så mye verdi utenom kulhetsfaktoren. Men det er sikkert nok for mange

     

    Det er sikkert nok for mange at du kun ser kulhetsfaktoren, ja.

     

    Eller mente du å påstå at det overhode ikke finnes noe annet positivt med denne klokka, så om noen velger å kjøpe den er det kun basert på kulhetsfaktoren som du uovertruffent klarte å observere?

    Siden jeg må kommentere med 100% tydelighet:

     

    Jeg ser ikke verdien for klokken til den prisen basert på det lille positive den tilbyr. Den tilbyr noe, men det er begrenset og ikke noe som passer til en vanlig hverdag (MENER JEG, ettersom du ikke skjønner at jeg ikke kan si noe annet enn mine egne meninger). Og hvis man ikke kjøper noe for funksjonaliteten den tilbyr, så er jo kulhetsfaktoren det eneste av "verdi" som er igjen.

    • Liker 1
  2.  

    Spørs hvem som eier merkevaren da, om Hideo kan ta med seg MGS serien over til en ny utgiver. Selv om dette skal være det siste så har jeg store tvil. Ny teknologi bruker å friste til å lage noe enda bedre.

     

    Konami som eier merkevaren.

     

    Jeg er spent på om det har fjernet navnet hans i rulleteksten osv. Merkelig oppførsel fra Konami ...

    Det er ikke lov.

  3. Kommer ikke til å føle meg litt skyldig etter å ha piratkopiert dette spillet. Fy flate for et firma. Jeg elsker metal gear, men jeg ønsker Konami død og begravd som firma etter hva de har gjort.

     

    Liker at piratkopiering plutselig blir helt OK for deg når et filme er "slemme". Vil ikke definere dette som slemt en gang. Var sikkert en avtale som innebar noen penger.

  4. Jeg ser at Rettighetsalliansen, eller hva de heter, rasler med sablene igjen. De har visstnok laget et register over norske brukere av popcorn time, som kaaaanskje vil bli brukt i et søksmål, og kaaanskje vil bli brukt til å spore opp de norske brukerene med tanke på straffeforfølgelse.

     

    Men som andre har påpekt tidligere i denne diskusjonen, så finnes det ikke noe klart svar på om bruk av popcorn time en gang er ulovlig etter norsk lov. Flere jurister er i tvil. Er strømming ulovlig? Vet en bruker om popcorn time er strømming eller deling? Jeg har litt vondt for å tro at norske brukere av popcorn time vil kunne straffes. Når ikke en gang en jurist kan svare på om det er lovlig eller ei, hvordan kan vanlige folk forventes å vite?

     

    I en av mine tidligere kommentarer forteller jeg om hvorfor det ikke er lov. Det var litt tvil før, men ikke noe særlig nå lenger.

  5.  

     

     

    Teknisk sett så bryter Google de samme lovene som TPB ble dømt for. Men det er en del om intensjon der. 

    Hvordan da? Bruker de torrent?

     

     

    Torrents er ikke ulovlig, brukes bl.a. til distribusjon av Linux-distroer. Ikke brukte TPB torrents heller, de var en søkemotor.

    Sorry, trodde det handla om oppvavsrett. De ble vel oppfordret om å fjærne TPB en gang? Eller legge vekter på dem i resultatene? Men ja, tror det handler litt om intensjoner

  6.  

     

     

    Når ble teknologien som piratebay benytter seg av ulovlig?

    Aldri, bare når du deler opphavsbeskyttet materiale med den.

     

    Teknologien er ikke ulovlig dersom man deler opphavsbeskyttet materiale med den. Det er rettighetskrenkelsen som er ulovlig.

     

    Litt slik som at det ikke er bilen eller veien som er ulovlig dersom du kjører for fort. Det er din handling som er det.

    Helt riktig, men skjønte du ikke at det var det jeg mente?
  7.  

     

     

    Hvis dette går under oppfordring eller hjelp til straffbar handling så forutsetter det at bruk av Popcorn Time er en straffbar handling. Hvis de ikke har paragrafer og rettslige kjennelser å støtte det på så kan jeg ikke skjønne at de har noen sak per nå. De må ta ting i riktig rekkefølge her og jeg mistenker at de taper allerede på saken om bruken av Popcorn Time er ulovlig.

    Popcorn Time er ulovlig (ifølge norsk åndsverkslov). De bruker samme teknologi som piratebay, og er på samme måte ulovlig.

     

    Jeg har sett den påstanden før, men også motpåstander, deriblant fra jurister med åndsverksloven som spesialfelt. Er disse tilbakevist i retten nå? Kan du oppdatere meg på de siste rettslige kjennelsene på Popcorn Time?

    Loven sier allerede at det er ulovlig, men det har vært litt tolkning fram og tilbake ja. Tror det ble konkludert i forhold til piratebay-saken. Jeg leste en artikkel skrevet av en jurist i våres som konkluderte med at det er ulovlig. John Wessel Aas konkluderte med det samme hvis jeg husker riktig.

     

    En enkel sjekk på om det er ulovlig eller ikke er å bare spørre deg selv: er det fornuftig å anta at å se filmer og serier gratis kommer til å holde filmindustrien i livet?

     

    Svaret er selvfølgelig nei, med mindre du er fornøyd med bare filmer som kung fury.

  8. Hvis dette går under oppfordring eller hjelp til straffbar handling så forutsetter det at bruk av Popcorn Time er en straffbar handling. Hvis de ikke har paragrafer og rettslige kjennelser å støtte det på så kan jeg ikke skjønne at de har noen sak per nå. De må ta ting i riktig rekkefølge her og jeg mistenker at de taper allerede på saken om bruken av Popcorn Time er ulovlig.

     

    Popcorn Time er ulovlig (ifølge norsk åndsverkslov). De bruker samme teknologi som piratebay, og er på samme måte ulovlig.

  9.  

     

    Ledningen til viftestyringen? Den skal jo ikke dette ut uten videre?

     

    Send meg PM så skal jeg få gitt deg noen tips.!

    Hei, ja det var en ledning som gikk inn til en av viftene på kabinettet som har falt ut. Pc,en slo seg plutselig av luktet svidd, og når jeg åpnet for å se var det smeltet en liten bit på kortet.
    Når du sier "viftene på kabinettet" mener du en vifte i selve kabinettet eller viften på skjermkortet? For viften til kabinettet skal ikke få skjermkortet til å smelte og du har da rett på service.
    • Liker 1
  10. Lite å hente i ikke-5k-iMac. Vil heller kjøpt PC eller Mac Mini. Vet ikke helt om det er vits med i7 og 960. Kunne gått for i5 og 950ti eller no og spare noen kroner. Spørs litt hvor mye du vil bruke egentlig :) Også mulig å kjøpe en mindre pc-case ettersom det blir lite gaming og kjøling ikke er så viktig. Komplett har noen mini-pcer.

  11. Det er mulig ;)

     

    Hvis du ikke har tilgang på avansert verktøy, vil jeg anbefale å bygge i tre.

     

    Da trenger man ei stikksag, litt pussepapir, filer, håndsag, tappjern

     

    Du må nokk regne med minimum 1000 kr. Lakk og materialer er ikke alltid enkelt å kjøpe i små kvantier...

    Selv bygde jeg et kabinett i vår, som jeg holder på å innrede nå. Det bla lagd i aluminium, med avanserte verktøy, og har kostet meg langt over hva jeg så for meg... Ligger godt over 10k, kun i kabinett nå.

    Takk for svar :) prosjektet ditt høres spennende ut. Har du en build log/bilder?

    Sett rundt på nettet og tenker på om plexiglass er en mulighet. Ser bedre ut enn tre, men litt vanskeligere å bearbeide?

×
×
  • Opprett ny...