Jump to content

Maxter

Medlemmer
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)
 1. Spartan er ikke med fordi testen er fra januar. Men ja, savnet Suunto da også. Var en ubrukelig test da, og enda mer ubrukelig nå. Helt håpløst med resirkulering av slike artikler/tester.
 2. Btw - Takk for tipset på Office lens, hadde jeg ikke fått med meg. Liker et T9 tastatur på telefon, etter mye testing har jeg kommer frem til at gratis versjonen av rapdialer virker helt utmerket. Det eneste dumme er at inngående samtaler ikke vises og at MS krever en ekstra " ja jeg er sikker på at jeg skal ringe - OK .
 3. 1.Jeg har ingen problemer med min Ruter app, virker som bare det. 2 Lyd og bilde- skaff enhet som støtte Intel WIDI/ Miracast f.eks netgear PTV3000. kobles via hdmi til TV. Både Win8 PC og telefon trådløst i HD til TV'en. (Virker vel forsåvidt mot Android også), og har hatt støtte for å vise desktopen på skjermen hele tiden, ikke kun nettleser som enkelte billigere konkurrenter gjør/gjorde:)
 4. Der WP er helt overlegent er familie settings. Som en far til en som akkurat har begynt med mobil er dette et helt klart valg for meg. Jeg kobler hennes konto mot min og jeg kan styre tid, app, spill webfilter osv.
 5. og 6tin:) Instagram Beta virker også for min del,
 6. Nå har du blandet litt. Bilde jeg sendte deg, som du bruker som tips 6 var av navigasjons fanen, hvor du stiller inn tips nr 8:) Og ikke minst lær deg å bruk Win tasten for å switche mellom desktop og metro.
 7. "Startknappen er endelig tilbake, og ved å høyreklikke på den får du opp flere nye alternativer". - er vel stort sett det samme som du fikk opp med win+x. Win 8(.1) er supert det, men man må sortere og fjerne ubrukelige tiles, blir da bra å bruke, slik man gjør med start knappen på en fersk install av win7, samt man må lære seg å bruke win- tasten.
×
×
 • Create New...