Gå til innhold

ChopperRead

Medlemmer
  • Innlegg

    3 283
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ChopperRead

  1. Aldri i verden om Tottenham tar poeng fra City. Kanskje under en annen manager. Ange "mate" Postecoglu er helt horribel på defensiv organisering, Tottenham er helt håpløse i defensiv omstilling. Utrolig dårlig taktisk manager.

  2. Snikpellik skrev (2 minutter siden):

    Skal de liksom det da? Er vel bare Hamas som mener at det er de som skal styre Palestina. Det vesten ønsker er en tostatsløsning med palestinsk selvstyre uten Hamas eller annen iransk innflytelse. USA, Canada og Europa arbeider for at Gaza og Vestbredden skal gjenforenes i en palestinsk stat under en revitalisert versjon av Den palestinske selvstyremyndigheten - som er Hamas sin erkerival.

    Å få Hamas eller lignende til å slutte å eksistere er nok ikke mulig. Grobunnen for ekstremisme har nok økt betraktelig med denne krigen vil jeg tro. 

    Neida. Men det er eneste alternativet for Hamas vil jeg tro.

    Selvfølgelig, ekstremister bruker slike situasjoner for å rekruttere mentalt skjøre mennesker og indoktrinerer dem før de vet ordet av det.

    • Liker 4
  3. VifteKopp skrev (Akkurat nå):

    Nja, når man spiller så dårlig som United har gjort denne sesongen, må man ta de få gode kampene og fokusere på lysspunktene.

    Det er et godt lag her, de bare gjør det så utrolig vanskelig for seg selv.

    Selvfølgelig. Bare sier det ikke nødvendigvis er snudd, kan jo hende dere er helt forferdelige på nytt til helga. Sånn som det har vært under Ten hag hele sesongen nå.

  4. Jakobk skrev (1 time siden):

    Første kamp på lenge der vi har sett ok ut, og vunnet fortjent. Lurer på om dette er nok et blaff, eller om det blir noe å bygge videre på. Vi mangler jo våre to viktigste forsvarsspillere i Shaw og Martinez, så blir spennende å se hvor stor forskjell de kan utgjøre om de kommer tilbake i noenlunde form til cupfinalen.

     

    hørte podcasten til Viaplay. Var en som klaget Ten Haag, at den dyre Mount ikke hadde spilt mer. Men han har jo vært skadet nesten hele sesongen. Når det er sagt, så skjønner ikke jeg heller helt hvilken rolle han er tiltenkt.

    Tror ikke dere kan legge noe i denne kampen. Dere slapp inn 2 mål mot ett av de verste lagene som har vært i premier league noensinne.

  5. Snikpellik skrev (1 time siden):

    Hamas hevder i et intervju med amerikanske Associated Press at de vil oppløse sin militære fløy og inngå en langvarig våpenhvile dersom "en fullstendig suveren palestinsk stat på Gazastripen og Vestbredden" blir implementert.

    Khalil al-Hayya, som er mannen som blir intervjuet, sier ikke om han mener en tostatsløsning vil kunne utgjøre en slutt på Hamas sin militære konflikt med Israel eller om det bare er et midlertidig skritt mot terrorgruppas tidligere uttalte mål om å "ødelegge Israel".

    Hamas official says group would lay down its weapons if a two-state solution is implemented
    https://apnews.com/article/hamas-khalil-alhayya-qatar-ceasefire-1967-borders-4912532b11a9cec29464eab234045438

    USA, Europa og resten av verden ønsker en tostatsløsning og palestinsk stat (uten Hamas), men Israels sittende regjering er mot en fremtidig tostatsløsning og Netanyahu har sagt det ikke vil bli en palestinsk stat så lenge han er statsminister.

    Eneste måten det kan bli noe tostatsløsning er om Hamas ikke eksisterer, skal de liksom styre Palestina? En terrororganisasjon lede en selvstendig stat? Grøss. 

    Samme som om IS skulle styrt Saudi Arabia. Det får vel holde at vi har latt en terrororganisasjon som Taliban ta over ett land, feiret det tilogmed med privatfly og bløtkake til terroristene på stortinget.  Å tru at en islamistisk terrorganisasjon blir å gjøre noe annet enn å fortsette å være en terrororganisasjon er som å tru på julenissen.

    • Liker 6
  6. Cappo skrev (1 minutt siden):

    Sa det før kampen. United har så mye gratis motivasjon med det faktum at de kan ødelegge for Liverpool.

    Hadde det vært hvilket som helst annet lag så hadde dette vært over for lenge siden.

    Dessverre for United så spiller de ikke som mot Liverpool hele tiden av en eller annen grunn.

    Hadde de spilt som idag mot alle hadde de rykket ned.. liverpool burde nesten ledet tosifret.

  7. I starten var jeg veldig på at Israel har all rett til å hevne seg på terrorister, fordi jeg innbilte meg at det er kun det de kom til å gjøre siden de er "vestlige" i sinnet, i motsetning til Jihadister.

    Men nå har det gått altfor jævlig langt, orker nesten ikke lese om det lenger. Det kommer til å vokse enormt med hat nå, enda mer enn tidligere.

    • Liker 4
    • Innsiktsfullt 2
×
×
  • Opprett ny...