Gå til innhold

FoxM

Medlemmer
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av FoxM

  1. Kjøpte nettopp 2 stk SE T630 med Tele2 abb og både jeg og dama har kjemperob med det abb!! Får ikke sendt vanlig sms selv om jeg har full dekning - bare 'sending mislyktes'. I tillegg skjer det ofte at mottaker får meldingene opptil 10 (!!!) ganger i løpet av en dag. Blir vistnok ikke belastet for det, men allikevel... Tenkte jeg skulle legge inn en advarsel mot TELE2 mobilabb under 'Operatører', for de er i særklasse de mest klønete jeg har hatt som operatør noensinne. Var så dum at jeg gikk fra Sense.... Angrer bittert nå. :blush:

  2. Har alltid ligget unna alt som smaker av P2P-prog, men etter at dama har mast som besatt etter installasjon av adsl, måtte jeg bare gjøre noe. La inn Morpheus, og funker fint, den - MEN!! Når jeg går inn på "Traffic", er det ingen ned- eller opplastinger - allikevel jobber den iherdig med traffik både ut og inn. Har også forsøkt å bruke 'frakoblings'-funksjonen, slutter da å laste opp, men driver iherdig med nedlasting. (Ikonet til LAN-oppkoblingen lyser kontinuerlig). Noen som vet hva programmet egentlig driver med?? Bruker Norton Antivirus og Firewall - prøvde først å blokke alle de andre møkka-programmene som "fulgte med" på lasset, men da starter selvsagt ikke Morpheus opp i det hele tatt. Prøvde også å "rydde opp" med Ad-Aware, da funka heller ikke Morpheus etterpå. I neste forsøk, fikk disse programmene tilgang gjennom brannmuren, og da funker det jo igjen - men altså - ett eller annet spooky driver den skiten med hele tida. :angry:

     

    Any suggestions før jeg gjør dama pissed igjen og sletter hele skiten?

  3. Er så uheldig at vi bor ett godt stykke utenfor bystrøk, så har vært bundet til modem hittil. Nå kan imidlertid BlueCom levere ADSL, :fun: siden vi ligger akkurat innenfor grensa med tanke på sentralen, ca 4.700 m. Tele2 hevder at det er 5.500 m fra sentral til oss og kan da ikke levere, men altså ikke BlueCOm.... :roll:

     

    Samma det, BlueCom kan med den avstanden dogikke levere mer enn 400/128, greit nok - NOE bedre enn ett j**** 56-modem.... :p

     

    Det jeg lurte på er, hvilke erfaringer har you guys med BlueCom, hastighet, kundeservice osv.....?

     

    Leste nettopp tråd her om at de hadde midlertidige prob, men altså - hvordan er de å leve med i det daglige....?

     

    Ikke at vi har så mye valg her...... ORKER ikke mer 56k-modem..... :yucky:

  4. Vel, funker gjør det altså ikke i rundt 50% av oppstartene.... :no:

     

    Problemet begynte etter at jeg instalerte ny hd i tillegg til den gamle. Samtidig brukte jeg også LiveBios fra Msi til å oppdatere både Bios og alle drivere til hk. Ca ett par uker etter det, begynte oppstartsprob.... :(

     

    Mulig jeg bør prøve å flashe bios og oppdatere driverne til chipssettet på nytt....

     

    Hadde håpa å slippe å bytte hk - er ikke mer enn ett par år gammelt... Hm.... 2 år er vel egentlig en pen liten evighet når vi snakker hardware...... :p

     

    Thanx, anyway.

  5. Har altså MSI KT3 Ultra333 hk med D-Bracket. Denne har 4 led'er som kan varsle om forskjellige feilmeldinger. Prob er - har rota bort bruksanvisningen til kortet! :blush:

     

    Hender ganske ofte at maskina ikke starter opp, kommer ikke gjennom POST engang - bare gir fra seg 3 lange pip og null skjermbilde. Anyway, de 4 led'ene bak viser 3 røde og en grønn oppe i venstre hjørne. Noen som har en bruksanvisning liggende som kunne ha slått opp hva denne feilmeldinga betyr...? :yes:

     

    Har søkt rundt etter en bruksanvisning, blant annet på MSI-sidene, men finner ikke til mitt hk.

     

    Anyone, please....? :(

  6. Spurte nettopp om hjelp til å få audio-delen av musikk-dvd over på vanlig musikk-cd. Fikk forsåvidt ett greit svar, men trenger nok litt mer spesifik info om hvordan det gjøres i praksis og ikke minst - hvilke programmer som egner seg til dette.

     

    Har prøvd å rippe musikk-dvd'n til hd med DvdShrink og satt den opp til å lage separate audio/video-foldere, men audio-folderen var tom - alt ligger i video-mappa.

     

    Veit at musikken må gjøres om hvis det er i ett eller annet surround format og at samplingfrekvensen må endres til 44,1.

     

    Men med hvilke programmer?? :dontgetit:

     

    Håper at noen har tid til å hjelpe meg med dette - føles liksom litt rart å kjøpe samme utgivelsen en gang til bare for å høre på den i bilen....

  7. Heia!

     

    Har diverse musikk-dvd'er liggende som jeg godt kunne tenkt meg å høre på i bilen, også. Noen som vet om det er mulig å kopiere audio-delen på dvd'er til vanlig audio-cd?

     

    Har prøvd DvdShrink for å legge inn sikkerhetskopi av vanlig film-dvd'er og det funker fint, men altså: noen mulighet for å få lydsporet over på cd?

     

    Har ikke fått surra meg til å kjøpe dvd-brenner, ennå. Har foreløpig bare vanlig cd-brenner.....

     

    Muligens klønete spørsmål, men kan ikke se at noen andre har spurt om det før....

     

    Any help would be greatly appreciated!

  8. Jaja, så enkelt kan det være....

    Fikk en kollega med bilelektronikk som spesiale til å drive litt feilsøking og begrenset det til Fordeler med tenningsmodul eller motorstyringsenhet. Dro og plukka en fordeler fra en identisk bil hos den lokale høggern og det hjalp!! Starta som ett uvær. Men går ikke helt som den skal - mulig jeg må innom Ford og få de til å plugge seg på og fininnstille tenninga..... Noe skal det være.... Men altså - for andre med liknende prob, er det en grei sak å prøve å bytte fordeler med tenningsmodul - kosta meg 300,-. Enkelt å bytte, så lenge en er ekstremt nøye med å plassere fordelerhus og rotor i nøyaktig samme posisjon som den gamle var i.
  9. Nei, den hadde selvsagt vært grei å ha, men fulgte ikke med mitt hk, dessverre. Har uansett rota bort manualen, så hadde vel ikke skjønt så mye av hva den hadde vist uansett... :blush:

     

    Men driver og jobber meg igjennom linken jeg fikk (Thanx! :thumbup: ) men finner masse forskjellige forklaringer på samme problemet.... ikke blitt så mye klokere ennå.... Men får fortsette å prøve.... :yes:

  10. Heia!

     

    Har etter installering av ny hd, fått en noe ustabil maskin. Noen ganger begynner den å pipe 3 lange pip etter ett par sekunder. Virker altså som om den ikke kommer igjennom POST engang. :(

     

    Har MSI KT3 Ultra 333 hk, men kan ikke finne bruksanvisningen! Noen som vet hva 3 lange pip betyr? :dontgetit:

     

    Skrur bare av maskinen og prøver igjen, så booter den som regel opp som vanlig..... Men noe er altså galt. Problemet oppstod etter montering av ny hd (Maxtor DiamondMax 9 160 GB) som står som master og en eldre 40 GB som slave. Disse fungerer ellers som de skal.

     

    Suggestions, anyone? :cry:

  11. Halla!

     

    Har en -86 Sierra 2.0 iS som etter å ha funka perfekt (iden grad en Ford noen gang gjør det.... :p ), kvelden før, brått nekter å tenne morran derpå. Bensinpumpe funker, starter drar rundt men null antydning til tenning.

     

    Har sjekka pluggene og de gir ikke noen gnist. (Har prøvd å bytte de først...).

     

    Noen som har opplevd dette? (Det MÅ det være - er jo fortsatt en haug igjen der ute med det begredelige Ford merket i grillen.... :yucky: )

     

    Regner med at det enten er defekt styringsenhet eller coil..... Ikke lenge siden pluggledninger og fordelerlokk/rotor ble bytta.

     

    Hadde solgt den og tatt eu-godkjenning kvelden før, skulle bare kjøre for å levere den til den nye eieren når den for første gang siden jeg kjøpte den for halvannet år siden, nekta å starte..... :angry:

     

    Bør kanskje nevnes at det i løpet av natta gikk fra minus 11 til pluss 2 med rimelig rå luft.....

     

    Bil er morro...... :realmad:

  12. Halla!

    Har nettopp montert ny hd (Maxtor 160 GB) som er partisjonert opp i 4 primære part. Os (XP Proff) ligger på c: (15 GB) og opptar nå, med alle prog, ca halvparten av den partisjonen. De andre partisjonene er bare i liten grad i bruk ennå og går greit å rydde opp i med Speed Disk. Med når jeg prøver å kjøre den på c: så bare henger hele maskinen seg og ingenting skjer! :scared:

     

    Litt kjipt, siden jeg ikke stoler helt på den innebygde defragmenteringen i XP.

     

    Noen som har opplevd noen liknende?

  13. Heia!

    Har brått fått ett problem med å spille av filmer jeg har rippet til hd med DVDShrink 3.1. Når jeg prøver å åpne filmene med MediaPlayer 9.0, får jeg denne feilmeldingen:

     

    "Finner ikke den angitte filen. Kontroller at banen er skrevet inn riktig. Hvis riktig bane er angitt, finnes ikke filen i den angitte plasseringen, eller så er datamaskinen der filen er lagret, i frakoblet modus."

     

    What is this??! :scared:

     

    Har brukt en tidligere versjon av DVDShrink før og aldri hatt problemer med å spille de av i MediaPlayer 9. Gjorde det samme som jeg gjør nå, endrer til å vise "Alle filer" og markerer alle .bup filene og klikker open. Funka uten prob før, nå alltid feilmelding.

     

    Har prøvd å rippe til både den nye hd'n (Maxtor DiamondMax9 160 GB) og til en eldre 40 GB som det altså funka fint med før. Samme feilmelding uansett! :cry:

     

    Har også nettopp lagt inn samme os på nytt (XP Proff), men ikke rukket å få kjørt WinUpdate ennå. (Tar en pen liten evighet med 56 k modem....) :(

     

    Noen forslag?

     

    Gjorde en liten endring etter den første feilmeldinga, satte de rippede filene til å bli åpnet med MediaPlayer som default.... Gjorde aldri det når jeg fikk spilt de av tidligere..... Prøvde faktisk å åpne de samme filmene som jeg spilte av tidligere (hadde ikke nulla ut den gamle hd'n) men fortsatt bare ovennevnte feilmelding...

     

    Hjelp!! :no:

  14. Og her kommer en hjertelig takk til Dr Gonzo som gav meg ett kort, men svært relevant svar, nemlig denne linken: http://forum.hardware.no/index.php?showtopic=165302

     

    Der står det enkelt å lese at man i utgangspunkt i XP/W2K, trenger en registerendring for å støtte store disker. Lastet ned endringen, la den inn i registeret og wips!! Så var resten av disken der!! :green::w00t::dribble:

     

    Min mest ydmyke unnskyldning for at jeg ikke gadd å lese igjennom flere poster, da hadde jeg nok funnet det selv. :blush:

     

    Uansett, takk for hjelpen! :thumbup:

     

    Og til den som skrev at jeg nok måtte regne med at en del (ca 32 gB!!!!!) av disken ble borte, pga 'salgstriks' og mumlet noe om noe utregningsmetoder..... Bull! :thumbdown:

     

    Min 160 gB kommer nå opp som 152,66 gB!! :thumbs:

     

    Så det, så.... :p

  15. Heia!

    Har nettopp kjøpt en ny hd, Maxtor DiamondMax Plus 9 160 GB, 8 MB cache, 7200, ATA133, siden den gamle ble litt snau. MEN!! Etter smertefri installasjon, kommer den bare opp som 128 GB i DiskManagement! :(

     

    Har MSI KT3 Ultra 333 HK og HAR flasha BIOS og chipsett-drivere. (IDE, AGP, PCI). Hjalp ikke en dritt.... Prøvd de triksene jeg kan for å skremme liv i de resterende Gig'n, men nope.... :wallbash:

     

    Den nye står som master, den gamle som slave (40 GB, 5200 rpm). Alt funker fint, begge er formatert med NTFS. Bruker XP Proff som eneste OS. Har tittet rundt i BIOS, men finner ikke noen innstillinger som kan forklare problemet. Siden HK er såvidt nytt og oppegående, bør det vel (særlig etter BIOS flashing) klare å ta i mot en 160 GB....?

     

    Noen forslag.....?

     

     

    Maxtor DiamondMax Plus9, 160 GB, 7200, 8 MB, ATA133

    40 GB, 5200, 2 MB, ATA100

    AMD Athlon XP2500+ Barton

    768 MB DDR 333

    nVidia gForce2 (Ikke noe jeg skryter av.... :blush: )

  16. Har en kamerat som har en T68i som slet med akkurat det samme problemet. Var tilslutt ikke mulig å få ladet den opp, selv om man prøver med ett annet batteri. Er som nevnt over, ett problem med kontaktene. Men kompisen min renset de så godt det går, uten at det hjalp en dritt. Jeg har selv en T68i liggende som bare gikk mer og mer "i oppløsning" etter å ha hatt den i noen mnd. Deler av displaylyset ble borte, joysticken reagerte dårligere og dårligere.... Synes generelt at SE ikke er spesielt robuste og har gjort det samme som kameraten min, kjøpt en Siemens M55. Vi er kjempefornøyde! Kan trygt anbefales. Bedre enn T68 på alle områder, hvis ikke du må ha Bluetooth eller IrDa, da..... Glem SE og T68i.....

  17. Ingenting går tapt etter oppdatering. Ble nysgjerrig selv når jeg leste spørsmålet ditt og lastet ned oppdateringen. Tar ca ett kvarter å kjøre den. Men ikke gjør som den kløna som skrev inn ett annet sted her, da... og prøv å overfør det oppdateringsprogrammet man laster ned fra Siemens direkte til tlf!!!! Er nemlig på drøye 7 MB og skal kjøres på pc'n, som igjen finner tlf via datakabelen. Funka så fint, så.... Men om jeg kan se så mye forskjell.....? Vel, egentlig ikke.... Men den er sikkert mye bedre nå! :wink:

     

    Ihvertfall ikke noe å være redd for - alt er inntakt. :)

×
×
  • Opprett ny...