Gå til innhold

Skroting

Medlemmer
  • Innlegg

    42
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Skroting

  1. Det er ikke alle nettverkskort (spesielt trådløse) som greier en glatt overgang på ny ip release. Som du ser var de bare 2 timer også. Anbefaler deg å sette en dag på det i router.

    Det er ikke trådløst :)

    Dette problemet har helt plutselig oppstått..... ikke noe nytt i PC-en..... ingen nye instillinger... ingenting har blitt gjort, så hvorfor blir det bare sånn... helt utav det blå liksom?

    Og hvorfor går hun offline hver eneste time, når det står 2 timer der.... om dette er problemet?

    Hvordan stiller man inn tiden i routeren ?

    Masse spørsmål.... jeg vet, men har veldig liten peiling :blush:

     

     

    DHCP vil prøve å en renew på ip-adressen når halve tiden av "låne" tid på ip-adressen er gått. Har du prøve å sette opp relase tiden ?

  2. Har bare positive erfaringer med cdon.no. Da vi flyttet i vår glemte jeg å oppdatere adressen min hos Cdon slik at pakken ble sendt til den gamle adressen. Så aldri noe til den pakken, sikkert ikke rart:) Jaja, tenkte jeg, det var jo min skyld og det var ikke det store beløpet uansett, hadde betalte med Visa. Men etter 5-6 uker ble fikk jeg pengene tilbake, uten fratrekk av porto! Utrolig bra service, selv om hele greia var min skyld. Så, jeg har bare gode erfaringer med Cdon.

  3. Fikk et excel dokument på mail hvor det var en kar som skulle selge masse av dvd'ene og cd'ene sine, som han skulle selge.. (originale btw)

     

    Det så sånn ut...

    Utennavn-1.jpg

     

    Kan noen forklare meg åssen jeg får dette?

    7351194[/snapback]

     

    Hvis du skal holde orden på egen dvd-samling anbefaler jeg deg å sjekke dvd-profiler.

  4. har prøvd det på skjermbildene.. jeg fikk til det på øverste mappe.. men det funka ikke på undermappene..

    5557299[/snapback]

     

     

    Hvis du tar eierskap over mappene kan du endre rettighetene slik du vil.

     

    Velg egenskapenskap for den øverste mappen (disken), finn sikkerhet, velg avansert, velg Eier og velg en passende eier av mappen (disken), husk å kryss av for Erstatt eier av underbeholdere og -objekter)

     

    Edit: La til/fjernet skrivefeil

  5. At du har hatt telefon betyr jo ikke at det er linje fra sentralen til deg, linjeføringen din er sikkert brukt til andre samband/telefon (bortsett fra den siste delen inn til huset ditt da også kalt inntakskabelen). Og hva vet han om det er rett par han kobler inn til huset ditt og at han treffer den kablen som var i bruke når du hadde telefon?

  6. Skulle ikke være noen i veien med å starte pc uten skjermkort, litt vanskelig å se hva man gjør men eller ikke noe problem, Cinergy tv 400 tv kort er en tv-tuner slik at det ikke hjelper deg noe særlig, siden tv-kortet bare har utganger og ikke er laget for å vise skrivebordet eller hva pc'en jobber med.

  7. Kan xboxen lese dvdplater?

    Hmmm, godt spørsmål - hvor kobler man til DVD spiller, er det extrautstyr??

     

    BTW: det er noe rart med min XBOX, når jeg trykker på den store PÅ knappen kommer det en KOPPHOLDER ut i front... er dette noe nytt de har begynnt med?

    Åja, jeg har også en sånn merkelig koppeholder. Litt undelig plass å plasere en sånn da.

×
×
  • Opprett ny...