Gå til innhold

rockybalboa

Medlemmer
  • Innlegg

    201
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av rockybalboa

  1. Hei 

    Har fiber ifra Eidsiva med Altibox. 

    Har koblet til 2 stk Huawei rutere med kabler ifra hjemmesentralen. Dette har fungert ganske greit men nå detter internet ofte ut. Har prøvd å sette hjemmesentralen i bromodus men da har jeg ikke nett i det hele tatt , dette med en switch også. Kabel går ifra port nr 4 i bromodus ifra hjemme sentralen til en zyxel switch. Og videre til de 2 trådløse Huawei rutererne. 

     

    Noen forslag til løsning her ? 

    IMG_20240401_205325.jpg

    IMG_20240401_205340.jpg

  2. har funnet meg en ny jente som jeg elsker. Har hvert hos henne og barnet (5 år ) flere ganger. Vi jobber sammen og har bltt sammen etter 2 år som kollegaer. Hun har en gal ekskjæreste som har funnet ut at vi er kjærester. Han ble rasende og truet med alt mulig. Han er mye ruset og full. De har aldri hvert gift men har barnet sammen.

     

    Han har barnet annenhver helg og hver onsdag. Hun har barnet resten. Han vil absolutt ikke at jeg skal se barnet hans eller være med barnet. Men hva hun og jeg gjør er samme for han. Hun er avhengig av å jobbe overtid når hun har fri for å overleve. Dvs at hun har lite fri til å gjøre andre ting.

     

    Dette er en vanskelig situasjon for oss. og siden jeg ikke kan være med barnet sammen med hun får jeg jo aldri sett henne??

     

    råd mottas med takk

  3. hei

     

    har en 1 år gammel asus laptop som ikke klarer å koble til det tråløse hjemmenettverket. Alle andre enheter klarer fint å koble seg på men ikke denne.

     

    Får følgende feil i windows 7 : nettverksinnstilingene som er lagret på denne maskinen , oppfyller ikke kravene som stilles av nettverket

     

    Denne maskinen klarer derimot å logge på andre nettverk som er tråløse andre steder og via kabel.

     

    noen tips??

     

    mvh f

  4. det som er merkelig er at skype går det an å bruke , jeg har prøvd å ringe skype med den som ''ikke kommer på nett'' og den ringer til min mobil telefon som er pålogget skype.

     

    Jeg skjønner ikke hvorfor den er på ett annet subnet for jeg har ikke byttet. Den har alltid stått på å motta ip fra modemet automatisk.

     

    Har aldri hvert borti lignende problem. Den er jo bare koblet rett til modemet med kabel og det har den alltid hvert. Den andre maskinen får nett på følgende måte

     

    modem - homeplug - en annen ruter - kabel til maskin

  5. har 3 maskiner i huset på samme nettverk. 2 kablet og 1 trådløst.

     

    den ene maskinen som har kabel rett ifra modemet kommer ikke på nett. Den andre maskinen får nett igjennom en home plug.

    maskinen med problem kjører windows xp

     

     

    Det er ingen feil med nettverkskort

    det er ikke brudd i kabel (har prøvd flere)

    det lyser i lan porten på modemet og i pc'n

    de andre maskinene i huset har alle internett

    når jeg prøver å kjøre ping www.vg.no får jeg tilbake 0 % pakketap

    hverken internett explorer eller google chrome klarer å åpne nettet

    ingen brannmur eller antivirus er på.

     

     

     

    Det rare er at den som fungerer har ip adresse 192.168.1.103

     

    den som ikke kommer på nett har 10.0.0.10 eller noe.

    dette er jo langt i fra hverandre, jeg har prøvd å sette fast ip adr. og ikke motta automatisk ifra DHCP. Dette fungerer fortsatt ikke.

     

    Det er en acer travelmate 8210 laptop.

     

     

  6. hei har en acer laptop som er 4 gammel , denne skal jeg prøve å formatere c partisjonen på ,og setter i windows xp orginal cd for å formatere med denne.

     

    jeg får opp stop 0x00000007B blue screen , etter at windows cd'n laster inn og klargjør drivere og filer som skal brukes til installasjonen og der stopper det.

     

    Jeg har prøvd å forandre i BIOS til IDE fra AHCI , og det hjelper ingenting.

     

    Noen forslag???

  7. har en audi 80 2.0 E 1989 modell bensin. Etter bilen har stått i snø og kulde mens jeg har hvert på ferie var batteriet flatt. Jeg satt det på lading og bilen startet da batteriet var ferdig. Men problemet er at noen ganger etter jeg har kjørt og stoppet og skal starte igjen vil den ikke starte. Starteren drar så vidt rundt og det lyser i panelet, men den starter ikke. Hvis jeg f.eks prøver dagen etter så starter den. Hva kan dette være??

     

     

    Jeg mistenker at batteriet ikke er bra nok, slik at ved belastning gir det ikke nok.

     

    Eller at det kan være ett dårlig jordingspunkt ett eller annet sted.

  8. må ha hvert noe feil med acer sin side, fordi det er en helt annen visning på siden nå enn i stad, takk for hjelpa uanz:)

     

    må ha hvert noe feil med acer sin side, fordi det er en helt annen visning på siden nå enn i stad, takk for hjelpa uanz:)

  9. hvis du prøver å merke av i drop down boksene og velger etter notebook, operating system osv så får du bare link videre til acer , hp , lenovo osv. Og acer har ikke driverne på sin nettside

     

    fant dem nå, på acer.com/no

  10. når jeg skal installere windows xp , får jeg opp en melding om at pc'n ikke finner harddisker , kontroller at harddisker er slått på eller kjør ett diagnose verktøy fra leverandøren. Har lasta ned wd scorpio black 2,5'' laptop diagnose for denne harddisken og den vil heller ikke starte p.g.a at den ikke finner lincense agreement file. ??

     

    Harddisken er helt ny og det er første gang jeg setter i denne og prøver å installere win xp

     

    noen forslag????

  11. har en samsung YP-T9 mp3 spiller som ikke dukker opp som ekstern disk på PC-en. Har lastet ned samsung media studio 5 som er det eneste som kan lastes ned til denne spilleren, og PC-en finner den ikke da heller. Den dukker opp i enhetsbehandling med gult ? tegn. Finner ikke CD-en hva gjør jeg?

  12. hei noen som vet hvor jeg får kjøpt tøffler som likner på ei canada skjorte (samme mønsteret liksom)? eller evt. hva jeg kan søke på i google, på engelsk. Finner ikke noe på slippers withe canadian pattern eller color.

     

     

    på forhånd takk

  13. hei har ett problem, når pc'n starter opp og jeg er inne i windows så får jeg ikke trykket på noen av ikonene. Og det er ett timeglass nede ved oppgavelinjen.

    Men når jeg trykker ctrl + alt + del og da går inn på prosesser og finner explorer.exe og avslutter den og går på ny oppgave og skriver explorer i feltet, da fungerer alt som det skl. Dette skjer hver gang jeg starter pc'n som sagt. Noen forslag??

  14. har fått problemer med usb hdd min, når jeg plugger den i hvilken som helst pc så henger ''min datamaskin'' seg. jeg får opp minnekort leserne som er på den, og jeg får opp hardisken også men når jeg dobblet klikker på lokal disk I: som den kommer opp som så henger min datamaskin seg. eller så står det, disk I: er ikke formatert vil du formatere den... hmm.. har akkurat skjedd nå, har brukt den i snart ett år..

     

    noen forslag...

  15. har kjøpt en mercedes 230 te 89 mod, som er senket, med 18'' topline felger.

    men det som er problemet her er at jeg var ute å kjørte med folk baki og mye last i baggasjen. og når vi var på vei hjem så punkterte vi. Da viste det seg at begge bakhjulene var spist opp! Det skal være en nivåventil som regulerer samme hvor mye last man har i så skal bilen være like høy, men denne kan ha blitt ødelag eller bare står å stanger i og med at bilen er senket. Eller kan det være hydralikkolja som er for gammel(for det er den) eller kan det være at pumpa som skal jobbe sammen med hydralikkolja er gåen.

     

     

    noen erfaringer

×
×
  • Opprett ny...